I hoće pasti koja, a... U subotu te ne želim vidjeti na forumu BTW 
U subotu mi je krizma, bit će para..upravo rješavam za subotu ribu jednu..biti će, ako za krizmu ne bude, onda stvarno...
U subotu mi je krizma, bit će para..upravo rješavam za subotu ribu jednu..biti će, ako za krizmu ne bude, onda stvarno...
Kako te sluzi Hyper 212+?
Savršeno, Phenoma x3 na 3,8 ghz i 1,55 v..u pola sata OCCT testa, max temperautra 38 stupnjeva.
U idleu, na 3,6 ghz x3 mi je temp oko 25 stupnjeva..uzmi ako možeš obavezno!
Treba i ovo napravit kaj ne, ipak nemre to svako bas me zanima na kaj je mislil uopce ti bokca.

http://www.24sata.hr/news/pila-od-120000---plutala-je-u-moru-ispred-trogira/173722/
FAIL! Malo se zanjeo, nije ovo Mercury Racing gliser 
hahaha,koji lik
To je to... BTW spomeni joj kakvog Phenoma imaš, sigurno će doći, hehe 

Savršeno, Phenoma x3 na 3,8 ghz i 1,55 v..u pola sata OCCT testa, max temperautra 38 stupnjeva.
Ali za Phenoma 955BE.

Hahahaha, ej curo...moj phenom ti je x3, ali ga bez beda otključam u x4 i kloknem ga na 3,6 ghz...
hahahahahahahaha, zamisli....moga bi pokušati?
ovi na novojtv nisu normalni..gledam film koji bombardiraju s reklamama, a sad su još ubacili i vijesti

Hahahaha, ej curo...moj phenom ti je x3, ali ga bez beda otključam u x4 i kloknem ga na 3,6 ghz...
hahahahahahahaha, zamisli....moga bi pokušati?
kad bi to jednoj rekao pročulo bi se po gradu pa više ne bi mogao nikoga uloviti osim nekog pc freaka 
Ali za Phenoma 955BE.
Isti šrot, još ako je C3 ima manji TDP..
Takve temperature nisu sigurno dodaj tri stupnja u Idle i jos 4 pod opterecenjem to je onda recimo realno.
Takve temperature nisu sigurno dodaj tri stupnja u Idle i jos 4 pod opterecenjem to je onda recimo realno.
Komp nije u kućištu, nego je u sobi, na stoliću...zbog toga su niže temperature okoline, iste kao sobne dakle.
Komp nije u kućištu, nego je u sobi, na stoliću...zbog toga su niže temperature okoline, iste kao sobne dakle.
Onda je druga prica da ak je vani no pazi da se ne popiknes na njega usput.
Onda je druga prica da ak je vani no pazi da se ne popiknes na njega usput.
Hahaha, neću, doduše trenutno mi je u kućištu, ovaj vikend je party kod mene doma pa bi mu bilo veselo.
Nema šanse da bi preživio.
Pomozi liku ako ti se da, meni je već dignuo živce!
Nešto ste zaspali,ali razumjem vas pošto su sitni sati.
Sitni sati pa tek je pola jedan fuckaj ga ili se meni vura pokvarila.
sarcasm i think 
Fućkaj ga...
Sitni sati pa tek je pola jedan fuckaj ga ili se meni vura pokvarila.
sarcasm i think 
Captain Obvious.
Laku noć svima...
Evo jednog klasika.
EDIT:Još jedan
-kad sam je čuo nisam ispočetka mislio da je od MaidenaLaku noć.
A jeste neki,ajd onda odo i ja. laka noć svima.
Kakve su sad to laganice fuckaj ga pa onda moram i ja okacit nekaj slicno recimo. Ali nist od toga jer nece radit nit jedan link s Yubitu odjednom ko da je grom udaril u forum.
još malo pa u krevet