I kako mogu saznat koje memorije imam u kompu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cpu-z...
CPU-Z
Nego, da vas pitam. Jel je legalno postavit web stranicu/site preko free web hostinga ? (radi se o reklamiranju gradjevinske firme, mislim da se to ne smije, al da budem siguran)
Nego, da vas pitam. Jel je legalno postavit web stranicu/site preko free web hostinga ? (radi se o reklamiranju gradjevinske firme, mislim da se to ne smije, al da budem siguran)
Koliko se ja razumijem u zakonsku regulativu, nemaš nikakve prepreke.
Jedina negativna strana free hostova je ta što su to upravo free hostovi. Obično neka ".žnj" domena ili neželjene reklame na siteu.
CPU-Z
Hvala!
Neznam zašto bi bilo iliegalno?Oni ti nude free hosting,to je njihova greška
Složila se nova kanta pa sad muka oko šugavog instaliranja potrebnih aplikacija. :(
Jedina negativna strana free hostova je ta što su to upravo free hostovi. Obično neka ".žnj" domena ili neželjene reklame na siteu.
Da, znam, hvala. Ma samo da vidim kako bi to sve skupa izgledalo i funkcioniralo.
Sutra petak a ja počinjem s poslom,mjesto u ponedjeljak i onda se naravno bude razvuklo kroz cijeli vikend.Zato vas moram napustiti,dizanje jako rano.Dok se ujutro pripremim i krenem i dođem na odredište,trebat će malo više vremena...
Sutra petak a ja počinjem s poslom,mjesto u ponedjeljak i onda se naravno bude razvuklo kroz cijeli vikend.Zato vas moram napustiti,dizanje jako rano.Dok se ujutro pripremim i krenem i dođem na odredište,trebat će malo više vremena...
Bome, idem i ja. Adios muchachos.
Neodoše svi
Složila se nova kanta pa sad muka oko šugavog instaliranja potrebnih aplikacija. :(
Au pa i ti imas Asrock maticnu ne bu to dobro bas, kak neki kazu losa kvaliteta slabo se kloka na njoj i tak to onda dalje fuckaj ga.
Neodoše svi
ne jos,evo i ja cu ubrzo.
Tko je to otišao? Budite se ili kanta mrzle vode leti na vašu glavu
Au pa i ti imas Asrock maticnu ne bu to dobro bas, kak neki kazu losa kvaliteta slabo se kloka na njoj i tak to onda dalje fuckaj ga.
Haha... I ja sam se smijao u onoj temi kad sam vidio neke od komentara!
Već je nova tema pala...
Može mi netko objasnit,ne razumijem se baš u hardware,ako je matična na recimo 200 mHz a RAM na većem taktu,hoće li RAM raditi na 200 mHz ili na svom taktu?Nadam se da razumijete?
Valjda sam dobio jednu specijalnu. :)
LOL!
Danny jel radi matična dobro?
I tak, uzeo sam novo na kraju.
ako mbo podrzava rame od 800 mhz a ti stavis od 1066,nece raditi.
RAM "radi" u megahercima. To je brzina rada, koliko se podataka prebaci u jednom taktu
Ako MBO ne podržava 1066 mhz, RAM će raditi na nižoj frekvenciji, prvoj koju MBO podržava, u ovom slučaju 800mhz. Meni jedan modul podržava 667 mhz, ali radi na 400 zbog MBO i drugog modula koji ne radi na 667 mhz.
BTW, večer svima
Ako u pc-u imate npr. 2xddr2 na 1066 mhz a 1xddr2 800 mhz,ove od 1066 mhz ce se downclockati na nizu,u ovom slucaju 800 mhz
I tak, uzeo sam novo na kraju.
Fino... Neka, sad je i meni laknulo! Baš sam pomislio: "Evo još jednog nezadovoljnog ASRock korisnika!"
plus jos je moguce da ti ju jednostavno iskljuce bez razloga :)
Bok ljudi
Laku noć dječaci. Vidimo se kroz neko vrijeme.
Ostajte mi dobro.
Ostajte mi dobro.
Noć Ivo, sretno ti bilo ak opet ideš put bolnice. bome ti nebi bio u koži.
Ostajte mi dobro.
Sretno Ivo ako ti je nova lokacija KBC
Noć Ivo, sretno ti bilo ak opet ideš put bolnice. bome ti nebi bio u koži.
Hvala. A takav mi je život. Iz te kože se ne može.