Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.719.967
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Oly_E3 kaže...
I.Kk kaže...

Dobra večer,evo moram ponovo staviti backup na sistem pošto ga svakih nekoliko mjeseci shebem s virusima i ostalim stvarima.

Meni nije jasno kako to uspijete.... Izlanuo se

Hebemu, imam prijatelje koji svako malo me zovu da im sredim komp, jer se naberu virusa k'o jabuka

Ma ja sam veoma destruktibilan prema svojim stvarima,ali mene briga jer u ovom slučaju samo stavljam backup i tako ponovo i ponovi.Jedva čekam kupiti novi kompjuter jer na ovom tougbooku neće da radi Linux.Viče

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

ja sam čist ko suza

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

ja sam čist ko suza

Nitko nije.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan
Uh, ova Cristina iz Vicky, Cristina Barcelona je mmmm...
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
P4k1 kaže...

ja sam čist ko suza

Nitko nije.

to je laž

ja jesam

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina

Bem ti,morat cu se ovaj petak ili subotu uhvatit ciscenja sobe i kompa..Nakupilo se garant 2-4 mini virusa ko uvijek,smeca ima dost,i trebam dost programa/igara uninstallirat i onda neki defrag...I kasnije procistit malo propuh,prasina i to..Bude prodisal malo jace sadCool I da, moram drivere jos sredit za svaki program jer nisam dugo nis updateal osim AV-a...Bios stari imam,ATi 9.9 brijem Sramim se

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 22:56 (Fake_Alert).
17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
I.Kk kaže...
P4k1 kaže...

ja sam čist ko suza

Nitko nije.

to je laž

ja jesam

Nisi potpuno čist(nisi Chuck Norris ili Bog).Da mi je barem imati linux.

17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Ma ja sam veoma destruktibilan prema svojim stvarima,ali mene briga jer u ovom slučaju samo stavljam backup i tako ponovo i ponovi.Jedva čekam kupiti novi kompjuter jer na ovom tougbooku neće da radi Linux.Viče

Sada kužim zašto ti piše u MOJ PC da može primiti metke Cool

Hehe, moj laptop je manji od metka Nevinašce

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Gainward 4870 @ 775/1000 + Sapphire 4830 @ 700/1000MHz | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
17 godina

Mah i sa win nema virusa, samo malo soli u glavi i par programčića.

Linux je ok ali mi netreba.

HR-INVITES, otvorio registracije: http://hr-invites.com//register.php?do=signup
17 godina
neaktivan
Ma ja se nakupim samo igara i programa (s Bug DVDa) za koje kažem da ću probat, pa nikako...

A virusa se ne nakupim, kad sam samo na BOLu i PH-u (nadam se da znate na što mislim) :D
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
I.Kk kaže...

Sada kužim zašto ti piše u MOJ PC da može primiti metke Cool

Hehe, moj laptop je manji od metka Nevinašce

A i otporan je na vibracije,prašinu,vodu itd...

Jedva čekam ljeto pa da kupim neki pristojni kompjuter jer na ovom neće mi da radi linux jer sam na njemu prije obično iša na internet, a windows sam koristio za igranje.

16 godina

ee ja bi vas pitao samo na brzinski... zna li neko kako se savea na Unreal Tournament 3 ???

17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Jedva čekam ljeto pa da kupim neki pristojni kompjuter jer na ovom neće mi da radi linux jer sam na njemu prije obično iša na internet, a windows sam koristio za igranje.

Da gledao sam po Youtubu što rade od njega...

Meni se Linux nikada nije svidio. Volio bi Mac OS oprobati jednom prilikom, da vidim kako on radi sa nekim aplikacijama (kažu da je brži od Windowsa u tom području, a sada....)

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Gainward 4870 @ 775/1000 + Sapphire 4830 @ 700/1000MHz | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
I.Kk kaže...

Da gledao sam po Youtubu što rade od njega...

Meni se Linux nikada nije svidio. Volio bi Mac OS oprobati jednom prilikom, da vidim kako on radi sa nekim aplikacijama (kažu da je brži od Windowsa u tom području, a sada....)

Ja volim Linux jer je praktički(ima mala šansa) neprobojan za gamad interneta,meni je najmoćnije kad su sa Hummerom prešli preko toughbooka a njemu nije bilo ništa.

17 godina
neaktivan

večer nehrkači...

17 godina
neaktivan
Večer Stipe, jel ti znaš zašto su helikopteri letjeli prije po ure? 2-3 su išla?
17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

večer nehrkači...

Večer i tebi.

17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Večer Stipe, jel ti znaš zašto su helikopteri letjeli prije po ure? 2-3 su išla?

Ja nisam apsolutno ništa čua...

a ni vidia...slušam muziku i malo po fejsu lutam.

17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
Šef kaže...

Ja nisam apsolutno ništa čua...

a ni vidia...slušam muziku i malo po fejsu lutam.

Se baca parangal? Nevinašce Hihi

18 godina

Adios muchachos !

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Adios muchachos !

Pozdrav i tebi! Osmijeh

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Ribice se vataju...

18 godina

Treba i ovo napravit kaj ne, ipak nemre to svako bas me zanima na kaj je mislil uopce ti bokca.SmijehNevinašce

http://www.24sata.hr/news/pila-od-120000---plutala-je-u-moru-ispred-trogira/173722/

17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
Oly_E3 kaže...

Ribice se vataju...

U mog strica osam kobasica,sedam ih se prži,osmu strina drži.Cool

17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
Oly_E3 kaže...

Ribice se vataju...

I hoće pasti koja, a... U subotu te ne želim vidjeti na forumu BTW Cool

16 godina
neaktivan

17 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Gman kaže...
Javi cim bude.

jel se to ide u renoviranje kompa ??

Ide ide,uzet cu Asrock 890GX,nekog Phenoma najvjerojatnije 955BE(c3),neko tagan napajanje,1tb caviar green i neka polovna grafa malo bolja.

Oly_E3 kaže...
Gman kaže...

Javi cim bude.

Javim, osim ako u međuvremenu ne naletiš na nešto. Cool

Ako,ako.Namigiva

For gamers by gamers
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 23:21 (Gman).
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Treba i ovo napravit kaj ne, ipak nemre to svako bas me zanima na kaj je mislil uopce ti bokca.SmijehNevinašce

http://www.24sata.hr/news/pila-od-120000---plutala-je-u-moru-ispred-trogira/173722/

FAIL! Malo se zanjeo, nije ovo Mercury Racing gliser Cool

17 godina
neaktivan
Ajte ljudi LN, sutra nema izležavanja do podne, triba se dići rano pa učit matematiku za ispravak...
(S)we(e)t dreams
(-.-)Zzz...
16 godina

Đeeeee steee ljudiiiineeee!!!!!!!

Šta se radi?

Um caruje, snaga dobro dođe :P
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice