- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zašto?
Bolje...Nemoj da te uvate Tehničari za Rač. pilat..xD
ma znam ja nekoliko tih tehničara i par ljudi šta idu na fesb
mogu ti reć da ja nisam vidija veće tukce od njih, dobro jesam svog rođaka ali to su glupni nad glupanima
Dobra večer ljudi. Evo ja sretan što je the special one pokazao barceloni kako se igra
I baš čitam vijest - HP je kupio Palm (ako koga zanima)
Zna li tko gdje ili kako da nađem sponzora za sudjelovanje u izradi objekta i za sudjelovanje na eventu sa njim?
mogu i barcu jednom pokrast
da nema sudaca barca ne bi osvojila ligu prvaka prošle godine
daj peč o kakvoj krađi se priča...ruka je bila čista, sudac je odma sudia...
a sumnjivo zaleđe piquea i fakin nepotrebni crvendać motti?
mogu ti reć da ja nisam vidija veće tukce od njih, dobro jesam svog rođaka ali to su glupni nad glupanima
Upravo ti o tome i prican. Ljudi koji idu tu skolu neznaju nista od svom zanatu.A ni u bivseg MIOCA nije nista bolje.. -.-
Upravo ti o tome i prican. Ljudi koji idu tu skolu neznaju nista od svom zanatu.A ni u bivseg MIOCA nije nista bolje.. -.-
jbg takvo je vrime došlo
ideš negi di je popularno i ako imaš para za plačat hebete se
šta bi ja da da mogu ić na fesb
daj peč o kakvoj krađi se priča...ruka je bila čista, sudac je odma sudia...
a sumnjivo zaleđe piquea i fakin nepotrebni crvendać motti?
ja nisam ni gledao utakmicu
mislio sam da se šef sa razlogom buni
Ja gledan danas kavki tukci idu u MIOCA..I to ne samo u Informatičkom znanju vec i Matematickon..Jedan me lik iz cetvrtog razreda MIOCA pita kako se rjesava kvadratna jednadzba jer mu to navodno triba za maturu..E pa sad jer to do Profesora ili ucenika prosudite sami..-.-
Ja gledan danas kavki tukci idu u MIOCA..I to ne samo u Informatičkom znanju vec i Matematickon..Jedan me lik iz cetvrtog razreda MIOCA pita kako se rjesava kvadratna jednadzba jer mu to navodno triba za maturu..E pa sad jer to do Profesora ili ucenika prosudite sami..-.-
moglo bi se reč da je i jedno i drugo
dok sam ja bija u prošloj školi profesorica iz matematike ti je bjasnila dva jednostavna zadatka a ostalo riješavaj sam svi bi imsli asa
a sad u ovoj lipo sve objasni, sve shvatiš i sad dobijem pet
laku noc ;)
moglo bi se reč da je i jedno i drugo
dok sam ja bija u prošloj školi profesorica iz matematike ti je bjasnila dva jednostavna zadatka a ostalo riješavaj sam svi bi imsli asa
a sad u ovoj lipo sve objasni, sve shvatiš i sad dobijem pet
Takva je situacija s Profesoricon iz Matise je bila i u mene..Ali tu san naucio vaznost samoučenja.Jer ono sto sam naucis neces nikad zaboravit a ono sto te drugi nauci to polako zaboravis.
Zna li tko gdje ili kako da nađem sponzora za sudjelovanje u izradi objekta i za sudjelovanje na eventu sa njim?
Ruka nije bila uz tilo pogledaj malo bolje.A onaj crveni je totalna farsa. Ovaj ga jadnik takne rukon po faci a ovaj padne ko da ga je nekoo topon pogodia.A i Messi je zasluzija zuti za faul na Maiconu a Alves za ono simuliranje pretkraj utakmice. A onaj gol je bia cisti Offside..Ako iko ima pravo mlatnit suca to je Mourinho.
Hebem t Inter 
Bok svim nehrkalicama, tak znaci fino ti za barcu drukaš jel ok tak da znam.
A ti ubuduce dobro pazi kad prolazis pokraj nekog grma, jer ce te zaskocit batinasi sad je kasno fuckaj ga.
kako mrzim ovaj žuti karton
totalno mi kvari profil
Zna li tko gdje ili kako da nađem sponzora za sudjelovanje u izradi objekta i za sudjelovanje na eventu sa njim
Žabari pokazali nadmocnost nad Kataloncima...xD
dobro vecer!! samo meni youtube ima drugi player ili?
totalno mi kvari profil
A di si ga pokupia???
totalno mi kvari profil
A di si ga pokupia???
u temi o hajduku
totalno mi kvari profil
Očeš još jedan pa da imaš stereo?
Jest novi player..Izgleda mi da sad Videi idu malu fludnije nego prije a i sviđa mi se izgled novog playera.
meni sve isto
totalno mi kvari profil
A di si ga pokupia???
u temi o hajduku
Eto pokaza si da si vjeran svom Klubu..xD A sad jos otiđi na utakmicu i dobij zabranu sa ic na njih na najmanje godinu dana.