Laku noć ljudi - ja odoh.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
WOOO bio danas vani, osvojio majicu od metallice na air guitar contestu XD
OPEN!Večer šta je radi?
Večer...
Pokušava se prodat komp i Steam acc...:P
Opet kriza doxy ili?
Pokušava se prodat komp i Steam acc...:P
daj konfu
Opet kriza doxy ili?
prodaje komp kako bi mogao uzeti fermija
@Ej vi ljudovi koji ste za GRID... Sve igre sam posudio vec odavno tako da nemam nista doma... Vratit cu ih tek 10.4., vidjet cemo dal budete onda zainteresirani...
kriza kriza...treba progurat ovaj i idući mjesec, a onda lako se kupi nekaj novo.
...ili je postao amiš :D
kriza kriza...treba progurat ovaj i idući mjesec, a onda lako se kupi nekaj novo.
Baci konfu pa da malo proučim, imam osjećaj da me grafa izdaje
Prodajem komp ili mijenjam za ovce. :P
Ma Athlon x2 7750BE na Asrocku 780GM-le uljepšano s XFX HD4850 512 MB, popraćeno s 2x2 GB Crucial Rama, pogonjeno s Taganom 400W, utrpano u Sharkoon Venga kućište. Hlađeno s 2 120mm na kućištu i Thermaltake Gunmet Orb na procu (120mm). Sve još ima garanciju na komponente u Linksu.
Opet kriza doxy ili?
prodaje komp kako bi mogao uzeti fermija
Da i zabije si ga u guzicu a glava ce mu bit proc i ugura si jos uticnicu u dupe za napajanje.Pa ak prodaje komp onda nema gdje ubacit grafu
Večer svima...
Ljudi laku noć
Ajde nema spavanja dok ne prodam Steam acc minimalno..komp ak ne prodam danas budem sutra :D :D.
opet ce upala guze...
jbnti 3run. al sta cu
kad volim skakat
Ma Athlon x2 7750BE na Asrocku 780GM-le uljepšano s XFX HD4850 512 MB, popraćeno s 2x2 GB Crucial Rama, pogonjeno s Taganom 400W, utrpano u Sharkoon Venga kućište. Hlađeno s 2 120mm na kućištu i Thermaltake Gunmet Orb na procu (120mm). Sve još ima garanciju na komponente u Linksu.
dam ti Mass Effect 2 za to
dam ti Mass Effect 2 za to
Aj ne kenjuckaj...pare!!!
stavi oglas na njuskalo.hr
haha, sad sam išao "izbrojit" vrijednost igara na steamu...cijena je 192 eura...sad neznam koliko da tražim...
prava cijena bi bila 25% niža od pune cijene...al opet mi je nekak puno tražit 1000 kn za account...pa koliko bi mogao onda tražit bemu miša.
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/kaladont/50958.aspx?jumpto=852835&sort=asc&view=flat
ajmo ^^
@doxy
znaci imas igre na steamu za 1400kn ... ja bih trazio 900kn ...
ma dobra je... nego istice mi ugovor jos malo,
jel ima koja nagrada u t-srota, za produzivanje
Odo ja, pozz
opet ce upala guze...
jbnti 3run. al sta cu
kad volim skakat
Uff...
ma dobra je... nego istice mi ugovor jos malo,
jel ima koja nagrada u t-srota, za produzivanje
Neka ti dadu mast protiv hemeroida !
^ 
bolje deep freeze..