Laku noć,ova jutarnja smjena je uzela danak.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
open
Dobra večer svima pa i njoj
evo napokon riješija
Sad koliko naplatit reinstal win. xp intalacija programa i igara i kompletno čišćenje kompa
instalacija win xp,ne više od 100kn
a instalacija programa i igara-ovisno o tome koliko ih je
mislim možeš ti likovima naplatiti i 200kn reinstall win xp ali će onda sigurno naći nekog drugog jeftnijeg
ako pod programe smatraš samo firefox,nero,office reći ćemo sve to nekih 50kn
igre još 30-50kn,ovisno koliko ih je
potpuno čišćenje kompa,čime ???
je li misliš na defragmentaciju diska,onda uklanjanja smeća sa ccleanerom.... ??? to još nekih 40kn
sve u svemu dođe na nekih 220-250kn
iako ne vjerujem da si lik ne zna sam instalirati igrice...
Sad koliko naplatit reinstal win. xp intalacija programa i igara i kompletno čišćenje kompa
Ispod 200 kn nemas kaj razgovarat uopce...
a vidi,ako mu je lik zadao da instalira 15 igrica i 20 programa on će potrošiti cijeli dan na ta s*anja
win xp se instalira za recimo 30min + instalacija drivera
ako mu je zadao da instalira 5 igrica to bi potrajalo jedno sat vremena
još ako treba programa instalirati....
da ne govorim o defragmentaciji svega živoga..
dosta bi vremena potrošio na to,u nas u pc shopu samo instalaciju winsa naplaćuju 180kn...
ali ako lik hoće da mu se instalira xp,firefox,office i nero ,1-2 igrice te komp malkice sredi stvarno ne bi trebao naplatiti puno
možda 150kn,da ne odere jadnog čovjeka
mogao bi se i ja početi baviti tim poslom,samo što teško naći nekoga kome bi to trebalo
instalacija win xp,ne više od 100kn
a instalacija programa i igara-ovisno o tome koliko ih je
mislim možeš ti likovima naplatiti i 200kn reinstall win xp ali će onda sigurno naći nekog drugog jeftnijeg
1. ako pod programe smatraš samo firefox,nero,office reći ćemo sve to nekih 50kn
2. igre još 30-50kn,ovisno koliko ih je
3.potpuno čišćenje kompa,čime ???
je li misliš na defragmentaciju diska,onda uklanjanja smeća sa ccleanerom.... ??? to još nekih 40kn
sve u svemu dođe na nekih 220-250kn
iako ne vjerujem da si lik ne zna sam instalirati igrice...
1. osim toga photoshop, autocad, corel draw i takvi
2. oko 10 komada igara
3. od prašine, bilo ju je toliko da ni kompresor nije moga ispuhat već sam sve mora vadit van i ručno
ode ja javim vam se sutra.. peace..
a vidi,ako mu je lik zadao da instalira 15 igrica i 20 programa on će potrošiti cijeli dan na ta s*anja
win xp se instalira za recimo 30min + instalacija drivera
ako mu je zadao da instalira 5 igrica to bi potrajalo jedno sat vremena
još ako treba programa instalirati....
da ne govorim o defragmentaciji svega živoga..
dosta bi vremena potrošio na to,u nas u pc shopu samo instalaciju winsa naplaćuju 180kn...
ali ako lik hoće da mu se instalira xp,firefox,office i nero ,1-2 igrice te komp malkice sredi stvarno ne bi trebao naplatiti puno
možda 150kn,da ne odere jadnog čovjeka
mogao bi se i ja početi baviti tim poslom,samo što teško naći nekoga kome bi to trebalo
lik nema nikakvih drivera, dok sam ja otkrija koju on grafu ima i tv karticu prošlo dosta vrimena, a ni jedna nema oznaka
paki,imaš ti stvarno dosta posla
10 igara se instalira dosta dugo,ovisi o njegovom kompu (jedna igra = prebacivanje sa cd-a na desktop + instalacija + kopiranje c*acka+provjera)
ne znam šta da ti kažem,ako ga odereš tebi je na savjesti
večer, ja malo bacia na stari dobri 9dragons.... vi?
paki,imaš ti stvarno dosta posla
10 igara se instalira dosta dugo,ovisi o njegovom kompu (jedna igra = prebacivanje sa cd-a na desktop + instalacija + kopiranje c*acka+provjera)
ne znam šta da ti kažem,ako ga odereš tebi je na savjesti
mislija sam možda uzet 250-300 kn
jer radim od jučer popodne od 17 sati a iša sam leć tek kad sa drivere naša i instalira oko 4 sata i jutros od 8
Bilo bi lijepo da imam ja mušterija za sređivanje pc-a, ja bi recimo sve naplacivao oko 100kn, win + svi programi i jos poneki po želji.
Večer svima. Evo da se pohvalim da sam uzeo novi TV (Grundig VISION 6 26-6940T), moram priznati da je bolji nego što sam mislio. Ovo za digitalno sam riješio, šteta samo što ima pet programa na digitalnom, ali što je meni puno zanimljviije, TV ima jedan USB. :)
Baš sam na svoj vanjski hard stavio neke filmove i serije u obicnoj kvaliteti i neke u HD-u (mkv), i zacudo, i jedno i drugo pusta bez problema. Ima sad da svaki film i seriju gledam na TV-u :) Jedino opet sto mi je zbog zvucnika (5.1) bolje na kompu gledat, mislim, mogu ja zvucnike spojit na TV, no da se ne zajefrkajem, dobro je i ovako. :)
Btw, eto prođe i praznik rada... :)
Bilo bi lijepo da imam ja mušterija za sređivanje pc-a, ja bi recimo sve naplacivao oko 100kn, win + svi programi i jos poneki po želji.
ma misliš da ja imam mušterija, ovako mi neka uleti svaka 4-5 miseca, a u 70% slučajeva napravim besplatno
morat ću dat reklamu da ih više skupim
pozz ljudi evo ja se javljam sa laptopa nije komp crko neg mi se neda izlazit iz kreveta umoran sam
I.kk opet si se zaheba
Dobra večer,opet sam slučajno posta po veselom kutku.
Večer, a joj sad kad to Ivo vidi, ma nebi ti bio u koži

NP:Ian Carey SOS (Club Mix)
joj ljudi spava mi se od umora, a neda mi se ić leć
znam kak je to, hehe ;)
NP: Diva and Jones - Thriller (David Jones Mix)

Šta je ovo SOS?

Šta je ovo SOS?
ma pjesma, bilo bi dobro kad bi forum ovo automatski pisao :)
NP: Diva and Jones - Thriller (David Jones Mix)

Šta je ovo SOS?
poziv u pomoć

Šta je ovo SOS?
pjesma u pomoć
Popravljeno.
znam kak je to, hehe ;)
Ne,neznaš...
Ooooo,znam...
Evo sam nasao jednu cool temu
Krvavo....hehe