A vidi moje hardove! Nisam normalan.
Hahahah....skoro da nisi XD A,kako je krenulo...idem i ja tvojim stopama...
A vidi moje hardove! Nisam normalan.
Hahahah....skoro da nisi XD A,kako je krenulo...idem i ja tvojim stopama...
e pa dobro je kad nista ne kupi...

Eh da ti samo znaš koje bi ja pare dao,sam da idem sam u šoping i kupim što joj treba.Odmah joj kupim versace torbicu.
I kad idemo van,prilično je izbirljiva.Nebi dama išla u neki lokalni birc nego bi dama u Aquarius na jarunu.
A i voli prilično filozofirat za svoje godine.
Nadam se da niste u braku.
Ma nismo(nedam se ja samo tako).
Hebiga cure su kak vijetar puhne.Znam ja to po svojoj,al hebiga jednom kad se navikneš teško je bez nje.Moja je nepodnošljiva u šopingu,malo joj se sviđa ono, pa malo ono i na kraju ništ ne kupi.
U tom slucaju kad nist ne kupi novcanik ima jos koji dan zivota kaj sad pa nije lose onda.
pa onda tebi bas i nije lako, nemoj da ti vidi ovaj post, kao
iwana doxyiu, da nebi bilo svega...
Pa neče vidit ništa što joj več nisam spomenuo.
Prošlu godinu sam skoro bankrotirao kad smo išli na more. Zapela je ona za Zrće i ništ ošli mi tamo,uplatili apartman za desetak dana, i samo u jednom danu struskao sam 3000kn.
Mala bi na banđi đamp, pa bi malo u Papayu, pa malo u Aquarius, pa pijača(ogromno skupa), pa bi na vožnju skuterima. Uglavnom jedva sam se oporavio od financijskog šoka.
a moga bi lec budenje prije 6... u brzo je to
laku noc cujemo se u pet..
pa onda tebi bas i nije lako, nemoj da ti vidi ovaj post, kao
iwana doxyiu, da nebi bilo svega...
Pa neče vidit ništa što joj več nisam spomenuo.
Prošlu godinu sam skoro bankrotirao kad smo išli na more. Zapela je ona za Zrće i ništ ošli mi tamo,uplatili apartman za desetak dana, i samo u jednom danu struskao sam 3000kn.
Mala bi na banđi đamp, pa bi malo u Papayu, pa malo u Aquarius, pa pijača(ogromno skupa), pa bi na vožnju skuterima. Uglavnom jedva sam se oporavio od financijskog šoka.
Skupa mala mora da nadoknadis navecer sve te njene luksuze?
Da nije dobra u krevetu ne bi ti jos bio s njom jesam u pravu?
Ajd' laku noć svima i od mene:)
Skupa mala mora da nadoknadis navecer sve te njene luksuze?
Da nije dobra u krevetu ne bi ti jos bio s njom jesam u pravu?

Ma ima ona dobrih strana.Recimo pametno razmišlja što se tiče posla,veze i načina života, ne prakticira šminku, drži do izgleda, i prilično je sexy kad se naljuti.HEHE...
A srečom nisam samo ja taj koji plača izlaske.......Mislim ponekad i žena treba da počasti muškarca.
Aha jasno mi je sve
Da mi je znati kako ču ič radit ujutro u osam sati.Jedva vidim tipkati po iPhone-u.
Pa nemoj tipkat nego spavaj
jutro evo da lockam...
Večer svima
ajmo na spamanje...
doktor haus valjda, jel šefe?
Oj vecer svima...........
večer
da ali uopće ne pružaju zadovoljstvo koje navode, obićne žvake sa malo intezivnijim mirisom
je li itko gleda fox life/crime ???
jeste li vidjeli onu reklamu za sladoled ??
meni baš super
<3
postavljaš retorička pitanja...
Upravo sam dosao s WC-a, al kad sam pogledao temu o Fermiu dobio sam proljev, moram da begam... :SS
Šta je najgore što mi se može dogoditi prlikom čišćenja registrya ???
Večer.Pa kaj vam bi da u bircu onolko naspamate,niste normalni.Okrenem leđa na tren kad ono deset stranica u jedno popodne.Eto mene na kratko,samo da vidim kaj se događa,jel brojno stanje u redu i da pogasim svjetla.Ujutro se vidimo na kavi i rakiji...
Šta je najgore što mi se može dogoditi prlikom čišćenja registrya ???
Ako radis s ccleanerom, napravi prije backup.
Večer.Pa kaj vam bi da u bircu onolko naspamate,niste normalni.Okrenem leđa na tren kad ono deset stranica u jedno popodne.Eto mene na kratko,samo da vidim kaj se događa,jel brojno stanje u redu i da pogasim svjetla.Ujutro se vidimo na kavi i rakiji...
Bas sam i ja to gledal...
Di si ti covjek ? Jedan od rijetkih si koji ljudski zbore... Sve samo neke hardwerske pristase okolo...
Dobra večer ljudi - evo ja cijeli dan pod dojmom zadnje epizode LOST-a. Moja najomiljenija serija je završila
Dobro večer ljudi!
Evo jedno noob pitanje pošto nikada nisam OCao grafičku, koristim ATI Tool, i one slide kratice ne mogu povoću da OCam grafičku, zašto, kako?
Sutra opet servis kistra koje teze sve skupa 3 kg... Onak primim u ruke jednu kistru i pita me musterija kaj bi moglo bit kaj ne radi, kaj je kihnulo... Onak velim, pojma nemam kaj bi to opce bilo za komponente, mozda vam fali koja....