Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.752.528
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

neznam šta da ti kažem to je tvoj izbor i tvoja budućnost

izaberi šta ti više odgovara i di ćeš se lakše uklopit

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
P4k1 kaže...

A znam,al sve me privlači a niš me ne privlači!

Jedni me zovu vamo,drugi tamo a izgleda da ću ja izabrat treće(ma što to god bilo)Smijeh

Fućkaj ga!
17 godina
protjeran
P4k1 kaže...

još malo i bit će gotovo

I onda još godinu dana u ovo faking srednjoj. Jedva čekam fax. Jedna riječ : staaaaaaaaaaaaaaan

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
17 godina
protjeran
Tomislav95 kaže...
P4k1 kaže...

A znam,al sve me privlači a niš me ne privlači!

Jedni me zovu vamo,drugi tamo a izgleda da ću ja izabrat treće(ma što to god bilo)Smijeh

Dođi u Pazin Cool

16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Šta se ti žališ, ja ga u klasičnoj imam 4 godine Plač

hah,ja bi se prije ubio nego išao u klasičnu

ko da mi nije dosta ovog latinskog,u klasičnoj bi ga morao učiti 4 godine + grčki

17 godina

a vidit ces da ce ti srednja falit....

zapamti, dodes u stan, nema rucka

sam sebi kuvaj, peri robu itd...

srednja je laganica, ne dolazis kad ti se neda

i na fasku imas tu mogucnost,

al ako te nema nema ni prolaska....

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
protjeran
patch123 kaže...
APazinjan kaže...
Šta se ti žališ, ja ga u klasičnoj imam 4 godine Plač

hah,ja bi se prije ubio nego išao u klasičnu

ko da mi nije dosta ovog latinskog,u klasičnoj bi ga morao učiti 4 godine + grčki

Latinski moram učit ali grčki hvala Bogu ne moram. Imamo super profesora kod koje nema ispita, pita 2 puta goišnje i imam pet jer se javljam na satu čitati rečenice. 3. sam razred i jedino sam naučio alfabet Cool

16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

party bez alkohola ali sa žesticama

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 22:47 (P4k1).
17 godina
protjeran
Makić kaže...

Kuhati volim, pogotovo paštu njam. Uostalom postoji x-ica i index za to. Robu će prati mama naravno Nevinašce

Mislim da ću pranje suđa podnijeti. Neznam, ovdje u domu imam učenje u određeno vrijeme, nesmijem imati laptop, samo nešto brane koda sam u logoru lol...

16 godina
neaktivan
Makić kaže...

ma u nas nema da dolaziš u školu kad te volja

općenito profesori ne toleriraju bježanje s tim da imam kretenskog razrednika.....

ja nisam rekao da ja mrzim srednju školu,ja samo kažem da mi je više dosadilo i da jedva čekam ljeto

ne mora škola završiti,ali da barem bude lijepo vrijeme da se mogu kupati a ne ovo s*anje

2 dana sunce,2 dana kiša,onda jedan dan ujutro kiša popodne sunce....

16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

a jakog li partya Cool

njemu neće biti potrebi partybreakeri kako bi se raspao Smijeh

16 godina
protjeran

Ljudi dali bi moderatori nešto poduzeli da napravimo temu u kojoj se djelu hvala gumbići Cool

Dobra većer svaku većer pa ćak i ova Namigiva

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
17 godina
neaktivan

Makiću, do ZDa ima 45 minuta buseom, ugodnim, svaki dan i to mi je bolje nego tetkin režim, skoro je ko Hitler.

APazinjaninu, kako je u klasičnoj? Belji se

Jedva san podnije latinski one dvi godine, neznam kako bi izdrža 4... Taj jezik je mrtav! Koji k*#ac ga forsiraju?

Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Ljudi dali bi moderatori nešto poduzeli da napravimo temu u kojoj se djelu hvala gumbići Cool

Dobra većer svaku većer pa ćak i ova Namigiva

???

17 godina
neaktivan

kako moze bit takva ? :P

ja bi dofuro svoj komp ako imas svoju sobu :P

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
16 godina
neaktivan
Šef kaže..

Jedva san podnije latinski one dvi godine, neznam kako bi izdrža 4... Taj jezik je mrtav! Koji k*#ac ga forsiraju?

Pa da i ti šta brže odapneš

16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Makiću, do ZDa ima 45 minuta buseom, ugodnim, svaki dan i to mi je bolje nego tetkin režim, skoro je ko Hitler.

meni je latinski najmrži predmet uz biologiju

jezik je dosadan,nikad ga nisam čuo tako da ga ne mogu raditi po sluhu kao npr. engleski

znam ga odlično a nikad knjigu nisam otvorio,sve radim po sluhu

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 22:55 (patch123).
17 godina

a slusaj moze se, ako su ti busevi taman kad

skola zavrsaje i jel u jednom smjeru 45min

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
16 godina
neaktivan

nakon bugove recenzije browsera ozbiljno razmišljam da se prebacim na chrome

dosta sam dugo na firefoxu i na novom kompu nisam probavao ništa osim njega (a stari je svakako spor,ni tetris ne ide na više od 30 fps-a Cool)

17 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Šef kaže...

meni je latinski najmrži predmet uz biologiju

jezik je dosadan,nikad ga nisam čuo tako da ga ne mogu raditi po sluhu kao npr. engleski

znam ga odlično a nikad knjigu nisam otvorio,sve radim po sluhu

Biologija je kod mene super, imamo Šabu, sije strah i terror po školi

Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
protjeran
Šef kaže...

APazinjaninu, kako je u klasičnoj?Belji se

Znaš kako je kad jedva čekam da završi Smijeh

Ma daj, svi samo forsiraju svoje predmete kao da nema drugih. Uči sim, uči tam lol. Dižem se skoro svako jutro u 5 da učim i imam prosjek jedva 4.68 ali se isplati jer sam na kraju zadovoljan.

Imaju neka glupa pravila npr. nesmijemo imati laptope jer se tako druga djeca koja ih nemaju osječaju jadno i ističe se razlika.. ma daj molim te onda nebih trebao imati ni mob ni niš neznam u kojem oni stoljeću žive. Informatička se otvara točno u određeno vrijeme, kao da im je problem ostaviti otvorenu, ionako stalno rade kompovi. Ugčavnom sve neka zatucana pravila...

17 godina
neaktivan
Makić kaže...

a slusaj moze se, ako su ti busevi taman kad

skola zavrsaje i jel u jednom smjeru 45min

Je, iman bus ako san ujutro u 6.20 ide, raniji, ima kasniji, ali san zaboravija kad ide. Bus ide iz ZD-a u 14.30 i 20.30 u SD (Starigrad), u 21.30 max, san navečer kući.

patch123 kaže...

nakon bugove recenzije browsera ozbiljno razmišljam da se prebacim na chrome

dosta sam dugo na firefoxu i na novom kompu nisam probavao ništa osim njega (a stari je svakako spor,ni tetris ne ide na više od 30 fps-a Cool)

Neeeee! Samo ne Chrome! Probaj ovo

APazinjan kaže...
Šef kaže...

APazinjaninu, kako je u klasičnoj?Belji se

Znaš kako je kad jedva čekam da završi Smijeh

Ma daj, svi samo forsiraju svoje predmete kao da nema drugih. Uči sim, uči tam lol. Dižem se skoro svako jutro u 5 da učim i imam prosjek jedva 4.68 ali se isplati jer sam na kraju zadovoljan.

Imaju neka glupa pravila npr. nesmijemo imati laptope jer se tako druga djeca koja ih nemaju osječaju jadno i ističe se razlika.. ma daj molim te onda nebih trebao imati ni mob ni niš neznam u kojem oni stoljeću žive. Informatička se otvara točno u određeno vrijeme, kao da im je problem ostaviti otvorenu, ionako stalno rade kompovi. Ugčavnom sve neka zatucana pravila...

Hahahahaa ROFLMAO!

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 23:02 (Šef).
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
 Biologija je kod mene super, imamo Šabu, sije strah i terror po školi

ja samo brojim dane do kraja školske godine

ove godine se više zahebajem nego prošle ali nekako više iščekujem kraj neko prošle

napokon bug ima jednu nagradu koju mogu upotrijebiti Smijeh

17 godina

@Šef,evo ja upravo instalirao Chrome,odličan je,uveo mi sve postavke od Firefoxa...

Firefox izbrisao,bio je prespor a ovo leti!

Operu sam imalo malo ali nije mi se svidjela.Chrome je najbrži browser pa Opera pa Firefox i nakraju IE.

17 godina
neaktivan

Ja neću znat u koju ću srednju do zadnjeg dana!I u kl.gimnaziju nebi nikda išao,latinski i grćki WTF

Ajte bok,idem u   krpe možda ima kakav stari film na RTL-uSmijeh

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Ja neću znat u koju ću srednju do zadnjeg dana!I u kl.gimnaziju nebi nikda išao,latinski i grćki WTF

Ajte bok,idem u   krpe možda ima kakav stari film na RTL-uSmijeh

ima na novoj

17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

@Šef,evo ja upravo instalirao Chrome,odličan je,uveo mi sve postavke od Firefoxa...

Operu sam imalo malo ali nije mi se svidjela.Chrome je najbrži browser pa Opera pa Safari pa Firefox i nakraju IE.

Fućkaj ga!
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Operu sam imalo malo ali nije mi se svidjela.Chrome je najbrži browser pa Opera pa Firefox i nakraju IE.

Najbrži je Chrome 5 beta, ali je od punih verzija najbrža Opera. Chrome mi se gadi, nemogu ga smislit. Opera je najjača, ima i ugrađeni chat/IRC (dobro da sam se sjetio, idem ga sad isprobt. Ima li još netko Operu?

16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

po meni je ocjenjivanje totalna glupost

u većini slučajeva 15 dana nakon testa oni što su dobili 5 i oni što su dobili 2 znaju poptuno isto

to nema nikakvog smisla,cilj je da nešto naučimo a ne da naštrebamo sve kako bi dobili 5

90 % predmeta u školi moramo naštrebati,znači nikakvo razumijevanje nije potrebno

na kraju ispadne da svaka budala može proći u gimnaziji sa 4-5,samo je potrebno da ima dovoljno volje za učenjem

naravno,ovo ne govorim tebi,ovo govorim općenito

Šef kaže...

Neeeee! Samo ne Chrome! Probaj ovo

šta imaš protiv chromea

ispao je totalni pobjednik u testu

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 23:06 (patch123).
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
luckyluke kaže...

Najbrži je Chrome 5 beta, ali je od punih verzija najbrža Opera. Chrome mi se gadi, nemogu ga smislit. Opera je najjača, ima i ugrađeni chat/IRC (dobro da sam se sjetio, idem ga sad isprobt. Ima li još netko Operu?

da ja

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice