vjerujem u samo u egipatske Bogove
Nećeš daleko...
vjerujem u samo u egipatske Bogove
Nećeš daleko...
Da, ona ptičurina... :P
Horus je kao što je Isus.Horus je i sin Boga Ra ali i sam Ra,jer zajedno snjim tvori Ra-Harakhtea
A nis,pricate o pticurinama a meni dosadno,odo drk*t zz raja!
Horus je kao što je Isus.Horus je i sin Boga Ra ali i sam Ra,jer zajedno snjim tvori Ra-Harakhtea
Ček, ti ozbiljno vjeruješ u tu teoriju?
A nis,pricate o pticurinama a meni dosadno,odo drk*t zz raja!
fejk ništa od gta4...
ne moze ga nabaviti za te pare, a i sada nije doma brat, na putu je...
naravno da vjerujem
ma zahebaje nas
Vjeruje, pročitaj malo u bircu, ma de oni ti nisu ni postojali "bože" :), nego bili samo nek' se vjeruje...
@patch, vjeruj mi ne zayebava nas. :D
VEČER SVIMA
ma zahebaje nas
ne zahebajem.postoje brojni znastveni dokazi.
evo i mene ovdje.kak je dobro bit nespavalica
odakle ti ovo?
meni nije bitno u šta ljudi vjeruje
svatko ima svoju volju i pravo da vjeruje u ono što ga je volja
inače,ateist sam...
evo i mene ovdje.kak je dobro bit nespavalica
odakle ti ovo?
sa interneta
Pa da, ali opet barem ima smisla Kršćanstvo, barem su ljudi, a Egipatski bogovi bili hibridi. Ko iz Crysisa. :)
Šalim se, svatko ima pravo na svoje mišljenje i to treba poštivati, a ti nađi mi dokaz bože i ja se odoh objesiti za obližnje drvo :P
Znao sam da nas u Hrvatskoj ima svakakvih vjera,al da ima i ovih "egipćana",e to nisam znao
!
I kako ti onda poštuješ tu svoju religiju,moliš se?
Znao sam da nas u Hrvatskoj ima svakakvih vjera,al da ima i ovih "egipćana",e to nisam znao
!
ma ne molim se.samo vjerujem da smo mi hrvati došli iz egipta i da naše ime potječe od egipatskog boga HORusa
!
Ma lik je došao tu i odma 1. dan nam puni glavu s nekim linkom kojeg je našao na netu...
aj dobro, možda je istina, ali ne znam čemu tolika uživljenost..
kad dođe u 2. srednje će učiti da postoje 4 teorije o dolasku hrvata, ova se ne spominje nigdje...
Pa da, ali opet barem ima smisla Kršćanstvo, barem su ljudi, a Egipatski bogovi bili hibridi. Ko iz Crysisa. :)
Šalim se, svatko ima pravo na svoje mišljenje i to treba poštivati, a ti nađi mi dokaz bože i ja se odoh objesiti za obližnje drvo :P
pa kad umremo,onda čemo sve znati
sad ću vam dati ss iz crysisa pa mi objasnite kako se koristiti ovom kartom
!
Ma lik je došao tu i odma 1. dan nam puni glavu s nekim linkom kojeg je našao na netu...
aj dobro, možda je istina, ali ne znam čemu tolika uživljenost..
kad dođe u 2. srednje će učiti da postoje 4 teorije o dolasku hrvata, ova se ne spominje nigdje...
uguglaj IVAN CVITANUŠIĆ i vidjet češ.on je ugledni povjesničar
Prijavljen kvar... Brzina je prokletih 1.3 mbt-a, a susjed ima 4 mbit-a... Jedva cekam da vidim kaj ce t-shrot skemijat...
Ja vjerujem samo sebi jer sam dosad doživija previše razočarenja i ostalih gluposti da bih ikome više vjerovao.
Istina,nema baš puno smisla!
Ali kako Sveto pismo kaže:Blaženi oni koji ne vidješe,a vjeruju!
pa kad umremo,onda čemo sve znati
To si dobro reko'. Nego za one koji zezaju muslimane i ostale, nije O.K. jer eto danas nam je u školi pričao vjeroučitelje, što da smo mi rođeni u takvoj obitelji, te najčudnije ja nikada muslimana nisam čuo da svojeg boga psuje, a naši...
I najčudnije mi je od svega to što ne znam što bi bilo kad bi bilo da si se rodio u obitelji ateista i kako bi živio takav život...
A ja koliko sam učio u školi, znam da je moguće da je najtočnija ona iz Poljske da su Hrvati došli: Tuga, Buga, Klukas, Lobel, Muhlo, Kosjenac i Hrvat.
@ŠEF. sad gore sam napisao, ja vjerujem u to, jer sam rođen u takvoj obitelji, a da nisam, čisto bi mi se fućkalo za vjeru.