- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stevan, ja sam prošao sa 4 1. i 2. srednje, a 3. mi je pretežak (ili se meni neda učit?), neznam kako ću to
isto, a 3. mi je jos laksi, nista ne ucim, opet prolazim s 4 meni ka bog
Stevan, ja sam prošao sa 4 1. i 2. srednje, a 3. mi je pretežak (ili se meni neda učit?), neznam kako ću to
isto, a 3. mi je jos laksi, nista ne ucim, opet prolazim s 4 meni ka bog
Slično se i meni dogodilo kad sam napisao ime od neke skraćenice u kontrolnom,sreća me ponekad služi.morf.-morfologija
da je meni doci do trece!!!
House dobar.
Imam proljev.
Uplakan vam kazem laka.
Nisam primjetio. Imam hrpu otvorenih tabova i neznam di mi je glava ni rep. Trazim malo teme ovih sta5 puta mjesecno sklapaju konfe a kupe kitu pa pravim reda.
Da, a takvih je nažalost dosta ovdje. Svaki dan imaju 1000kn više i svaki dan ''šta mislite o ovoj ploči, o ovoj grafi''
. A ima stvarno dosta ljudi šta se ovdje trudi pomoć drugima, ali za neke je uzalud jer samo zahebavaju.
Imam proljev.
Hvala sto dijelis detalje sa nama.
:D
:D
Happy now?
00.00 je, a glavnih spamera nema, 'krema' foruma nemože više uvatit nitijednu nezaključanu mrižu u domu, 'školarci' su išli leći, nema više zanimljivih tema na forumu, pa idem i ja leći
E sada definitivno laku noc od mene!
samo vas pozdravljam u prolazu, a preda mnom je duuuuga noć mukotrpnog učenja
, pozdrav još jednom.
Idem malo čitati Uncyclopediu i onda na spavanje.
Rjeseno. Glavna ostavljena, jedna obrisana, jedna pod kljucem.
E da ,jedno pitanje - jel nekom uspjelo slipstreamat IE8 u instalaciju XP-a? Ja nisam našel ništa uspješno na netu ,a s nLite-om nema šanse ,prekida proces i javlja grešku.
Pametno!!
E da ,jedno pitanje - jel nekom uspjelo slipstreamat IE8 u instalaciju XP-a? Ja nisam našel ništa uspješno na netu ,a s nLite-om nema šanse ,prekida proces i javlja grešku.
Pametno!!
dobra vam večer ljudi...
dobra vam večer ljudi...
dobra večer cijenjeni izumitelju spama 
Pametno!!
Thanks ,IVO. To sam bil već čital ,ali kad sam videl da piše o instalaciji WAIK-a i Visti ,nisam obraćal pažnju na link za uputstvo o instalaciji na ostale sisteme!!
dobra vam večer ljudi...
haha Hvala na tituli :D
dobra vam večer ljudi...
haha Hvala na tituli :D
ooo evo jedan da poboljsa ergelu splitjana 
Dobra večer ljudi. Ima li koga prisutnog?
Dobra večer ljudi. Ima li koga prisutnog?
Nadje se tu i tamo koja budala (ja).
Evo imene u drustvu ljudi sa 5 zvjezdica ;)
Pozdrav ;)
Večer. Nešto vas je malo 
pozz, ljudi sta je ovo, nece san na oci :)