Pogledao Bobby-a Z-a, laku noc.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajd dugo nisam ja napisao da idem hrkati (doduše to je pilana i po'
)
Laka vam noć!
Nema me par sati i odmah frka na forumu!
ne spava mi se
Dobra je ova tema jer ima nas malo vise koji idu spavat u sest ujutro....
i nemam sliku kao što vidim
Pa onda si metni neku sliku tj avatar pa bu to onda kak spada kaj sad.

Vecer ram i ostali.
Vecer ram i ostali.
o vecer spameru nas najdrazi 
hm da
ali sad tražim
naći ću nešto
ali kaže mi da treba biti kvadratna

neznam ni odgovoriti
uglavnom
tražim
ali kaže da mora biti kvadratna
parametre traži, zanimljivo

A kad dam karton onda sam pe..r.
Veceras je bilo posla. Tema cajke je bila katastrofa i sramotna.
smiješna sam
isprike
blush
Ljudi jel moze jedno valjda vec dosadno pitanje al sta cu nemogu izdrzat!?
Pitanje je taman za 22-06!
Vecer ram i ostali.
Bok i tebi opet patroliranje po forumu kaj drugo.

neznam ni odgovoriti
uglavnom
tražim
ali kaže da mora biti kvadratna
parametre traži, zanimljivo
Okaci neku zanimljivu fotku tak da budes prepoznatljiva se razme.

A kad dam karton onda sam pe..r.
Veceras je bilo posla. Tema cajke je bila katastrofa i sramotna.
ma slobodno daj karton, ko ce se ljutit na tebe.. ni prvi ni zadnji 
inace ljudovi ima koga iz dalmatien, vidin nema Šefa, pume1400, ama bas nikoga 
Bok i tebi opet patroliranje po forumu kaj drugo.
Otpali mi prsti dok sam pocistio spam. Morat cu trazit vecu placu posto su mi duznosti prosirene na citav forum.
Znam da nije tema ali ima li tko od vas budnih pozivnicu za torrent leech?
Tek si dosao na forum i pozivnicu ti nitko nece dati jer smo ovih dana imali problema sa likovima koji su banani sa privatnih trackera zbog zlouporabe pozivnica.
Tek si dosao na forum i pozivnicu ti nitko nece dati jer smo ovih dana imali problema sa likovima koji su banani sa privatnih trackera zbog zlouporabe pozivnica.
pogotovo ne za torrent leech...
ljudovi moji laku noc i nemojte da sutra dojdem a forum porazbijan radi vas pijančina
e i nemojte da vas bube grizu 
Ok hvala na iskrenom odgovoru, ako to ista znaci u drugoj temi zezanoj uz pozivnice sam stavio razloge zasto ali nema nikog da je prisutan...
Osim toga ne vjerujem da cu biti svakodnevno aktivan clan foruma, dali to znaci da mi odmah padaju sanse?
I jedno pitanje jos kakvih je bilo problema sa tim zloporabama ako se smije znat?
Hvala
To su saboteri ulete i razvale koncepciju i pravila i onda ostali nagrabuse na privatnim torentima koje ja zapravo i ne koristim bas.
e vec 2 godine cekam di cu naletit na pozivnicu kaj cu morat cekat jos 2 godine....
a nemam para bas da ju kupim
Kada si clan torrentleecha koliko vremena treba proc da dobije pozivnicu za nekog iduceg potencijalnog clana?
e vec 2 godine cekam di cu naletit na pozivnicu kaj cu morat cekat jos 2 godine....
a nemam para bas da ju kupim
Kada si clan torrentleecha koliko vremena treba proc da dobije pozivnicu za nekog iduceg potencijalnog clana?
pa zasto se baziras na TL, regaj se na Last Torrents za početak..
ne kužim ništa 
Ok registriro sam se i ne izgleda lose na prvi pogled sam sto ima klasicnu ponudu nforce copy paste pa cemo vidjet
Uglavnom frend mi skida sa torrent leecha (on dobio poziv od nekog i jos nema poziv bla bla bla) i sto god mi je doneso novo za 360 i pc sve je bilo 1-2 prije nego se uopce pojavilo na isohunt ili games torrents a da je radilo i brzo se skinulo, osim toga ima adsl 20mbit tak da mi je neiskoristen glede torrenta pa su mi zivci vec lagano pri kraju glede upada
Kolko trebas bit vremenski tamo da dobijes poziv za drugog?
btw hvala za link nikad cuo za tu stranicu
laku noć
konačno doma...
Dajte ljudi vec sam sam sebi dosadan... Daj netko molm vas pozivnicu za torrentleech, imam 20mbit vezu i upload nije problem, problem je u tom sto sam sa isohunta, gamestorrentsa i jos 20-ak siteova poskido sve nove pc, ps2, psp i 360 igre tak da tam nema vise nist novo a brzine su uzas, bioshock za pc skidam vec 2 dana a imam 20mbit vezu.... Daj smiluj se ntko cim dobijem prao za pozvat nekog vracam pozivnicu onom ko je meni da jer nemam namjeru pazit na nekog drugog...
Dajte ljudi vec sam sam sebi dosadan... Daj netko molm vas pozivnicu za torrentleech, imam 20mbit vezu i upload nije problem, problem je u tom sto sam sa isohunta, gamestorrentsa i jos 20-ak siteova poskido sve nove pc, ps2, psp i 360 igre tak da tam nema vise nist novo a brzine su uzas, bioshock za pc skidam vec 2 dana a imam 20mbit vezu.... Daj smiluj se ntko cim dobijem prao za pozvat nekog vracam pozivnicu onom ko je meni da jer nemam namjeru pazit na nekog drugog...
pa skidaj preko nekog drugog privatnog nije TL jedini... a tesko da cce ti neko dat pozivnicu bez proofova