Ja još moram ostati budan, večeras nema spavanja, uči s hrvatski/matematika 
Kod mene je likovni/matematika. 
Hehe, tako je to kad si kampanjac, nije lako...:)
Ljudi laka vam noć. -.- ZzZ
Vas dva sretno sa učenjem i na ispitima....da Bog da dobili 10-ke 
Odoh i ja, laku noc
..................
Pozdrav,dali netko zna kako se zvala tema na forumu za techno/house pjesme? Znam da je ekipa dost stavljala bass huntera i ostale ali nemrem nac temu,htio bih skinuti dost tog to jest pjesama.
Ti zbilja obožavaš tog sarkastičnog, samodopadnog kretena, željnog ljubavi i sreće? :)
edit: lol, pa zašto TD? Pa jer nije House upravo ovo čim sam ga opisao?!
Trance/Techno/House,svejedno,samo da je tema na forumu ali neznam koja.Ima dost linkova sa YT-a i zelim to sprzit pa u auto.
"kupujem" Blur
Hola ljudi!
Samo da vas obavjestim da stiže sutra review vezan uz GTX480 
Pozdrav!
Hola ljudi!
Samo da vas obavjestim da stiže sutra review vezan uz GTX480 
Pozdrav!
Lako tebi, ti si istovremeno mozes spremit rucak dok benchas...
Moram malo Oly... Neda mi vrag mira ko ni tebi kad si kupil to cudo... :)
Oly pa ti živ...samo tako nastavi 
Upravo sam skužio da sam popio ban na PCE. Nisu napisali niti razlog ni ništa, a ban je na neodređeno. Znam da su neki ljudi dobivali ban jer su prodavali komponente sa lažnim računima, ali ja nisam :S
Jbt pa kak mogu banat nekog a da ne kažu razlog
Al se usije onaj bracket kod video izlaza dok se furmarka grafa, hehe 
Inače ja sam presretan rezultatima koje je grafa postigla, takve scoreove ne bi moje bivše 4870 spojene u CF postigle niti da ih neznam do koliko naclockaš 
Fermi je bez obziran na sve dobro ispao. To što je on i dalje dosta skup (mislim na GTX480) to je drugi par rukava 
Upravo sam skužio da sam popio ban na PCE. Nisu napisali niti razlog ni ništa, a ban je na neodređeno. Znam da su neki ljudi dobivali ban jer su prodavali komponente sa lažnim računima, ali ja nisam :S
Ma PC-e je po meni koma organiziran... Sam izgled foruma je za drek. Regao sam se, al opce ne sudjelujem...
Al se usije onaj bracket kod video izlaza dok se furmarka grafa, hehe 
Inače ja sam presretan rezultatima koje je grafa postigla, takve scoreove ne bi moje bivše 4870 spojene u CF postigle niti da ih neznam do koliko naclockaš 
Fermi je bez obziran na sve dobro ispao. To što je on i dalje dosta skup (mislim na GTX480) to je drugi par rukava 
Ja se cudim takvim ljudima... Doduse, nije to bas pravi izraz, ali ne odskace od primjerenog...
Kako ti je volja dat tolko love da benchas i igras igre na ultra high... -.- Ne bi ulazio u tvoje imovinsko stanje, al da sam ne znam kolki freak ne bih kupio nista slicno...
Ma PC-e je po meni koma organiziran... Sam izgled foruma je za drek. Regao sam se, al opce ne sudjelujem...
Jedino što im je bilo dobro je tržnica, s koje mi je cijeli komp osim casea kojeg sam novog kupio.
nespavalice odo ja spavat.....laku noć
Mourinho potpisuje za Real u četvrtak, Pellegrini dobio košaricu hehe , dolazi nam lav! 
Ja se cudim takvim ljudima... Doduse, nije to bas pravi izraz, ali ne odskace od primjerenog...
Kako ti je volja dat tolko love da benchas i igras igre na ultra high... -.- Ne bi ulazio u tvoje imovinsko stanje, al da sam ne znam kolki freak ne bih kupio nista slicno...
Dugoročno riješenje. Inače iznjeo sam svoje stavove i nisam neki ludi gamer, koji stalno igra. U ostalom, ATI mi je već polako dosadio, a HD5870 je sporiji od GTX480, a GTX480 ne kaska puno za HD5970 grafom 
Jedino što im je bilo dobro je tržnica, s koje mi je cijeli komp osim casea kojeg sam novog kupio.
Imaju opet tržnicu ali ima neka ograničenja pa nemože svatko piskarat u njoj:)
e ljudi zna neko OPEN source rubik cube solver?
Ja mislim da necu kupovat grafu... Ak bude kakva, to bude samo da je... Koncetriram se na nesto poput thubana i ssd... Video konverzija me muci na ovom x2...
e ljudi zna neko OPEN source rubik cube solver?
Open hands.
bobica, jesi razbio blok?
Večer svima!
Evo radim malu anketicu. Imam 5000 kuna i moram se opredjelit ili kupiti sada odličan komp koji ću koristit slijedećih minimalno 10 godina ili polagati vozački za auto i dobit dozvolu ;)
Večer svima!
Evo radim malu anketicu. Imam 5000 kuna i moram se opredjelit ili kupiti sada odličan komp koji ću koristit slijedećih minimalno 10 godina ili polagati vozački za auto i dobit dozvolu ;)
lol, sa 5 K nećeš sigurno položiti jer nemaš dosta love, a komp ako kupiš neće trajati 10 godina jer ćeš ga za 5 godina razbiti od muke što je kanturina