Pozdrav svima. Sta se radi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa bas da show (il kaj je vec) i serija imaju istu tematiku - ne bi rekel...
Koga vraga ne puste neki dobar film umjesto carpeta...
Jel se može šta od novijih naslova vrtit na HD3450 grafičkoj i Athlonu 3200+? (1024x768)
Ne moze
Zapravo moze na 3 fpsa
Pozdrav svima. Sta se radi?
Blate Red Carpet.
Ma odakle ti znas bote?
Jel se može šta od novijih naslova vrtit na HD3450 grafičkoj i Athlonu 3200+? (1024x768)
Moze. Samo na low... Radit ce ti npr i ne tak novi nfs carbon, cod bi trebao - cetvorka... Probaj... :)
Ma odakle ti znas bote?
I milsio sam da ces ti dati neki retardirani komentar poput toga
Ono jer ja imam taj proc i jos bolju grafu pa znam sta se moze igrat sta ne.
Ne baljezgaj. Tvoj problem je sto skidas sve sto ti se svidi. Tko zna kad si zadnji put drivere apdejto i tko zna sta vec...
Ne kenjaj.
Moze. Samo na low... Radit ce ti npr i ne tak novi nfs carbon, cod bi trebao - cetvorka... Probaj... :)
4 radi ali ocajno a to i nije nova igra.
4 radi ali ocajno a to i nije nova igra.
Na toj rezi ce radit sigurno. Nije nova, al nije ni grafa...
Nema mi goreg kad lik gleda Red Carpet, IN magazin i sl...
lol,kućanice se baš ne razlikuju mnogo od red carpeta....
lol, pa ne bih rekao, red carpet je zbilja pederska emisija, ispravi me ako griješim, a posebno onaj Delale! omfg
Ne baljezgaj. Tvoj problem je sto skidas sve sto ti se svidi. Tko zna kad si zadnji put drivere apdejto i tko zna sta vec...
Ne kenjaj.
Suti molim te aj ti meni daj tog svog 9550 evo ti ovo pa ti updetaj i stimaj i igraj nove igre
Ne kenjaj.
Suti molim te aj ti meni daj tog svog 9550 evo ti ovo pa ti updetaj i stimaj i igraj nove igre
Instaliraj nove nVidijine drivere i nastimaj opcije u control panelu pa ce ti radit onako kako spada.
ne gledam red carpet ali što se tiče kvalitete sadržaja nije baš ni daleko od kućanica
u red carpetu govore o s*anjima koje naše zvijezde rade a u kućanicama govore o s*anjima koje one rade
kućanice pogledam ekad,serija nije loša ali nije mi ni dobra
jednostavno postaju sve dosadnije i dosadnije
što se tiče 3450:
prijatelj mi ima 3650 i vrti većinu novijih igara na low/medium na 1280x1024
neke igre ne može pokrenuti
valjda ti je to nešto pomoglo
Red Carpet se prikazuje jednom tjedno u trajanju od 1 sat. Ne znam zasto vam to smeta...
Ja cesto pogledam sta ima nekad se dobro nasmijem.
Red Carpet se prikazuje jednom tjedno u trajanju od 1 sat. Ne znam zasto vam to smeta...
Ja cesto pogledam sta ima nekad se dobro nasmijem.
ma pederluk. Odlično što ide jednom tjedno, i to kasno navečer ako se ne varam? odlično
Je. Hvala.
Znam da je vrtio COD4 na medium na 1024x768 bez ikakvog trzanja.
Ma samo da mu kojim čudom proradi B:BC2 na 800x600 i low da ga skinem s...zavjese:)
ne gledam red carpet ali što se tiče kvalitete sadržaja nije baš ni daleko od kućanica
u red carpetu govore o s*anjima koje naše zvijezde rade a u kućanicama govore o s*anjima koje one rade
kućanice pogledam ekad,serija nije loša ali nije mi ni dobra
jednostavno postaju sve dosadnije i dosadnije
što se tiče 3450:
prijatelj mi ima 3650 i vrti većinu novijih igara na low/medium na 1280x1024
neke igre ne može pokrenuti
E ako nisi primjetio, u kucanicama se uvijek izvuce neka pouka, ako zelis izvuc...
Kad ces pocet zaradjivat lovu, onda ces vidjet kako je tebi tesko doc do nje, a ovima koji se bave show-biznisom se grcaju u njoj i rade kojekakve pi*darije jer su na prelagan nacin dosli do love... Sad jos slusat o njima i gledat ih... Ma, da... Jos i te voditelje koji su jadni ko peronospora...
Ipak ti volis kaj volis pa tako i ja, glavno da imamo misljenja. 100 ljudi, 100 cudi.
Kad ces pocet zaradjivat lovu, onda ces vidjet kako je tebi tesko doc do nje, a ovima koji se bave show-biznisom se grcaju u njoj i rade kojekakve pi*darije jer su na prelagan nacin dosli do love... Sad jos slusat o njima i gledat ih... Ma, da... Jos i te voditelje koji su jadni ko peronospora...
Ipak ti volis kaj volis pa tako i ja, glavno da imamo misljenja. 100 ljudi, 100 cudi.
Red Carpet ne volim
Kućanice sam pratio u početku
bila mi je dosta dobra serija
što je vrijeme odmicalo,postajale su mi sve dosadnije
i danas pogledam koju epizodu,ali mi serija nije ništa posebno
preferiram gledati humoristične i kriminalističke serije (poput castle,CSI,..)
Znam da je vrtio COD4 na medium na 1024x768 bez ikakvog trzanja.
Ma samo da mu kojim čudom proradi B:BC2 na 800x600 i low da ga skinem s...zavjese:)
što se tiče COD-a,na 3650 je igrao COD 5 bez problema....
za COD 6 ne znam,vjerovatno je i on išao bez problema
uglavnom Dirt 2,Mass Effect 2,Far Cry 2 se vrte bez problema
Patch izbrisao sam ti zadnji post u Spermi temi jer sam zaključao a ti si nekako uspio uvalit svoj post:)
Nemoj šta zamjerit.
Patch izbrisao sam ti zadnji post u Spermi temi jer sam zaključao a ti si nekako uspio uvalit svoj post:)
Nemoj šta zamjerit.
E meni ce mnogi zamjerit... :) Sad sam te samo ponukao na taj potez... Nema veze, ako tko prigovori reci cu da je to za njihovo dobro... :)
Nemoj šta zamjerit.
A ja nisam sačuvao stranicu.
E meni ce mnogi zamjerit... :) Sad sam te samo ponukao na taj potez... Nema veze, ako tko prigovori reci cu da je to za njihovo dobro... :)
Ma već odavno sam je htio lockat jer mi na eggs idu flejmanja. Jas kupi za šta imam para i da što više izvučem za što manje love. Mrzim kad ljudi idu u krajnost i kenjaju po nečem a niti nemaju pojma:)
Al je jadna ova HD3450:)
Nemoj šta zamjerit.
A ja nisam sačuvao stranicu.
Vec je slicna napravljena - gtx480 vs hd5870 :) Nastavak se upravo emitira... :D
Ma već odavno sam je htio lockat jer mi na eggs idu flejmanja. Jas kupi za šta imam para i da što više izvučem za što manje love. Mrzim kad ljudi idu u krajnost i kenjaju po nečem a niti nemaju pojma:)
Je... Izgleda ko sirota... Za moje potrebe - mrcina :) Jedino me dolazak Fable-a 3 malo smotava.... :)
Vec je slicna napravljena - gtx480 vs hd5870 :) Nastavak se upravo emitira... :D
Znaš šta neke najviše boli? Kad otvore temu sa ciljem spamanja i flejmanja, pustiš da se rasprava razbukta i onda uletiš, podjeliš kartone i zaključaš:)
E onda si pi..a, pe..r, gov.o....:)
odakle ti 3450 ??
sad sam tražio ali nisam našao nigdje da si napisao nešto o njenoj namjeni i nabavi...
Znaš šta neke najviše boli? Kad otvore temu sa ciljem spamanja i flejmanja, pustiš da se rasprava razbukta i onda uletiš, podjeliš kartone i zaključaš:)
E onda si pi..a, pe..r, gov.o....:)
Bar ce te muhe voljet, one slijecu na drek i smrad.... :D Zezam se... :D
sad sam tražio ali nisam našao nigdje da si napisao nešto o njenoj namjeni i nabavi...
Dao X700 a dobio HD3450.