4040 GB
x 93% i to je približan raspoloživ kapacitet
Sistemski: 3x WD Caviar Black 640GB RAID 0
ovoga nisam vidio
4040 GB
x 93% i to je približan raspoloživ kapacitet
Sistemski: 3x WD Caviar Black 640GB RAID 0
ovoga nisam vidio
Oly,šta slikaš sa E3-icom?
Jer prirodu,neke objekte ili nešto treće?
Čim se točno baviš?
Aktove 
Slikam prirodu (krajolici uglavnom, macro i portretiranje životinja malo manje), arhitekturu i sve ostalo zanimljivo na što naiđem.
Ekipa imam 500kn koje planiram potrošiti za pc što predlažete da nadogradim?Mislio sam kupiti hard.
Oly sigurno če te zanimati moja slika crkve svetog Martina kod mene u selu(gradu).
amd phenom x2 550 3,6GHz ima samo 12 % veći rezultat od mog e6300 a ima 28 % veći takt od mog e6300
intel je intel ^^
1200 postova u 68 dana na forumuprosjek = 17.64 postova na dan
nije nešto,da sam malo aktivniji u bircu i nespavalicama bilo bi više
Ekipa imam 500kn koje planiram potrošiti za pc što predlažete da nadogradim?Mislio sam kupiti hard.
Imaš istu konfu kao ja skoro kupi 4giga rama
Daj link.
Ne mogu ovako pronaći.
Šta ima na tim slikama?
EDIT:našao.
ja bi na tvom mjestu kupio jos 2 gige rama, ali ako ti je bas potreban novi hard uzmi njega
Imaš istu konfu kao ja skoro kupi 4giga rama
Imam 32 bit windowse.
Oly,dal možda ti podmičuješ ove korisnike Ptičice?
Vidim svaki komentar:"Odlicno,fenomenalno,fantasticno,super..."
Ljudi laku noć
pogledat ću još film i odo u krpe
Kako ste? Večer svima
Naravno da ne... Mislim da ti ljudi nisu u stanju dati dobar komentar (čast iznimkama). Nije tako kod mene samo, već je tako kod svih (dao sam jednom dobronamjernu kritiku i dobio sam, ajmo tako reći, cyber šamar). Ostajem ja vjeran fotozineu, daleko bolji site 
...
Evo ja prva otvaram;) Kako ste? Večer svima
Hehe... Sat se pomaknuo u naprijed, barem ovdje na moru 
Naravno da ne... Mislim da ti ljudi nisu u stanju dati dobar komentar (čast iznimkama).
Ne kuže se u fotografiranje pa nemaju ništa pametnije za reći,sve mi se tak čini.
haha ma totalno sam se zbunila ,, gledam na sat i vidim 23 nista mi nije jasno ....sorry
Ne kuže se u fotografiranje pa nemaju ništa pametnije za reći,sve mi se tak čini.
A i ja mislim da je tako. Iako ima stvarno dobrih fotografija tamo, ali brate mili to je prošlo kroz PS neznam niti ja koliko puta. Ja inače ne volim baš obrađivati fotografije. Ako je fotka za HDR sintezu provučem ju, inače samo malo kontrasta dodam i eventualno Levelse sredim 
A i ja mislim da je tako. Iako ima stvarno dobrih fotografija tamo, ali brate mili to je prošlo kroz PS neznam niti ja koliko puta. Ja inače ne volim baš obrađivati fotografije. Ako je fotka za HDR sintezu provučem ju, inače samo malo kontrasta dodam i eventualno Levelse sredim 
Jup, to i moj stari kaže, da su većina slika PS-ane
Vecer narode!Jeli ovaj Just Cause 2 na Bugovom DVD demo ili?
Ja pogrijesio temu :S.. Check out BiRC
idem ja gledati američku pitu 2 na RTL-u
Vecer narode!Jeli ovaj Just Cause 2 na Bugovom DVD demo ili?
demo
Ajde ljudi umoran sam onako podosta pa idem nešto ranije u krpe. Laka vam noć!!
Netko pomoć??
amd phenom x2 550 3,6GHz ima samo 12 % veći rezultat od mog e6300 a ima 28 % veći takt od mog e6300
intel je intel ^^
Di to?