Večer
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer i Laku noć!
I meni,najdrazi hardware. 
patch123 kaže...
Oly_E3 kaže...
Prijatelj mi je dao jednu staru kramu upravo... Celeron D346 (hebemu, prodao sam onu svoju ploču, inače bi baš volio vidjeti koliko bi se ovaj dao kresati, sigurno preko 4GHz) i 2x 512MB DDR RAM-a. Ploča je neka OEM bez I/O panela
kad dolazi gtx480 ??
U ponedjeljak najvjerojatnije.
EDIT. Sada su javili da paket stiže u srijedu
Jebemti i dan i sve. Kak ne bi cuda bila moguca, kad se nesto cudesno sjebe... Sam vrag me nagovoril da idem flashat router... Jos k tome cisco-ov...
Jesi ga spalio?
Večer svima!
Jebemti i dan i sve. Kak ne bi cuda bila moguca, kad se nesto cudesno sjebe... Sam vrag me nagovoril da idem flashat router... Jos k tome cisco-ov...
Jesi ga spalio?
Večer svima!
Ma vraga sam ga spalio... Jucer je sve ok radilo, ugasio sam ga kad sam isao spavat i danas nista... Samo led-ice svjetle, nikako mu pristupit... Ne mogu ga niti resetirat, to sam prvi put dozivio da se router ne moze resetirat..
Ja flešam samo ako je nužno i ako to donese veće pomake na bolje:)
Ja flešam samo ako je nužno i ako to donese veće pomake na bolje:)
Pa naravno, dobio sam (prvi dan) client mod, vecu izlaznu snagu signala i par kanala... Drugi dan sam dobio drek...
Pa naravno, dobio sam (prvi dan) client mod, vecu izlaznu snagu signala i par kanala... Drugi dan sam dobio drek...
Znači dobio si pomak...na gore:)
Znači dobio si pomak...na gore:)
Odnijet cu ga svom frendu koji je maher za mrezu... Zadnje nade polazem u njega.
patch123 kaže...
Oly_E3 kaže...
Prijatelj mi je dao jednu staru kramu upravo... Celeron D346 (hebemu, prodao sam onu svoju ploču, inače bi baš volio vidjeti koliko bi se ovaj dao kresati, sigurno preko 4GHz) i 2x 512MB DDR RAM-a. Ploča je neka OEM bez I/O panela
kad dolazi gtx480 ??
U ponedjeljak najvjerojatnije.
EDIT. Sada su javili da paket stiže u srijedu
skilleru.. koliko je hd5970 velika (cm)?
Idem u krpe... Vec drhtim od pomanjkanja zivaca... Znam da ce ovo bit neprospavana noc...
koliko je hd5970 velika (cm)?
31cm
If it ain't broken, don't fix it!
31cm
stane :D
S winrarom.
Večer ljudi.
Jel se iko kuži u onaj hebeni folding@home, meni nikako da krene, samo stoji na nuli i kao "poslao je rezultate"
Oly,moze jedna usluga? Samo da probas arhivirat u raru jedan fajl...
I, što točno znači ovaj smiley: :/
31cm
stane :D
ne bi da ćeš je kupit
Pa jel ovo normalno? Sto mu toliko vremena treba da arhivira? :/
Šta bi ti odmah a? Da je original bilo bi brže.
5.4 GB. Cudim se koliko mu vremena treba.
Probaj sa WinZipom ili skini WinRAR za 64 bitne prozore (ako imaš 64 bitni os).
Probaj sa WinZipom ili skini WinRAR za 64 bitne prozore (ako imaš 64 bitni os).
64bit je. (x64).
Wow, 'samo' 25 minuta da arhivira 5.4 GBa!