da li je sigurno kupovati preko ebay-a ????
Dosad šta god sam kupovao, a kupovao sam dosta toga (i ja i prijatelji) sve je bez greške prošlo. Valja se bazirat na feedbackove (što je postotak bliži 100% to je sigurnije).
Dosad šta god sam kupovao, a kupovao sam dosta toga (i ja i prijatelji) sve je bez greške prošlo. Valja se bazirat na feedbackove (što je postotak bliži 100% to je sigurnije).
neznam šta mi je večeras jednostavno mi se ne da spamat
Koliko to spušta performanse?
Sad sam isključio to jer nisam znao što je, na dx10, sve max 60-ak fpsa...
Nemam pojma... Uglavnom mislim da ne puno, jer imaš ipak 800 shadera 
i meni bi to super došlo samo nemam toliko para...
Nikada kupovao (mada me uhvati želja kada vidim stare Olympus OM objektive
)
Da nije sigurno, nebi ljudi kupovali...naručio je meni brat prije par mjeseci GTA4, došao iz Indije za 10-15 dana...
platio ga 120 kn, inače je kod nas 350-ak..napamet govorim...
sad razmišljam sunčane naočale uzeti od tamo...
provala u birc
A jel vidljiva razlika?
A jel vidljiva razlika?
Pa s logičke strane trebele bi biti 
Oly, ima li to CF?
planirao sam uzimati quada za socket 775 u slučaju da i klokani e6300 ne bude dovoljan za igre koje sad počniju masovno u specifikacijama tražiti quadove....
vidim da su u adm-u dobre cijene,na ebay-u se procovi mogu naći jeftinije nego u našim trgovinama ali ja opet smatram da je to veliki rizik za pošiljku od npr. 2000kn...
na šta je spala ova država da nam se provaljiva i u ovaj virtualni birc barem dva puta tjedno
Da nije sigurno, nebi ljudi kupovali...naručio je meni brat prije par mjeseci GTA4, došao iz Indije za 10-15 dana...
platio ga 120 kn, inače je kod nas 350-ak..napamet govorim...
sad razmišljam sunčane naočale uzeti od tamo...
Meni treba par malih Etiopljana da održava babine biljke, jer meni to ne ide baš najbolje. Imal' toga na eBayu? 
Večer!
Oly, ima li to CF?
Aha... Nije potpuna 16x propusnost, ali i 8x je i više nego dovoljno (oko 2%-5% (ovisno koja je grafa, za 5770 je oko 2%) niže performanse u odnosu na 16x)
Meni treba par malih Etiopljana da održava babine biljke, jer meni to ne ide baš najbolje. Imal' toga na eBayu? 
hahahahahahahahaha...pokušaj, moguće da ih ima za 20-ak$ po komadu
Aha... Nije potpuna 16x propusnost, ali i 8x je i više nego dovoljno (oko 2%-5% (ovisno koja je grafa, za 5770 je oko 2%) niže performanse u odnosu na 16x)
Ma kontam ja tebe sve! Jel mogu stavit Atholn x4 i HD5770x2? (ova dvojka ako Bog da, A NEBUDE DAO, pazi sta ti kazem)
Ma kontam ja tebe sve! Jel mogu stavit Atholn x4 i HD5770x2? (ova dvojka ako Bog da, A NEBUDE DAO, pazi sta ti kazem)
Ma možeš sine, nemaš problema 
Večer!
Večer i tebi.
Jesi spreman za sutra?
Too tataaa...
Jesi spreman za sutra?
Valjda. Čitav sam dan u komi, sutra Uskrs a ja 90% toga nesmijem ni primirisat i tako...
Ovo se čeka sutra...
Jesi spreman za sutra?
Fuck yeah! mmmm.. Šta to miriši? Money? mmm.. kako finooo...

Jesi spreman za sutra?
Valjda. Čitav sam dan u komi, sutra Uskrs a ja 90% toga nesmijem ni primirisat i tako...
Zato sam ja k'o fol slikao jančiće
. Sutra kada krenem sa pekom.... 
zašto si onemogućio privatne poruke
jao ja moram sebi nekog quada uzet ... pfffffffffff ...

Da može prikupit još pola zvijezdice, i da se odmori 
Večer. 
Jesi spreman za sutra?
a ja nesmin 50% a nešto smin u malim količinama, ali pošto kod mene nema malo pa onda ni to ne jedem
Hehe... Omjer privatnih na javne mi je 23:1, tako da...
Uskoro ih opet palim, čim se malo odmorim 
jao ja moram sebi nekog quada uzet ... pfffffffffff ...

Ja isto