Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.899.003
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Pozdrav svima. Sta se radi?

The critic has to educate the public; the artist has to educate the critic.
18 godina

Pa bas da show (il kaj je vec) i serija imaju istu tematiku - ne bi rekel...

Koga vraga ne puste neki dobar film umjesto carpeta...

16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
F1-IVO kaže...

Jel se može šta od novijih naslova vrtit na HD3450 grafičkoj i Athlonu 3200+? (1024x768)

Ne mozeIzlanuo se

Zapravo moze na 3 fpsaSmijeh

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 23:18 (carcharodon).
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Pozdrav svima. Sta se radi?

Blate Red Carpet.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
18 godina
neaktivan

Ma odakle ti znas bote?

18 godina
F1-IVO kaže...

Jel se može šta od novijih naslova vrtit na HD3450 grafičkoj i Athlonu 3200+? (1024x768)

Moze. Samo na low... Radit ce ti npr i ne tak novi nfs carbon, cod bi trebao - cetvorka... Probaj... :)

16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Ma odakle ti znas bote?

I milsio sam da ces ti dati neki retardirani komentar poput toga

Ono jer ja imam taj proc i jos bolju grafu pa znam sta se moze igrat sta ne.

18 godina
neaktivan

Ne baljezgaj. Tvoj problem je sto skidas sve sto ti se svidi. Tko zna kad si zadnji put drivere apdejto i tko zna sta vec...

Ne kenjaj.

16 godina
neaktivan
Batista kaže...
F1-IVO kaže...

Moze. Samo na low... Radit ce ti npr i ne tak novi nfs carbon, cod bi trebao - cetvorka... Probaj... :)

4 radi ali ocajno a to i nije nova igra.Izlanuo se

18 godina
carcharodon kaže...
Batista kaže...
F1-IVO kaže...

4 radi ali ocajno a to i nije nova igra.Izlanuo se

Na toj rezi ce radit sigurno. Nije nova, al nije ni grafa...

16 godina
protjeran
patch123 kaže...
Batista kaže...
Nista ne gledam osim Kucanica...

Nema mi goreg kad lik gleda Red Carpet, IN magazin i sl...

lol,kućanice se baš ne razlikuju mnogo od red carpeta....

lol, pa ne bih rekao, red carpet je zbilja pederska emisija, ispravi me ako griješim, a posebno onaj Delale! omfg

16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Ne baljezgaj. Tvoj problem je sto skidas sve sto ti se svidi. Tko zna kad si zadnji put drivere apdejto i tko zna sta vec...

Ne kenjaj.

Suti molim te aj ti meni daj tog svog 9550 evo ti ovo pa ti updetaj i stimaj i igraj nove igreSmijeh

18 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
VirtUoso kaže...

Ne kenjaj.

Suti molim te aj ti meni daj tog svog 9550 evo ti ovo pa ti updetaj i stimaj i igraj nove igreSmijeh

Instaliraj nove nVidijine drivere i nastimaj opcije u control panelu pa ce ti radit onako kako spada.

16 godina
neaktivan
Majkl Skofild kaže...
lol, pa ne bih rekao, red carpet je zbilja pederska emisija, ispravi me ako griješim, a posebno onaj Delale! omfg

ne gledam red carpet ali što se tiče kvalitete sadržaja nije baš ni daleko od kućanica

u red carpetu govore o s*anjima koje naše zvijezde rade a u kućanicama govore o s*anjima koje one rade

kućanice pogledam ekad,serija nije loša ali nije mi ni dobra

jednostavno postaju sve dosadnije i dosadnije

što se tiče 3450:

prijatelj mi ima 3650 i vrti većinu novijih igara na low/medium na 1280x1024

neke igre ne može pokrenuti

valjda ti je to nešto pomoglo

18 godina
neaktivan

Red Carpet se prikazuje jednom tjedno u trajanju od 1 sat. Ne znam zasto vam to smeta... 

Ja cesto pogledam sta ima nekad se dobro nasmijem.

16 godina
protjeran
VirtUoso kaže...

Red Carpet se prikazuje jednom tjedno u trajanju od 1 sat. Ne znam zasto vam to smeta... 

Ja cesto pogledam sta ima nekad se dobro nasmijem.

ma pederluk. Odlično što ide jednom tjedno, i to kasno navečer ako se ne varam? odlično

18 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Je. Hvala.

Znam da je vrtio COD4 na medium na 1024x768 bez ikakvog trzanja.

Ma samo da mu kojim čudom proradi B:BC2 na 800x600 i low da ga skinem s...zavjese:)

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391
18 godina
patch123 kaže...
Majkl Skofild kaže...

ne gledam red carpet ali što se tiče kvalitete sadržaja nije baš ni daleko od kućanica

u red carpetu govore o s*anjima koje naše zvijezde rade a u kućanicama govore o s*anjima koje one rade

kućanice pogledam ekad,serija nije loša ali nije mi ni dobra

jednostavno postaju sve dosadnije i dosadnije

što se tiče 3450:

prijatelj mi ima 3650 i vrti većinu novijih igara na low/medium na 1280x1024

neke igre ne može pokrenuti

E ako nisi primjetio, u kucanicama se uvijek izvuce neka pouka, ako zelis izvuc...

Kad ces pocet zaradjivat lovu, onda ces vidjet kako je tebi tesko doc do nje, a ovima koji se bave show-biznisom se grcaju u njoj i rade kojekakve pi*darije jer su na prelagan nacin dosli do love... Sad jos slusat o njima i gledat ih... Ma, da... Jos i te voditelje koji su jadni ko peronospora...

Ipak ti volis kaj volis pa tako i ja, glavno da imamo misljenja. 100 ljudi, 100 cudi.

16 godina
neaktivan
Batista kaže...
E ako nisi primjetio, u kucanicama se uvijek izvuce neka pouka, ako zelis izvuc...

Kad ces pocet zaradjivat lovu, onda ces vidjet kako je tebi tesko doc do nje, a ovima koji se bave show-biznisom se grcaju u njoj i rade kojekakve pi*darije jer su na prelagan nacin dosli do love... Sad jos slusat o njima i gledat ih... Ma, da... Jos i te voditelje koji su jadni ko peronospora...

Ipak ti volis kaj volis pa tako i ja, glavno da imamo misljenja. 100 ljudi, 100 cudi.

Red Carpet ne volim

Kućanice sam pratio u početku

bila mi je dosta dobra serija

što je vrijeme odmicalo,postajale su mi sve dosadnije

i danas pogledam koju epizodu,ali mi serija nije ništa posebno

preferiram gledati humoristične i kriminalističke serije (poput castle,CSI,..)

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Je. Hvala.

Znam da je vrtio COD4 na medium na 1024x768 bez ikakvog trzanja.

Ma samo da mu kojim čudom proradi B:BC2 na 800x600 i low da ga skinem s...zavjese:)

što se tiče COD-a,na 3650 je igrao COD 5 bez problema....

za COD 6 ne znam,vjerovatno je i on išao bez problema

uglavnom Dirt 2,Mass Effect 2,Far Cry 2 se vrte bez problema

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 23:41 (patch123).
18 godina
neaktivan

Patch izbrisao sam ti zadnji post u Spermi temi jer sam zaključao a ti si nekako uspio uvalit svoj post:)

Nemoj šta zamjerit.

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391
18 godina
F1-IVO kaže...

Patch izbrisao sam ti zadnji post u Spermi temi jer sam zaključao a ti si nekako uspio uvalit svoj post:)

Nemoj šta zamjerit.

E meni ce mnogi zamjerit... :) Sad sam te samo ponukao na taj potez... Nema veze, ako tko prigovori reci cu da je to za njihovo dobro... :)

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Nemoj šta zamjerit.

A ja nisam sačuvao stranicu.Viče

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
18 godina
neaktivan
Batista kaže...

E meni ce mnogi zamjerit... :) Sad sam te samo ponukao na taj potez... Nema veze, ako tko prigovori reci cu da je to za njihovo dobro... :)

Ma već odavno sam je htio lockat jer mi na eggs idu flejmanja. Jas kupi za šta imam para i da što više izvučem za što manje love. Mrzim kad ljudi idu u krajnost i kenjaju po nečem a niti nemaju pojma:)

Al je jadna ova HD3450:)

18 godina
I.Kk kaže...
F1-IVO kaže...

Nemoj šta zamjerit.

A ja nisam sačuvao stranicu.Viče

Vec je slicna napravljena - gtx480 vs hd5870 :) Nastavak se upravo emitira... :D

18 godina
F1-IVO kaže...
Batista kaže...

Ma već odavno sam je htio lockat jer mi na eggs idu flejmanja. Jas kupi za šta imam para i da što više izvučem za što manje love. Mrzim kad ljudi idu u krajnost i kenjaju po nečem a niti nemaju pojma:)

Je... Izgleda ko sirota... Za moje potrebe - mrcina :) Jedino me dolazak Fable-a 3 malo smotava.... :)

18 godina
neaktivan
Batista kaže...

Vec je slicna napravljena - gtx480 vs hd5870 :) Nastavak se upravo emitira... :D

Znaš šta neke najviše boli? Kad otvore temu sa ciljem spamanja i flejmanja, pustiš da se rasprava razbukta i onda uletiš, podjeliš kartone i zaključaš:)

E onda si pi..a, pe..r, gov.o....:)

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

odakle ti 3450 ??

sad sam tražio ali nisam našao nigdje da si napisao nešto o njenoj namjeni i nabavi...

18 godina
F1-IVO kaže...
Batista kaže...

Znaš šta neke najviše boli? Kad otvore temu sa ciljem spamanja i flejmanja, pustiš da se rasprava razbukta i onda uletiš, podjeliš kartone i zaključaš:)

E onda si pi..a, pe..r, gov.o....:)

Bar ce te muhe voljet, one slijecu na drek i smrad.... :D Zezam se... :D

18 godina
neaktivan
patch123 kaže...
odakle ti 3450 ??

sad sam tražio ali nisam našao nigdje da si napisao nešto o njenoj namjeni i nabavi...

Dao X700 a dobio HD3450.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice