- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postalo pusto,a subota je.Ja mislio nać ću milion ljudi..Doći ćeju poslije pripiti i polu pijani.Jel Batista negdje u grmlju ili doma peče rakiju?

Postalo pusto,a subota je.Ja mislio nać ću milion ljudi..Doći ćeju poslije pripiti i polu pijani.Jel Batista negdje u grmlju ili doma peče rakiju?

eh sta se brines, evo napokon skinia divinity
kako treba sad instal i da vidimo...
jesi gothic prosa...
bemti ja dosa na kraj risen
i sad mi se ne da proc, sami kraj...
a morat cu..
STA JE "IZASAO" NOVI GOTHIC?
Gdje su svi 

Pozz svima
Evo mene s Hajduka
Učili smo kako letit usporedno s bengalkama i petardama (letjet po književnom) kad te neko gurne među 4000 ljudi 
ne o 3 je rjec..
ne o 3 je rjec..
Ahh, ja se vec ponada

eh sta se brines, evo napokon skinia divinity
kako treba sad instal i da vidimo...
jesi gothic prosa...
bemti ja dosa na kraj risen
i sad mi se ne da proc, sami kraj...
a morat cu..
Ja skidam Assassin creed 1,a nisam prešao sad idem ko čarobnjak,malo sam snimao al nemam dosta rama za takve egzibicije...
Nije ali ove godine treba...
Pozz svima
Evo mene s Hajduka
Učili smo kako letit usporedno s bengalkama i petardama (letjet po književnom) kad te neko gurne među 4000 ljudi 
Malo san gleda na ''telki''
, kako je bilo tamo? Ko je pobijedia?
Kakav je taj risen-koji mu je puni naziv.Jel sličan Gothicu ili...
znate sta, upravo se instalira gothic3, a vidio sam da je u medjuvremenu izaso novi patch
nije los ipak su ga radili pirahna byteovci ali je previse pojednostavljen i linearan za moj ukus - gothic3 EE je bolji
za probat je Risen u svakom slucaju, pa ako ide ide - ja sam odustao negdje na pola
Ova ''glupa'' Opera ne pokreće nijedan video na ''novom'' YT-u, neznan zašto su požurili sa izdavanjem iz bete kad još nije niti za betu
Novi patch je 1.73,ali je igra dosta nerealna.Mislim dosta ima grešaka,al ja nisam zahtjevan i super mi je kaj mogu lutat okolo...
Pozz svima
Evo mene s Hajduka
Malo san gleda na ''telki''
, kako je bilo tamo? Ko je pobijedia?
1:1 ostali, Riječani imali 1 napad i iz njega dali gol
Evo jedno hadrveraško:
Koji cooler je nabolji: scythe ninja mini,arctic freezer extreme ili Scythe Grand kama cross?
Novi patch je 1.73,ali je igra dosta nerealna.Mislim dosta ima grešaka,al ja nisam zahtjevan i super mi je kaj mogu lutat okolo...
kako to mislis nerealna, gresaka skoro da nema - samo je teza
znaci nisam jedini koji nemoze natjerat flash da sljaka, neki dan sam skoro dobio zivcani slom
Laku noć 
a isti je, bome imas iste stvari kao i tome
grafika slicna... meni najbolje igra prosle godine..
dosta je optimiziraniji od gothica
Buš već vidio.Malo kad skupiš dovoljno bodova da se moš nadogradit,trčet ćeš brže od vuka,možeš se borit sa nekoliko ljudi,orkova ili kaj već,onda te ne napadaju,nemogu te napast u skoku.Dok je to na 2 malo bolje bilo,e tamo je teže,ali je grafika malo u banani.Dok je tu grafika super...
stavia ja skidat update od divinity-a,
nekako presporo ulazi u
inventory, mape... samo da se to ispravi i nece
mi radi na rezi 1650x1080 ili kako vec
pa sam stavia na 1920x1080 ide priko 30 fps-a
1:1 ostali, Riječani imali 1 napad i iz njega dali gol
Ma nemogu virovat, jebate pa imaju najbolju postavu u 1.HNL, i nemogu dat gol, za popi*dit! Kad su skupili onoliko love od dionica tribali su odma i poštenog trenera uzet. Sad kad već isprobavaju neka uzmu Vulića (opet) na probni rok.
Ova ''glupa'' Opera ne pokreće nijedan video na ''novom'' YT-u, neznan zašto su požurili sa izdavanjem iz bete kad još nije niti za betu
znaci nisam jedini koji nemoze natjerat flash da sljaka, neki dan sam skoro dobio zivcani slom
I još mi kaže Opera da se nadogradin, ma mrš u 3PM, najbolja je verzija 10.00.
Evo nešto za kraj pa iden leć, čekam
film, pogotovo kad ima muziku koju volim...
Neću valjda dobit karton, ovo gore je u duhu jezika 
Buš već vidio.Malo kad skupiš dovoljno bodova da se moš nadogradit,trčet ćeš brže od vuka,možeš se borit sa nekoliko ljudi,orkova ili kaj već,onda te ne napadaju,nemogu te napast u skoku.Dok je to na 2 malo bolje bilo,e tamo je teže,ali je grafika malo u banani.Dok je tu grafika super...
preso ja vec gothic3 dvaput, spremam se za treci :)
da li netko zna kako se zove igra slicna stilom oblivionu i gothicu, izasla je negdje u to vrijeme
znaci open world rpg, znam samo da je imala dosta bugova i da njemacke proizvodnje i da njoj ime mozda pocinje s T (TWO, TOWERS ili tako nesto)? - ne nije lord of the rings
skinuo sam je davno, sad bi je htio probat ali ne mogu je pronaci jer ne znam kako se zove
Dobra večer ekipa... Jel ima tu koga?
Nemam popjma al ako znaš ovakvih igara kao Gothic onda napiši možda neke nisam igrao,al bih sigurno odigrao.Takve su mi super kad nisi obavezan izvršiti zadatke nabrzinu i gotova igra.Gothic sam već prešao nekoliko puta i to za tamnu,svjetlu stranu i za Adanosa.Odoh na hrkanac,rano ustajem.Noć...
nije do opere, barem ne samo do nje - youtubovci su ne znam sta izveli i sad sere
youtube je uradno sve do nedavno radio sa zadnjom vezijom -vjerojatno je isti problem i na 10.0