vecer i od mene!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra večer, šta se radi.
Meni prije jedno pol sata uletila sova na balkon....baš je caaakaaana
Poooooz evo ljudi sretan 1. maj danas je bio super provod
Ma koji prvi maj?
Ja se ubio od posla, 60 francuza i nijemaca na ručku
Jel pao tringelt
?
Nije... 
O Šefe đe si.
O Šefe đe si.
ajde u birc
O Šefe đe si.
/spooky/ Behind youuuuu....
di ste ljudi
di ste ljudi
Eto nas, za kompom.
di ste ljudi
Eto nas, za kompom.
ti nisi ljudi ti si čovjek
Jel netko ima pojma možda da li se tekst-subtitl može nekako cijeli zamjeniti preko SubtitlEdita.Znači imam na engleskom-pa zamjenim hrvatskim,samo tekst,ovo ostalo paše timing?
*slini iz usta*
Jel netko ima pojma možda da li se tekst-subtitl može nekako cijeli zamjeniti preko SubtitlEdita.Znači imam na engleskom-pa zamjenim hrvatskim,samo tekst,ovo ostalo paše timing?
neznam dali može preko toga ali preko subtitleworkshop ili nešto slično možeš
Dobro ljudi. odo ja malo igrat CTR (Crash Team Racing) preko emulatora pa odo spavat, ajte paz'te na se.
kako se na hrvatskome zove heat shrink tube
ona šta se sužava na toplini
Evo pola sata malo se zeza s ljudima na omeglu(znam da je to glupo) neki su stvarno čudaci čim ne znaš šta znači asl odmah to zovu noobom i diskonektiraju se.
takvo je društvo
evo 1500 stranica
Čestitam.
koja je po vama igrica najbolja od ovih
Stalker:Call of Pripyat
Stalker:Shadow of chernobil
Splinter Cell:Conviction
Hvala svima a sad idem 10 min. pogledat filma i u krpe
Laku noć
Prva.
Niti jednu nisam baš igrao (Call of Pripyat san imao instaliranu, ali nisam ju baš previše igrao. Grafika me odbija)
Niti jednu nisam baš igrao (Call of Pripyat san imao instaliranu, ali nisam ju baš previše igrao. Grafika me odbija)
ne znam koju da "kupim"
nisam igrao ac2 ali me ona odbija
koliko sam gledao po youtubeu igra ima previše priče a premalo akcije
ne znam koju da "kupim"
nisam igrao ac2 ali me ona odbija
koliko sam gledao po youtubeu igra ima previše priče a premalo akcije
Nebih rekao moj dojam je odličan ima akcije kako nebi bilo samo je fino izbalansirana svakako odigraj preporuka a od ovoga popisa Splinell cell odlična igra sa nekim manjim mušicama
Prva.
E ja taj stalker imam orginal i nemoguće ga je ovdje u bosni prodati za 60 km ga dajem.al od ove tri splinter cell prejak.Kad imadnem priliku igrat splinter cell conviction,prvo ću preći PONOVO splinter cell 1 pa splinter cell pandora tomorow pa sc chaos theory pa sc dabl ejđnt pa tek onda ovaj konvikšn
Večer svima.
Ja sam na PS2 prošao starije Splinter cellove i te su me igre oduševile. Nije bilo toliko bezveznog napucavanja već je trebalo glavu uključit i promislit štko i kako. Stalkerima nisam bio oduševljen jer sam trebao hrpu metaka sastrest u nekog da bi ovaj pao. Mogao bih ubost ovaj novi nastavak Splintera ali ću počekat koji tjedan da malo padne cifra.
Ja sam na PS2 prošao starije Splinter cellove i te su me igre oduševile. Nije bilo toliko bezveznog napucavanja već je trebalo glavu uključit i promislit štko i kako. Stalkerima nisam bio oduševljen jer sam trebao hrpu metaka sastrest u nekog da bi ovaj pao. Mogao bih ubost ovaj novi nastavak Splintera ali ću počekat koji tjedan da malo padne cifra.
ja sam si planirao uzeti splinter cell conviction
ali trenutno još nisam prešao just cause 2 pa računam da bi možda bilo bolje da se još zabavim na just cause 2 pošto je igrica predobra a preskočim ove sada igrice jer je vellika suša
otkad je izašao just cause 2 nijedna dobra igra nije izašla (po mom mišljenju)
ima li neka dobra igra da izlazi u ovom mjesecu ???
ja sam si planirao uzeti splinter cell conviction
ali trenutno još nisam prešao just cause 2 pa računam da bi možda bilo bolje da se još zabavim na just cause 2 pošto je igrica predobra a preskočim ove sada igrice jer je vellika suša
otkad je izašao just cause 2 nijedna dobra igra nije izašla (po mom mišljenju)
ima li neka dobra igra da izlazi u ovom mjesecu ???
Za PC? Ni jedan blockbuster imaš ove dlc-ove za just cause 2.
Ljudi laku noć!
Zaljubio sam se u ovu CrossFire pucačinu.