Večer. Kaj se radi? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer. Kaj se radi? 
prezivljavamo vecer.
koliko vrijedi samsung e250 sa napuknutim ekranom,oko 1cm po širini?
Imam ja jedno pitanje ja imam grafu palit gt9800 512mb na 17" monitoru e sad,moj buraz u svojoj sobi ima predivni acerov od 22" i gledam ga svaki dan ugašenog tam zato jer mi je burazu maticna otisla.Oce to radit sve normalno na mom kompu.
Imam ja jedno pitanje ja imam grafu palit gt9800 512mb na 17" monitoru e sad,moj buraz u svojoj sobi ima predivni acerov od 22" i gledam ga svaki dan ugašenog tam zato jer mi je burazu maticna otisla.Oce to radit sve normalno na mom kompu.
puni mu monitor nema druge,i rec da su ga andromoljac_heh i vanzemaljci odnijeli.
E da... Sada sam se sjetio (kada sam postao u ovo temu vezanu uz funkciju MOJ PC)
Sanjao sam da sam eXpl0itu išao fino srediti MOJ PC, da to izgleda kao kod mene, fino sređeno
... Možete misliti koje lude snove ja sanjam 
Sakrit cu ga u ormar i tamo cu igrat i rec cu mu da smo monitor donirali za haiti.
...
Hvala.Ak se tak ljutis micem sve pa i hvala i ostale pi*darije.
NEEEEE, samo nemoj maknuti Hvala.... Ma šalin se malo, tija san da prvi post poslije mog u onoj temi bude od Gmana, P4k1ja, Apazinjanina i ostalih koji pomognu tako da se ljudi i njima zahvale, jer su i oni pomogli. 'Žišku'?
nemogu se naviknuti na novi avatar, još se ne prepoznajem :S
Ni ja te ne prepoznajem, radije stavi neki rad u PS-u gdje piše taj 'stih'
...
NEEEEE, samo nemoj maknuti Hvala.... Ma šalin se malo, tija san da prvi post poslije mog u onoj temi bud od Gmana, P4k1ja, Apazinjanina i ostalih koji pomognu tako da se ljudi i njima zahvale, jer su i oni pomogli. 'Žišku'?
nemogu se naviknuti na novi avatar, još se ne prepoznajem :S
Ni ja te ne prepoznajem, radije stvai neki rad u PS-u gdje piše taj 'stih'
pa onda zamoli Ivu da obrise post.
Evo da se i ja pridružim donatorima
Ma nema teorije da si to napisao u 20 minuta, to je neki C/P sa Wikipedije 

mozda pise vise ljudi.

Ma nema teorije da si to napisao u 20 minuta, to je neki C/P sa Wikipedije 

to pišem od 19 sati ali wikipedija je poslužila malo ali sam ja sve priveja jer mi nije tilo privodit
bok svima
...
Ma daj Fake, pa nisam se ja nadurio, sad ispada da si ti naduren, malo sam se zaje*avao, evo, mačori su maknuti
Mir?
...
Ma daj Fake, pa nisam se ja nadurio, sad ispada da si ti naduren, malo sam se zaje*avao, evo, mačori su maknuti
Mir?

Vraceni su gumbici 
Sta velite na ovo?
Ma ti si ljut na mene zato jer ću te s onom temom prešišati u broju zvjezdica 
Ma ti si ljut na mene zato jer ću te s onom temom prešišati u broju zvjezdica 
Ah sta cu ja sad
Al bude meni vec nesto sinulo
@Fake ja sam napravio jedan video u GTA SA,stavljen je na youtube i docekan s negodovanjem,tj nevalja.
.A i stiska je sa prometom bila,bit ce bolje u ponedjeljak,kad se promet dize na 10gb i brzina za duplo.
Jucer sam u glavi imao bar 5 prijedloga za poboljsanje foruma pa sutra krecem sa zapisivanjem na a4 i tada realizacija :-)
@Fake ja sam napravio jedan video u GTA SA,stavljen je na youtube i docekan s negodovanjem,tj nevalja.
.A i stiska je sa prometom bila,bit ce bolje u ponedjeljak,kad se promet dize na 10gb i brzina za duplo.
Odlicno.Stavi u moju temu(vidio sam da si je vec uocio) i onda cu ja i jos neki par savjeta dodijelit.
A ja bum jos sutra od BC2 videa stavil sam sada nemam vremena za to sve
Aj momci uzivajte a ja idem polako krmit.
i ja vas pozdravljam,idem jos malo zaigrati Tekkena na Play-u i onda spavat,laku noč.
Ajde laku noč....Mene ovaj krevet sve više privlaci..I Fake_Alert OBAVEZNO BC2 video stavi jer če se meni skidat jos god. dana.
Ja reko neću dugo al sam tu,malo skidam mjuzu sa jubitua
...
I ja imam u planu temu, ali ne znam kako će biti prihvaćena...
O snazi napajanja, što mislite?
Ja sam za!Ja si mislim napravit o monitorima ili uređenju sobe za gaming a neznam jel ima za monitore vec.
napisao ju je wolverine_pce,pogledaj u podforum napajanja.