Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.720.457
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Oly_E3 kaže...
Batista kaže...

Za sad bacam u ler kaj se tice daljnje kupovine hardwera i sl... Nema te cure koja bi me privukla ko neki brand name hardwer.... :D

+ pogledaj što misli Bijelko na avataru...

No dobro, ima cure, naravno da ima. Al za sad gledam da je bolje ulozit u hardwer nego u curu... Jos mi ne treba nikakva, do 30 se ne zenim :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 22:10 (Batista).
16 godina
neaktivan
Batista kaže...
Oly_E3 kaže...
Batista kaže...

Za sad bacam u ler kaj se tice daljnje kupovine hardwera i sl... Nema te cure koja bi me privukla ko neki brand name hardwer.... :D

No dobro, ima cure, naravno da ima. Al za sad gledam da je bolje ulozit u hardwer nego u curu... Jos mi ne treba nikakva, do 30 se ne zenim :)

točno moje riječi koje ja govorim svojima

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 22:11 (P4k1).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)
Oly koliko trazis za one Radeonke?
For gamers by gamers
17 godina
patch123 kaže...
doxy kaže...

Ti Ivana mjenjaš avatare češće nego Oly grafičke.

nećemo sad pretjerivat  Smijeh

Večer ljudi!

Haj' sad, pa nije baš tako, bolje ti reci "Češće mijenja avatar nego toxic komponente! :P

Nego.. Šta mai kod vas? Ja malo švrljam po WiC (World in Conflict), dosadio (ups! Smijem li to reći?) mi je Napoleon Bonaparte i njegova kampanja -.-'.

Od sutra okrećem novu stranicu života! :D

@Gman, vjeruj neće ti ih prodati...

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 22:12 (4ucker).
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

No dobro, ima cure, naravno da ima. Al za sad gledam da je bolje uloit u hardwer nego u curu... Jos mi ne treba nikakva, do 30 se ne zenim :)

Pa naravno da je bolje uložiti u hardver nego u curu, samo kako to izvesti da ova ne poludi... Hebiga micromanu je izgovor "slabo napajanje" kao razlog za prodaju jedne GTX470... Mislim da mu je cura rekla da neće biti seksa sljedećih mjesec dana ako se ne riješi hardvera Nevinašce

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Gainward 4870 @ 775/1000 + Sapphire 4830 @ 700/1000MHz | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
17 godina

I jel se tko regao na SeX? Belji se

HR-INVITES, otvorio registracije: http://hr-invites.com//register.php?do=signup
17 godina
neaktivan
Gman kaže...

Nemam pojma... Vjerojatno ovako: Gainward 4870 - 675-725kn, a Sapphire 4830 - 550kn

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Gainward 4870 @ 775/1000 + Sapphire 4830 @ 700/1000MHz | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Gman kaže...

Nemam pojma... Vjerojatno ovako: Gainward 4870 - 675-725kn, a Sapphire 4830 - 550kn

Dam ti ja 650kn ja 4870.Namigiva

For gamers by gamers
18 godina
Oly_E3 kaže...
Batista kaže...

No dobro, ima cure, naravno da ima. Al za sad gledam da je bolje uloit u hardwer nego u curu... Jos mi ne treba nikakva, do 30 se ne zenim :)

Pa naravno da je bolje uložiti u hardver nego u curu, samo kako to izvesti da ova ne poludi... Hebiga micromanu je izgovor "slabo napajanje" kao razlog za prodaju jedne GTX470... Mislim da mu je cura rekla da neće biti seksa sljedećih mjesec dana ako se ne riješi hardvera Nevinašce

Al realno, kaj ce ti takav sustav... Meni bi bio bas gust napravit cross sa 2x 5770 Twin Frozr :) Jedan Seasonic s Gold certom, jednim Lian-Li-om i Kingston V+ SSD-om :)

17 godina
neaktivan

GTX470 je moćna GPGPU grafa usput, a to mi je u neku ruku i zanimljivo... CF sa 5770 je dobra stvar, čak i ovaj moj CF sustav nije loš, ali dugo vremena si želim uzeti Nvidiju. Naravno još ću malo sačekati sa time...

17 godina
Batista kaže...
Oly_E3 kaže...
Batista kaže...

Al realno, kaj ce ti takav sustav... Meni bi bio bas gust napravit cross sa 2x 5770 Twin Frozr :) Jedan Seasonic s Gold certom, jednim Lian-Li-om i Kingston V+ SSD-om :)

SHUT UP! Sad već onako zamišljam da imam to sve :P Nemoj više pričati, ajmo, druga temaa!

Uostalom moram ići modelirati slona sutra za likovni -.-'

Pozz

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
17 godina
neaktivan
Nvidija rastura u F@H (a i u igrama je bolje optimizirana), a to Olyu treba

A i zelena je ljepša od crvene :D
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Oly sta kazes na moju ponudu?
For gamers by gamers
18 godina
Šef kaže...

Zelena boja me podsjeca na smrklje... :D

18 godina
Batista kaže...
Oly_E3 kaže...
Batista kaže...

Bok svim nehrkalicama, a cuj pa kupis i curi neki hardware i bit ce sretna recimo ovaj novi VibroBlaster HXD 7300 je odlican uglavnom razvaljuje kazu i eto sve ok.NevinašceSmijeh

18 godina
rambox kaže...
Batista kaže...
Oly_E3 kaže...
Batista kaže...

Bok svim nehrkalicama, a cuj pa kupis i curi neki hardware i bit ce sretna recimo ovaj novi VibroBlaster HXD 7300 je odlican uglavnom razvaljuje kazu i eto sve ok.NevinašceSmijeh

Ne kuzim ti se ja bas u dildace... Ja sam ti nekako staromodan pa radje obavim posao umjesto njega... :)

17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Rastura u F@H-u i ostalim GPGPu aplikacijama, a i što kažeš za igre da je bolje optimizirana (nekako fluidnije idu)

Gman kaže...

650kn bi i bilo OK s obzirom da je bez garancije, ali je full ispravna i imam sav njezin bundle osim kutije... Ali kako još nije na prodaju... Cool

16 godina
neaktivan

što se tiče boje više mi se sviđa nvidia

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 22:30 (patch123).
18 godina
Batista kaže...
rambox kaže...
Batista kaže...
Oly_E3 kaže...
Batista kaže...

Ne kuzim ti se ja bas u dildace... Ja sam ti nekako staromodan pa radje obavim posao umjesto njega... :)

Fino od tebe i pohvalno da volis zasukat rukave i prihvatit se fizickog posla fuckaj ga.Nevinašce

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Šef kaže...

Rastura u F@H-u i ostalim GPGPu aplikacijama, a i što kažeš za igre da je bolje optimizirana (nekako fluidnije idu)

Gman kaže...

650kn bi i bilo OK s obzirom da je bez garancije, ali je full ispravna i imam sav njezin bundle osim kutije... Ali kako još nije na prodaju... Cool

Javi cim bude.

For gamers by gamers
16 godina
neaktivan
Gman kaže...
Javi cim bude.

jel se to ide u renoviranje kompa ??

17 godina
neaktivan
Di je sad Stipe, nešto su se helikopteri uzletali tu okolo, možda on zna više o tom...
17 godina
neaktivan
Gman kaže...

Javi cim bude.

Javim, osim ako u međuvremenu ne naletiš na nešto. Cool

16 godina
neaktivan

prvi put ovdje ^^

BC2 nick: herro Ray
17 godina
neaktivan

Dobra večer,evo moram ponovo staviti backup na sistem pošto ga svakih nekoliko mjeseci shebem s virusima i ostalim stvarima.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan
I.Kk, kad bi manje išao na prOn...
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
I.Kk, kad bi manje išao na prOn...

I na torrente.Ma meni je svejedno pošto uvjek mogu stavit backup.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Dobra večer,evo moram ponovo staviti backup na sistem pošto ga svakih nekoliko mjeseci shebem s virusima i ostalim stvarima.

Meni nije jasno kako to uspijete.... Izlanuo se

Hebemu, imam prijatelje koji svako malo me zovu da im sredim komp, jer se naberu virusa k'o jabuka

16 godina
neaktivan

mene usb wireless adapter prca nikako da ga fixam ( nemogu vise spavat od njega xD )

BC2 nick: herro Ray
17 godina

Ja se nesjećam kad sam zadnji put shebao windowse sa virusima, viruse nemam uopće, možda nešto sitno ali ništa ozbiljno :P

HR-INVITES, otvorio registracije: http://hr-invites.com//register.php?do=signup
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 22:51 (BORG).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice