pogleda ih sve prije vec ohohohoho, koja je epizoda, sta se dogada
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na mobitelu sam, moram to u potpis stavit
@mitsuoka Mislim da je 3. ili 4. epizoda, i ja sam sve pogledao, čekam 6 epizodu da mi skine prijatelj
Sta ima?
Sta ima?
Večer svima a ti pod009 kako ti je bilo sve ovo vrijeme dok ti nije istekla suspenzija
Sta ima?
Večer svima a ti pod009 kako ti je bilo sve ovo vrijeme dok ti nije istekla suspenzija
Vecer svima, pa pod je sam zatrazio suspenziju :D
@mitsuoka Mislim da je 3. ili 4. epizoda, i ja sam sve pogledao, čekam 6 epizodu da mi se skine prijatelj
...heh...
@mitsuoka Mislim da je 3. ili 4. epizoda, i ja sam sve pogledao, čekam 6 epizodu da mi se skine prijatelj
...heh...
lol vrh
Dobra večer ljudi.
Koja epka Housea je ovdje? Skidam s torrenta tako da nisam u toku što je na TV-u
Sta ima?
Vecer svima, pa pod je sam zatrazio suspenziju :D
Znam da je tražio sam zbog (chicks)
Btw Paolo Leo, Armor ak hocete waffle samo saljite svoje mailove na PP :)
S05E06- neloša epizoda je bila
...fala al di cu ja na waffle s ovom brzinom
S05E06- neloša epizoda je bila
...fala al di cu ja na waffle s ovom brzinom
Istina, jako je zeznuto jedino ak ripaš svoje orginal cd-e mozes napraviti nekakav buffer, inace je tesko bez seedboxa.
Btw Paolo Leo, Armor ak hocete waffle samo saljite svoje mailove na PP :)
Hvala, ali ne hvala. Rado bi je uzeo, ali bi samo tebe usosio jer s ovakovom brzinom budućnost mi nije blistava.
E što te sve čeka do kraja sezone.
Probao iz znatiželje. Nisam osjetio ništa, ali svejedno i da jesam nebih nikada više to napravio. Zadovoljio sam svoju znatiželju i to mi je dovoljno.
probao jesam, i ono, ništa posebno osjećaj se nemože pretjerano opisati ali nekako si pospan i flegmiran(to nije riječ jelda? )
pokupio doxy suspenziju, izgubio koju zvjezdicu...baš me zanima hoće li se vratiti na forum...
@BORG Mene ne pitaš za waffle? Vjerojatno zbog znaš-već-čega, ali samo da kažem da sada uredno seedam, jer sada kod prijatelja skinem i njemu radi cijelu noć i dan laptop i onda ide seed. Ali svejedno nebih uzeo, imam što mi treba (osim nekog sa kojeg bih skidao časopise)
Usput, naša novu djevu
Uh, već je 23.40, idem spavat (-.-)Zzz...
večer! evo mene... šta je sa doxy-em?
ma pogledajte u bircu, pred kraj radnog vremena danas...nešto je spammao, ugl, pročitajte sami...
Laku noć nespavalice...sutra vadit krv, škola, trening....naporan dan...sreća pa nemam učiti ništa!
jel ima koji spamer budan osim paola i ramboxa?
ready to use
Nadje se tu i tamo:)
Vecer ljudi.
Pa nego A joj pa ja nisam spamer
evo jedno pitanje moze li u RAID ic Seagate Barracuda 7200.12 od 500GB i Seagate Barracuda 7200.12 od 1TB/1.5TB
..zaboravio sam pozdravit doxyja:bok doxy, i da nam se vratiš(kad se ohladiš..)