Ja vas napuštam,prsti mi pucaju,a ketonali nerade baš,a nema ni pive,a i rum mimje pri kraju nisam se baš pripremio.Valjda sztra bude žena donijela gajbu pive.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da cu i ja polako. Neda mi se natezat sa ljudima preko pp-a. Temu o pozivnicama sam zakljucao. Svaki dan hrpa spama u mom indoxu. Ovaj vara, onaj ovakav onaj onakav..ko djecji vrtic. Nemam zivaca vise.
Mislim da cu i ja polako. Neda mi se natezat sa ljudima preko pp-a. Temu o pozivnicama sam zakljucao. Svaki dan hrpa spama u mom indoxu. Ovaj vara, onaj ovakav onaj onakav..ko djecji vrtic. Nemam zivaca vise.
locakaj forum...
ima li ko od vas face?evo ja sad usao na profil kad vidi ti iznenadjenja,preuredili su ga meni sve u svemu nije lose i kao da su ga optimizirali sve radi 10x bolje.
Sretan rođendan Zed i sve najbolje ,a šta vi ostali spameri radite
ima li ko od vas face?evo ja sad usao na profil kad vidi ti iznenadjenja,preuredili su ga meni sve u svemu nije lose i kao da su ga optimizirali sve radi 10x bolje.
nemoj se iznenadit ako ti se vrati na stari, meni je 50 puta novi stari fejs -.-' inace je brzi je ali konfuzan je nekako
nemoj se iznenadit ako ti se vrati na stari, meni je 50 puta novi stari fejs -.-' inace je brzi je ali konfuzan je nekako
dosad mi se nije vracao na stari...
Također - imam negdje oko 10-tak pozivnica za trackere, ali ih nedam nikome samo tako. Jedino dobrim ljudima s foruma i prijateljima - a i to će biti ako oni mene zamole, ja sigurno više neću sam nuditi.
Eh,izgleda da ju ja ostati bez TL-a. VIP account istekao prije par dana a nitko ne zeli platit da se produzi.
:/ Dobra vecer.
Eh,izgleda da ju ja ostati bez TL-a. VIP account istekao prije par dana a nitko ne zeli platit da se produzi.
:/ Dobra vecer.
Jbg-a.
Meni osobno TL (i slični) nisu nešto posebno, jest da su bile brzine i gotovo sve dobiš prvi. Meni je osobno bolje imati nekoliko specijaliziranih trackera npr. jedan za serije, jedan za filmove, jedan za muziku, jedan za igre itd. Puno više sadržaja jer su specijalizirani, a neće nikoga ubiti što ćeš dobiti nešto par sati kasnije.
Jedino treba seedati na više trackera...
ako hocu kakvu muziku skinut,imam youtube i nakon toga konvertiram spot u mp3 u format factoryju i stvar rijesena.
Meni je TL osobno najdrazi.Filmove najcesce skidam a tamo ima dosta materijala. Sto ne nadjem tamo ima na Cinemagedonu,IPT i ostalim. Glazbu skidam rijetko.
Upao sam na HD-Torrents koji ima odlicnu opciju:P
Znači platiš 100 eura i sve ti no ratio - nice ako imaš para.
ako hocu kakvu muziku skinut,imam youtube i nakon toga konvertiram spot u mp3 u format factoryju i stvar rijesena.
Da,pogotovo kvaliteta koja je stvarno odlicna.
Laku noć...
sve super funkcionira.
vazno da nema nikakvih sumova i smetnji...
Sad mi samo fali neki za časopise hrvatske
sve super funkcionira.
vazno da nema nikakvih sumova i smetnji...
Ma daj. . . Kakva je to kvaliteta? Skinem high bitrate mp3 ili FLAC i amen.
Nikakve konverzije. Pa necu za diskografiju provest mjesec dana za kompom i konvertirat:P
sto se tice tih trackera ja koristim partis i prezadovoljan sam
imaju sve sto trebam.
uglavnom skidam igre i pokoji film.
na kraju,odustajem od potrage tl invitea.
jer kad se spustim na zemlju vidim da mi tl uopce ne treba te da mi je partis cist dovoljan.
Pogledajte malo ovo za sklapanje konfiguracija, 3 teme u koji ma je budget veći od 10k. I ja bih tako...
Nema više ništa zanimljivoga, pa idem pajkit...
(-.-)Zzz...
kada se radi oko jedne do pet pjesmi format factory je najbolji prijatelj :)
:facepalm:
Laku noc.
večer!
vidim nema nikog sad, a večeras vam je dobro išlo. 5 stranica...
večer!
vidim nema nikog sad, a večeras vam je dobro išlo. 5 stranica...
Nrebamo iz prikrajka
neki su jos tu...
Bok ljudi.
Ima li još koji budni spamer ovdje