Pa eto, obavljao sam korisni rad, odnosno prvi 'servis' računala!
Nismo uopće.
Ivo jel ti avatar michael schumacher ili micha schumi?
Ma jok pogledaj malo bolje pa vidis da je to Mika Hakkinen ispod maske.
Nismo uopće.
Nismo uopće.
nista idem spavat.... nisam dobio pozivnicu, mission aborted, laku noc svima odoh igrat hl2 episode 1 da ju prodjem...
Nist strasno kaj sad niej to los program taj SmartDefrag, ali nema smisla koristit proizvode od takve firme sumnjive i lopovske usput kad ima cak i boljih alternativa pa za ubuduce znas.
Pozdrav ljudi. Evo došo doma prije 30min i u Rijeci (Kostreni) je mećava! Olujna bura i snjeg dere ko lud....
Onda je vjerojatno i kod mene tako. Al nema šanse da otvaram prozor i provjeravam 
meni se uopce ne svidja sto se debil schumi vraca u formulu.najpoganiji i najprljaviji vozac ikada.kad se samo sjetim njegovih kukavickih poteza..... ma fuj!!!!!jedino mu je mika parirao...
meni se uopce ne svidja sto se debil schumi vraca u formulu.najpoganiji i najprljaviji vozac ikada.kad se samo sjetim njegovih kukavickih poteza..... ma fuj!!!!!jedino mu je mika parirao...
Nemoj da te čuje Ivo, dobio bi ban odmah
Šala naravno. 
Nemoj da te čuje Ivo, dobio bi ban odmah
Šala naravno. 
he he taman mi suspenzija istekla prije 35 min.ma nek proba sta me briga,ja samo govorim istinu.ma nece ljudi priznat da je prljav vozac zato sto ga vole al ja ga fala bogu ne volim sto se i vidi iz mojih komentara.nek on vozi formulu u svom dvoristu
Nemoj slucajno uzet cekic za popravak kompa pazi da ti se ne omakne fuckaj ga.
Dobra večer jel ima tko živ?
Dobra večer jel ima tko živ?
Ima, kako ne bi bilo... 
Šta se radi zanimljivog?
Šta je al su svi išli leć? 
Ćini se da ja zatvaram.
Open
Minut prerano ;)
Večer
Dobro veče,nespavalice.
Minut prerano ;)
kod mene je bilo 10h
Dobra večer.Može li mi ikoji moderator preimenovat moju temu "Dobre Slike" u Kvalitetne umjetničke slike.
Aloha ljudovi, ja mislim da danas necu dugo bit ovdje, krepan sam... Danas nisam nist pil, tj. jesam, ali oko 15 h :) Umoran sam od ovog snijega...
Popij onda sad nešto i sve ok. 
Popij onda sad nešto i sve ok. 
A ne :) Nadoknadit cu ja u subotu ;)
Onda nemoj sutra ništa piti. nadoknadi u subotu za danas i sutra 
Onda nemoj sutra ništa piti. nadoknadi u subotu za danas i sutra 
Sutra je da tako kazem zasjedanje sabora
Moramo se dogovorit kako gdje i tko za subotu 
dosadio mi je stari avatar i odlučio sam se za nešto drugačiji..