Ali gle prodas tu HD5870 i tu tvoju 9600GT i za te pare kupis novu grafu i proc i na konju si!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Serious Sam: The First i Second Encounter 
kad je izašla igrica i koju bi ocjenu dao ???
ne da mi se gledat po reviewima nego me zanima tvoje mišljenje
Igra je nešto starija, mislim oko 2002/2003, a grafika je i dalje prehebena. Inače igra je za totalno opuštanje, popraćena dobrom atmosferom i odličnom igrivošću i dajem joj čistu 10-ku (oba nastavka)
Izašao je Serious Sam HD - remasterirano izdanje u novom engineu prije par mjeseci
4890 nisam vidio u admu ...oce li ona biti dobra ?
imaju je u protisu po cijeni od 1400kn
ako uspiješ prodati 5870 za 2500kn onda ti ostane para i za jednog quada
Ali gle prodas tu HD5870 i tu tvoju 9600GT i za te pare kupis novu grafu i proc i na konju si!
hehe onda bi mogo prodat i hd5870 i 9600gt i moj proc ...al nedami se nista novo kupovat .. u buducnosti mislim quada uzet ...
hvala na savjetima .. necu onda prodavat hd5870 nego cu se ku'cit okolo s njom ^^
inace to ja samo ovako kazem da bi je prodao ... sad kad dodje u ruke za 2-3 dana i kad ju vidim i opipam i mazim i to sve .. nema sanse da je prodajem :) inace .. sad je na carini .. usamljena ...
Večer
hehe onda bi mogo prodat i hd5870 i 9600gt i moj proc ...al nedami se nista novo kupovat .. u buducnosti mislim quada uzet ...
hvala na savjetima .. necu onda prodavat hd5870 nego cu se ku'cit okolo s njom ^^
Prva pametna danas na forumu 
Odoh ja još malo trošiti grafe :)
od mene prva pametna ili opcenito ^^ ?
ja sam trenutno ma mačci, a kad budem kupio ono sto mi je Oly preporucio bit ću na konju, i onda kad upadne jos jedna 5770 u cross bit cu na dva konja 
od mene prva pametna ili opcenito ^^ ?
Opcenito 
a ovaj e7200 ... na kolko da ga clockam ? drzo sam ga bio na 2.8 ...imam neki cooler master hyper x hladnjak (platio 150-200kn)
kolko bih mogao ici bez dizanja voltaze ?
šta mislite o STALKERU
je li itko igrao igru ???
Dobra večer!Igra li netko Counter Strike 1.6 i na kojem serveru?
ja sam igrao na kohorti (189.149.242.202:27035) no sad sam porušio OS pa nemam CS
Večer!
ja sam igrao na kohorti (189.149.242.202:27035) no sad sam porušio OS pa nemam CS
Kako da odem izravno na taj IP jer mi se neda tražit?
xfire cini cuda ^^
i dijeli dobre nagrade ...
sta znaci kad skidam torrent onako crvena crtica prema dolje, al i dalje se skida
ljudi laku noć idem malo ubit oko pa se vratit u nespavalice
ljudi laku noć idem malo ubit oko pa se vratit u nespavalice
nebi mi odgovorio na pitanje.. dobro dobro 
sta znaci kad skidam torrent onako crvena crtica prema dolje, al i dalje se skida
mislim da ti port nije otvoren
mislim da ti port nije otvoren
Ma ne tamo dolje u kutu.. Ma... Ma nema veze popravilo se...
Pozdravljam prisutne! Evo i mene nakon dužeg vremena i nakon cjelodnevne patnje s jednim računalom. Naime, problem mi se javio u matičnoj ploči, a postavio sam pitanje i na forumu. Doduše, još nema nikakvog odgovora, međutim, ne očekujem ništa što bi mi moglo konkretno pomoći osim eventualnih izravnih iskustava s istom drek pločom. 
Inače... Kako ste mi vi? Nadam se da kod vas nema problema s neispravnim tek kupljenim pločama!
, ja skinio piratski Win7 i kaže u control panelu ,,Windows is activated"..
, ja skinio piratski Win7 i kaže u control panelu ,,Windows is activated"..
Fuj... Kako te stid nije!? 
Baj d vej... Čak sam danas uspio pokriviti pinove na procu, ali sam ih, srećom, ipak poravnao! 
Čime si ih poravnao, kako?
Čisto da znam ako bude problema
I još mi dali Office 2010, imam betu do 2012, ja gledam jel se vi šalite?
Laku noć svima :)
Ekipa kaj trebam napravit ako oču ubaciti još jedan hard?Nikad nisam to radio.
Ekipa kaj trebam napravit ako oču ubaciti još jedan hard?Nikad nisam to radio.
Pa otvorit kuciste, prispojit na prava mjesta, upalit kompjuter, podjeliti particije i be happy
Oču morat brisati podatke?