(Ovo je moj zadnji post ovdje danas)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
(Ovo je moj zadnji post ovdje danas)
Jeste gledali/gledate HTZ? Lik koji je maloprije bio sa gitarom ide u moju školu i proša je u Top 100
cerina,sef pocet cu vas ignoriram,ozbiljno vam kazem.
cerina,sef pocet cu vas ignoriram,ozbiljno vam kazem.
Kako da ne, ajde bježi i ne vraćaj se kao što si rekao

Ma daj lucky, što ti je pa zafrkavamo se...
Evo ja nisam ko njih dvojica ja ću reći ,večer spameri i šta ima kod tebe luckyluke 
Ma daj lucky, što ti je pa zafrkavamo se...
jbg zaheb.
Ako ovo ne riješim UBIT ĆU SE
Počeo Čak
¿¿¿¿¿¿ıpɐɹ ǝs ɐʇs˙˙˙ɹǝɔǝʌ
Večer Večer Večer Večer Večer Večer Večer Večer Večer Večer
KAKO STE??????? 

@Cerina,kako sam?...pa lose,ukratko
@Sef,da ozbiljno cu vas ign.
Nemoj nas ignorirat 
ubit ću se
a one s brojevima? :P
pošto sam postao ovo već u 6h-22h točnije iza malo 22h a da nisam skužil postavit ću ovdje ponovo da vidite taj scenarij:
Meni frend veli na nastavi da ima neku zamjenu i da ostanem poslije nastave... ja prihvatil i kad je završila nastava veli mi on da ima psp i brijem 10 origi igre i da ga želi zamjenit za laptop s frajerom s kojim se dogovoril... pitam ga koje su performanse laptopa veli on da nezna, lol , kao veli da je dost dobro... kad smo došli na to mjesto evo frajer izvadil laptop i sad frenda zanimalo kaj ima.... no kak on nezna kak se ram-i provjere xD, naravno otišo sam ja pogledat jer ga je zanimalo i procesor isto, a dok sam ja gledo to frajer se ono kurchi kak ima 12 gb rama sony-ev vivo ak se ne varam model, dok ja pogledam ono jedva 128 mb RAM-a ono wtf ?!! xD .... a frajer veli da ima 12 gb, a xp ne očitava više od 3,22 gb i da imaš više.... već mi je bilo sumnjivo dost toga i frajer je tražio za to 1600kn, pa je spustio na 1200kn, naravno psp + nekaj tehničko vrijedno poput fotića, moba itd... Ja da sam na njegovom mjestu ja bih već odavno odusto, e da lol... još mu frajer nudi kao bateriju koja može služit poput stalka za laptop kao 3 puta većeg kapaciteta i kao to košta 500kn xD.... nabio cijene za takav laptop od 128 mb rama 585 mhz procesor, neka usrana integrirana grafa za 1600kn !!!!! ono bolje da uloži još 600 kn pa da si kupi solidan mini laptop koji je jači 2-3 puta od ovog.... al šta ćeš, neki su naivni xD
Pa reci tom frendu da ga hoće zay*bat
@Sef,nemam 'zh' na tipkovnici :D
da pozdravim
sad sam na plejki.
A komp?
jer to neka Fake-ova maca,fuckaj ga...
Fake ova ?
neznam što misliš
ali ionako sam je samo nabrzinu našla
budem promjenila jednom prilikom