Vidim da je IVO intervenirao u F1 kutku
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nitko mi nije odgovorio na pitanja od maloprije...
admin na pro gamer
global moderator na elite hackers
Šala...
Idem leći, ujutro je škola...
(-.-)Zzz...
Kakvih debila ima na forumu!
Otpali mi prsti dok sam počistio smeće.
Ovo govorim za sebe i u ime svih prisutnih forumaša: OVOG LIKA treba gađat veš mašinama (ispričavam se nadređenima zbog izjave)
Nema ga više:)
Pomešaj ove noći crnu i zlatnu, po mojoj koži lsikaj kao po platnu, diraj me usnamma po telu i vratu a onda stavi me u raaaaaaj
haha,ono neki cajkaš
@wyks ajde pronađi molim te
Evo ovaj mu je najbolji, pročitaj i odgovore LOL
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/sta-se-dogadja-nasim-drustvom/37246.aspx?page=12&jumpto=837472&sort=asc&view=flat
Ti bokca, kak ja tog čobana nisam primjetio, jos k tome u mojoj temi... 
Nice tema....moglo bi to pomoć mom frendu za njegov komp
Kak se neće umorit....treba poizbrisat sve te spamerske poruke i podijelit kartone
.....težak ti je to pos'o
Ovo govorim za sebe i u ime svih prisutnih forumaša: OVOG LIKA treba gađat veš mašinama (ispričavam se nadređenima zbog izjave)
Nema ga više:)
Bar na nekih 7 minuta.
Toliko treba da napravi novi mail i account.
Barem im dosadi ako ih se ignorira.
Adios muchachos...
Kakvih debila ima na forumu!
Otpali mi prsti dok sam počistio smeće.
Bok svim nehrkalicama, cul sam da ima neki posebna program za djeljenje kartona po forumima koji ima glasovno upravljanje pa ti sam zalegnes i odradis sve iz fotelje fuckaj ga.

Ljudi laku noć
Forum je odličan,ali nisam baš aktivan jer nemam šta pametnog za komentirat trenutno.
A ak počnem spamat onda ću morat na hibernaciju :-)
Valjda bu bilo prilike za komentirat ;-)
Bok svim nehrkalicama, cul sam da ima neki posebna program za djeljenje kartona po forumima koji ima glasovno upravljanje pa ti sam zalegnes i odradis sve iz fotelje fuckaj ga.

A jbg kad nema kreka za njega.

Ima kak ne sad ti posaljem kljuc za njega na PP ko sljivi krek.

Ima kak ne sad ti posaljem kljuc za njega na PP ko sljivi krek.
Ma kakvi vas krekovi i key-evi spopali...ma dovedeš Chuck Norrisa i on kaže:RADI!!! I bi svjetla
dajte ljudi pristupite kolektivnoj imunizaciji/inteligenciji da povećamo broj usera bar na 2 miliona..
nećete požalit..
Znači ja mogu stavit i tu zaštitu uz postojeći AV (ESET SMART SECURITY 4 "pirated edition"
)...i neće mi oni radit DOG FIGHT
dajte ljudi pristupite kolektivnoj imunizaciji/inteligenciji da povećamo broj usera bar na 2 miliona..
nećete požalit..
Moras malo ostrije zaprjetit ljudima i batinama ak treba inace ne bu ništ.
pomogni malo,tebi više vjeruju..
De pogledajte moju želju xd
nećete požalit..
Znači ja mogu stavit i tu zaštitu uz postojeći AV (ESET SMART SECURITY 4 "pirated edition"
)...i neće mi oni radit DOG FIGHT
Mozes da bez bez problema, samo ak ti se nekad nece dic zajedno s windowsima ili nece radit onda samo ovo postaviš na OF i nema frke. Uglavnom bus videl ak sve radi ok i normalno onda ostavi ovo podesenje kak je po defoltu.
Odo ja, ajte prijatno vam...
Dignut ću W7 na VPC pa isprobat malo taj oblačni AV:)
a linkovi kakavi?
pa da i ja sprobavam, dosadno je
a linkovi kakavi?
pa da i ja sprobavam, dosadno je
Ak mislis linkove na gamad to se ne smije stavljat na forum, no ne bi bilo lose da se i moze pa da ljudi svoju zastitu isprobaju ko oce a taj ClamAV ti je dole.
Ram evo dižem Vistu na vpc:)
Taman za pokusno zrtvovanje ili odstrel idealan windows nema kaj.
Ma ja sve testiram na vpc-u. Nema opasnosti za glavni os:)