Ivo gdje ima za skinut taj virtual pc............
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=28c97d22-6eb8-4a09-a7f7-f6c7a1f000b5&displaylang=en
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=28c97d22-6eb8-4a09-a7f7-f6c7a1f000b5&displaylang=en
Jel moze linux preko toga............
Navodno ovo dole pomaze u potrazi tak sam nacul.
Strava jbt sad sam i ja nes naucio
............
Ej ljudi da vas pitam, jel bi išlo na moju konfu još 2 keksa ramsa od po 2 GB tako da imam 8? I jel moram uzeti istog proizvođaća ili je samo važna frekvencija?
Ej ljudi da vas pitam, jel bi išlo na moju konfu još 2 keksa ramsa od po 2 GB tako da imam 8? I jel moram uzeti istog proizvođaća ili je samo važna frekvencija?
Poželjno je iste module stasvljat ali nije uvjet. Pazi samo na frekvenciju ali iskreno jel ti treba 8gb rama?
Poželjno je iste module stasvljat ali nije uvjet. Pazi samo na frekvenciju ali iskreno jel ti treba 8gb rama?
Pa nisam ni ja siguran, sada još sigurno ne ali za malo kasnije pitam. Ne treba mi radi igara, to sve radi, već za 3d modeliranje... Max ždere max rama :)
Pa nisam ni ja siguran, sada još sigurno ne ali za malo kasnije pitam. Ne treba mi radi igara, to sve radi, već za 3d modeliranje... Max ždere max rama :)
Ako te svrbi novčanik kupi:)
Ja razmišljam o nekom quadu. Možda PII x4 965 BE.
Ako te svrbi novčanik kupi:)
Ja razmišljam o nekom quadu. Možda PII x4 965 BE.
Svrbi me novčanik jer je prazan :) Nemoj mislit da zato što imam ovu konfu imam para. Nemam, za taj sam komp skuljao 10 godina :S
Zašto razmišljaš o 965? 955 je isplativiji po meni, mislim, samo ga klokaš za 0.2 i imaš 965... :)
Zašto razmišljaš o 965? 955 je isplativiji po meni, mislim, samo ga klokaš za 0.2 i imaš 965... :)
Uglavnom ta kategorija. Intel više ne mislim jer je malo preskup a koliko vidim AMD baš ne zaostaje za performansama previše. Clocker baš nisam veliki a Phenom mi se odavno dopada:)
Uglavnom ta kategorija. Intel više ne mislim jer je malo preskup a koliko vidim AMD baš ne zaostaje za performansama previše. Clocker baš nisam veliki a Phenom mi se odavno dopada:)
Pa dobro, tvoja konfiguracija je još uvijek super, vjerojatno sve igraš na high... Ja sam isto razmišljao o intelu ali je i meni bio preskup...
Pa dobro, tvoja konfiguracija je još uvijek super, vjerojatno sve igraš na high... Ja sam isto razmišljao o intelu ali je i meni bio preskup...
Ma konfa mi je ok i za moje potrebe i više nego dobra. Ma ako mi upali jedna kombinacija i dužnici vrate svoje onda ću razmišljat o nekom upgradeu. Zasad je ovo samo SF:)
Toliko je ljudi popljuvalo AMD-a a neznam zašto. Po ovim testovima i nije baš toliko smeće.
Ma konfa mi je ok i za moje potrebe i više nego dobra. Ma ako mi upali jedna kombinacija i dužnici vrate svoje onda ću razmišljat o nekom upgradeu. Zasad je ovo samo SF:)
Toliko je ljudi popljuvalo AMD-a a neznam zašto. Po ovim testovima i nije baš toliko smeće.
Normalno da pljuju kada su si oni pokupovali svoje Intele. Podsječaju me na Apple-ovce. Mislim, ne vidim svrhu u tako slijepom zagovaranju jedne tvrtke, ajde da mi plate ali ovako... Uzmem što mi se najviše isplati i bok, a ne sad štovati neku tvrtku kao božanstvo 
P.S Što imaš ti na ovim diskovima da ti treba toliko prostora? :)
Ja sam imao jako malo Intelovih procova kao i nVidijinih grafa. Nekako mi je AMD-ATI bio bolja solucija (za novčanik naravno).
Nije loše, odlično je, samo zašto nema i5 na listi?
965 je vjerojatno oj sljedeći proc, osim ako X6 ne pojeftini, ili nekim čudom skupim lovu za i5/i7.
A cuj pa moraju nekak opravdat jer su dali duplo vise love za proc, koji ima samo 35% bolje performanse u prosjeku to je problem onda daš duplo vise a imas hm.

Nije loše, odlično je, samo zašto nema i5 na listi?
965 je vjerojatno oj sljedeći proc, osim ako X6 ne pojeftini, ili nekim čudom skupim lovu za i5/i7.
Čuda se ne događaju baš često:)
Čuda se ne događaju baš često:)
Ma meni straci još nisu rekli istinu o Djedu mrazu :).
Već mi je propalo oko 5000kn zarade, pa ako ne nađem na cesti ili me ne uzme neka bogata udovica, i7 ću imati samo ako flomasterom to napišem na AMD procesoru. :)
Već mi je propalo oko 5000kn zarade, pa ako ne nađem na cesti ili me ne uzme neka bogata udovica, i7 ću imati samo ako flomasterom to napišem na AMD procesoru. :)
A i meni duguju love i love i uvijek ista spika...joj frende di baš sad, ma evo na slijedećoj plaći....
Sad bi mi jedan trebao vratit pa ću se napravit blesav i u burzu puknut svoj proc i cooler za jedno 900 kn pa app (ako prođe, prođe).
Sva sreća ja nemam dužnika, samo imam jednu j*benu ozljedu da nezgodnom mjestu.
Propao mi semestar na faksu pa sam mislio da ću 6. mjesec konobariti, ali eto ne zarasta pa ništa od toga.
meni nitko ništa ne duguje,tako da se ne mogu ni nadati nekom izvoru zarade u skoro vrijeme
a ja evo radim... izvadio žiro racun danas... eto lipo ^^
evo jedna zanimljiva vijest za nas dvoje
Starting June 1st, Golden Torrents will now count as 150%/50%. This means that Golden Torrents will count as 150% towards your upload ratio and only 50% towards your download ratio. This is to keep activity high and reward the community for their hard work in making excellent Golden Torrents, but to keep our average user ratio from getting so high that it becomes meaningless.
' Večer, šta se radi.
' Večer, šta se radi.
sprema se za spavanje
evo jedna zanimljiva vijest za nas dvoje
Starting June 1st, Golden Torrents will now count as 150%/50%. This means that Golden Torrents will count as 150% towards your upload ratio and only 50% towards your download ratio. This is to keep activity high and reward the community for their hard work in making excellent Golden Torrents, but to keep our average user ratio from getting so high that it becomes meaningless.
zanimljivo :D
Ja još moram ostati budan, večeras nema spavanja, uči s hrvatski/matematika