- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vecer narode!otkad nisam bio u nespavalicama,dugo,dugo.Sta vi radite ja malo cistim komp,brisem nepotrebne igre,programe itd.
vecer narode!otkad nisam bio u nespavalicama,dugo,dugo.Sta vi radite ja malo cistim komp,brisem nepotrebne igre,programe itd.
izgleda da nas je samo 10 
Baš čitam nešto zanimljivo: http://en.wikipedia.org/wiki/Kane_%26_Lynch_(film)
Smeta me što će Jamie Foxx biti Lynch! Nije da sam rasist ali Lynch je u igri bijelac i sliči pomalo na Johna Malkovicha pa mislim da bi on bio bolji odabir (ili Billy Bob Thorton).
ima li ko testiran film sa to**enta za skinuti kao Najbrzi i najzesti,Gone in 60 secodns i xXx(ne po*no vec onaj sa Vin Dieselom)?
EDIT : dali su to**ent filmovi na Deminoidu povjerljivi?
Borg, a što je sa netbookom? Koji mobitel?
Moram podijeliti danasnji dan s vama.
Narucio sam prije dan-dva laptop iz Linksa (Acer E725) za sestru, stigao danas, sa Linuxom, rekoh sad cu ja uci u Linux sucelje, pokrenuti instalaciju iz My Computera ili kako god se to zove u Linuxu, instalirati Windowse 7 i sredit sestri sve. Kad ono, taj Linux nema sucelje, nego kao da sam usao u Ms-Dos, treba sad naci Windows koji je boot, nasao XP, ali ne ide, morao u BIOS-u namjestit na IDE, opet ne ide, morao u BIOSU neku opciju stavit enabled, opet ne ide, morao naci novi Windows XP boot, pa onda skinio windowse, napravio boot, pa opet nece, problem je sto boot cd trebam przit sa najmanjom mogucom brzinom, pa ajmo opet, pa sto komplikacija, i eto sad vam stvarno ne mogu opisati kako se sretno osjecam kad se nakon 7-8 sati *ebade napokon pojavio onaj plavi screen s particijama, napokon krenula instalacija...
Ko kaže da nas je malo...
Da sad idem kupovat kompjuter, stavio bih si za kućište CM 690, prelijepo je i uz to jako dobro, 'Naš izbor' u Bugu.
Ma bio je Linux Linpus, joj, kad samo vidim taj naziv mrak mi pada na oci, tko samo izmisli tu distribuciju Linuxa ili sto li je vec.
Ajme, sad kad se Windows instalirao, pa nakon prvog restarta, pa kad se pokrenuo, pise Disk Error, press any key to restart. Ajme, pa sta je ovo, samo neki problemi, u zivotu se nisam s nicim ovoliko mucio.
Jel vridi što MS napajanje od 400W? Ili je to šrot?
ma PrisonBreaker sve je to dio sporta,da ja drugacije nebi valjalo.
.Nasao sam na Deminoidu Biker Boyze i Gone in 60 Seconds,evo slika dolje ajde mi recite kakve su brzine,jer nerazumijem se bas u tom podrucju.
Večer. Što se radi? 
Instalira se XP. A izgleda da je stvar do CD-a, ne znam.
Sto se tice tog napajanja, ja imam takvo u kucistu od kako sam kupio prvi puta komp, a to je od prije oko 7 godina, bilo je na staroj kofiguraciji eto sad je na novoj (Moj PC) premda vise nije novo jer je od prije 2 godine, i eto, mene sluzi jako dobro. Nikad problema, naravno, ipak je to no-name napajanje pa i nije nesto posebno, ali mene izvrsno sluzi.
Ajme, sad kad se Windows instalirao, pa nakon prvog restarta, pa kad se pokrenuo, pise Disk Error, press any key to restart. Ajme, pa sta je ovo, samo neki problemi, u zivotu se nisam s nicim ovoliko mucio.
Bok svima kaj se dela, a cuj laptopi su prica za sebe s njima uvjek neki problem uglavnom puno vise problema nego s obicnom Desktop kompom.

Moja konfa je pod "Moj PC", a napajanje je MS, nisam siguran 400 ili 450 W.
A sto to izgleda se XP i laptopi ne vole? :)