u splitu, ako ti je za volju...
pa mis ono, možemo mi u mensu, na
test, pa ćemo vidit ko imaveći IQ
u splitu, ako ti je za volju...
pa mis ono, možemo mi u mensu, na
test, pa ćemo vidit ko imaveći IQ
a je sad ne diraj se u lava dok jede xDD
mislis da ako si fesb da si pametniji?? wrong
btw koliko imas para na ixici?
papapapapapap iden laku nocccccc........
a je sad ne diraj se u lava dok jede xDD
mislis da ako si fesb da si pametniji?? wrong
btw koliko imas para na ixici?
750... malo jel tako, makoji fesb... bia san pametan i prije njega...
uvjek sambia skroman pa i sad... ne želin stavljat još svojih videa
papapapapapap iden laku nocccccc........
papapa, nakon 3 posta zaredom, to niti krema ne može...
onda kad ćemou menzu, vidim daželiš doć na onaj stereotip
od debelih ženskih...ccc samo se javi
Večer društvo! Vidim da se tu o nekim švercevima priča.
...najbolje je naučiti i ne brinuti se!
to ja radim i uvik pali...
onda semeni ljudi smiju šta san pošten...
nikad nisan ni naučia prepisivat,a bome i neću
to ja radim i uvik pali...
onda semeni ljudi smiju šta san pošten...
nikad nisan ni naučia prepisivat,a bome i neću
Ja naučim, ali što je sigurno je sigurno. Plan B je obavezan
Ja naučim, ali što je sigurno je sigurno. Plan B je obavezan
Bez daljnjeg...
Vecer skolarci:)
Vecer skolarci:)
da..sutra mene dežurstvo ćeka....dežuan sam pa cu moci malo oci sklopiti a uz put ponest cu laptop pa cu malo na forum...
Eh da m se vratit u to doba...:(
Nikakvih briga. Ucis tu i tamo, obavezno prva 2 sata prosjedis u kantini a onda se preselis u kafic, pa odes kod doktorice po ispricnicu, pa odes do grada i naletis na staru pa joj prodas pricu da su vas ranije pustili:)
Društvo, ja vas pozdravljam. Sutra je radni dan pa se treba nešto ranije ustati.
Želim vam ugodno spamanje večeras.
Vidimo se sutra!
Eh da m se vratit u to doba...:(
Nikakvih briga. Ucis tu i tamo, obavezno prva 2 sata prosjedis u kantini a onda se preselis u kafic, pa odes kod doktorice po ispricnicu, pa odes do grada i naletis na staru pa joj prodas pricu da su vas ranije pustili:)
Bok svima kaj se dela, kak ide kod tebe sklapanje i popravljanje krama i olupina od kompova i tak to dalje onda.
Večer svima, evo gledam Troyu nakon dosta vremena ( obožavam taj film ) pa vam se došao malo javit, što ima?
Evo zavrsio sam jedno. Kompletno ciscenje unutrasnjosti, nove paste na gpu i cpu, novi Prozori, drugo napajanje i sad malo vrtim Orthos i zadovoljan sam temperaturama. Spasio sve podatke tako da mislim da ce musterija bit zadovoljna.
Kod tebe situacija?
kod mene sljedi krevet.... znači punom parom ivo
Ja imam faks ujutro, ali ne spava mi se.
ni meni, al laku noć
Evo zavrsio sam jedno. Kompletno ciscenje unutrasnjosti, nove paste na gpu i cpu, novi Prozori, drugo napajanje i sad malo vrtim Orthos i zadovoljan sam temperaturama. Spasio sve podatke tako da mislim da ce musterija bit zadovoljna.
Kod tebe situacija?
Kod mene sve po starom uglavnom, sad bas trazim neke ikone za Rocketdock da vidim jel ko kaj novo napravil pa da malo osvjezim ikone.
btw.ja se sutra dižem u 6h pa na fax u 7h,a ne mogu da spavam,jesam li ja jedina ovdje budna?
btw.ja se sutra dižem u 6h pa na fax u 7h,a ne mogu da spavam,jesam li ja jedina ovdje budna?
Ma jok kaj bi bila jedina budna ima nas nekoliko specijalaca tu koji dezuramo fuckaj ga.
Ma ja sam odustao od prepravljanja desktopa. Kad naletim na neki dobar wall stavim ga i to je to.
Bus ti videl kad ti ovaj HAL pošandrca skroz pa ti formatira windowse iz ciste objesti ili ti instalira Antivirus Pro 2012 kad mu postane dosadno.
Vidim da nisi vise budna, Makni glavu sa tipkovnice da nebi bilo sutra format C.
Bus ti videl kad ti ovaj HAL pošandrca skroz pa ti formatira windowse iz ciste objesti ili ti instalira Antivirus Pro 2012 kad mu postane dosadno.
Imam gore desni Hala kao gadget i kad kliknem na njega izgovara recenice iz filma.
kasnis .... inace kako zivot
Večer hrkalice.
Da i odma ofline.Dobar vešer spameri...