- +/- sve poruke
 - ravni prikaz
 - starije poruke gore

si siguran...??
Tu sam..skoro pa svaku noc.. 
Idem i ja.Laku noć!
di ste? jel ima koga?
Danas mi došao poziv da se registriram u vojsku (onu pravu), moram ići na pregled, mislim. Da li je netko od vas bio (vjerojatno jeste) pa recite što ja trebam tamo.
Jurluk, jesi tu?
nikog živog,a bio je petak pa su svi otišli ranije spavat..
šefe tu sam, al sam na sto strana pa ne mog svugdje odgovarat u isto vrijeme. hehe.
bio sam prije možd godinu dana na tom pregledu. ništa nije bilo. samo sam dao podatke svije i tak... to je samo vojna evidencija, da u slučaju rata ideš u vojsku. valjda...
Što misliš, da posudim krli (krle) 20 golda?
EDIT: Pozdrav svima 
evo upravo radim neki laptop... uvjek imam blesav "problem"... prikopčao sam lap na svoju wired mrežu za share fileova potrebnih za instalaciju međutim ne šeram internet konekciju preko nje, znači samo file system, a preko wirelessa na lapu idem na net i skidam updateove za winse, problem je u tome što winsi na lapu stalno hoće skidati updateove sa konekcije koja nije na internetu
Gdje se da namjestit koja konekcija je za internet?
Danas mi došao poziv da se registriram u vojsku (onu pravu), moram ići na pregled, mislim. Da li je netko od vas bio (vjerojatno jeste) pa recite što ja trebam tamo.
Jurluk, jesi tu?
a tu si,ništa samo pregled i obuka ,onda biraš afganistan ili irak..muški
...ma nije, laprdam
EDIT: Pozdrav svima 
evo upravo radim neki laptop... uvjek imam blesav "problem"... prikopčao sam lap na svoju wired mrežu za share fileova potrebnih za instalaciju međutim ne šeram internet konekciju preko nje, znači samo file system, a preko wirelessa na lapu idem na net i skidam updateove za winse, problem je u tome što winsi na lapu stalno hoće skidati updateove sa konekcije koja nije na internetu
Gdje se da namjestit koja konekcija je za internet?
kasno je,jer može neko lakše pitanje?
kasno je,jer može neko lakše pitanje?
ma nema frke, problem je "rješiv" ali ne automatski, ili diseblam wired mrežu ili zašeram internet konekciju na svojem PCu...
eto volim "radit" po noći pa mislio drugi vole odgovarat na gluposti u sitni sat... 
eee... noć je za stisnut se pored nečijeg toplog dupeta 
..ja ne znam,a i još sam pod stresom,jedva izbjegao tučnjavu u lokalnoj birtiji..a dobro kaže neki jackson u "maloj školi života"
"ništa vam se lijepo neće desiti vani nakon pola noći"..
ovaj tvoj scenarij je prihvatljiv..
Ja sam jos tu malo sam isprobaval RadioTracker program za slusanje internet radia i jos svasta tog nepotrebnog zapravo.
 Uglavnom smece od programa pohlepno ko slon cim se upali odma povuce 300MB memorije pa ne mos vjerovat koja glupost do daske nije mi bez razloga bil sumnjiv ide on na groblje pod hitno.
kako neće? šta kad zaspiš pijan u jarku nije super 
Ja sam jos tu malo sam isprobaval RadioTracker program za slusanje internet radia i jos svasta tog nepotrebnog zapravo.
 Uglavnom smece od programa pohlepno ko slon cim se upali odma povuce 300MB memorije pa ne mos vjerovat koja glupost do daske nije mi bez razloga bil sumnjiv ide on na groblje pod hitno.
čim vidiš sučelje nestandardno odma znaš kolko je sati 
kako neće? šta kad zaspiš pijan u jarku nije super
je, pogotovo po zimi
Ma uzas jedan inace ima dobre ocjene na internetu ali samo od onih izgleda kojima je sve ravno do mora i koji ne gledaju na kazaljke i gorivo.
 Da se pokrene treba mu pola minute i kad se pokrene odma uzme kamion memorije, ovak nekaj na jednom naizgled obicnom programu nisam dugo videl. Bilo bi bolje da sam se napil ko letva i stavil na komp tri antivirusa i dva firewall-a oni bi zajedno sigurno manje potrosili.

..ja ne znam,a i još sam pod stresom,jedva izbjegao tučnjavu u lokalnoj birtiji..a dobro kaže neki jackson u "maloj školi života"
ovaj tvoj scenarij je prihvatljiv..
aha, znaci ti si inicijator...
pa ostavi ga,imaš dosta rama..testiraš ga jedno šest mjeseci,možda se pokaže dobar..
da jesam,u to doba ti se uvjek nakači neki idiot koji radi sra*a i testira ti živce..
Dobra večer - i laku noć ljudi. Došao s veselice pa vas odmah i pozdravljam - treba zagrliti jastuk i napuniti baterije...
Vecer nespavalicama i od mene. Dosta sam slabo aktivan na forumu ovih dana, ne stignem bas. No dakako, laku noc pozeljeti svima, za to se nade vremena :)
je točno,evo počele su ptice cvrkutat,ln kroničnim nespavačima..
pa ostavi ga,imaš dosta rama..testiraš ga jedno šest mjeseci,možda se pokaže dobar..
Je malo sutra kod mene takvi budalasi od programa ne prezive niti jedan dan,
 zato si ljudi i smrdaju i uspore windowse kad natrpaju neobicne i razigrane programe koji igraju svoju utakmicu na kompu pa je onda zlo i naopako.
pričaj mi o tom,desni klik na program u revu pa na web a ono wot se crveni ko lud,to sam dobio s kompom..
usput,rasprava je bila večeras u birtiji s jednim gitaristom o tome da  fafa iz gajnica svira ko hendrix..šteta što nema ništa na youtube
e da rambox jel znaš ko je jedini hrvat koji je svirao s hendrixom?
pričaj mi o tom,desni klik na program u revu pa na web a ono wot se crveni ko lud,to sam dobio s kompom..
usput,rasprava je bila večeras u birtiji s jednim gitaristom o tome da  fafa iz gajnica svira ko hendrix..šteta što nema ništa na youtube
e da rambox jel znaš ko je jedini hrvat koji je svirao s hendrixom?
Hm vrti mi se negdje po glavi znal sam to ali ne mogu se sjetit nikak fuckaj ga sad.