- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moze pomoc, uzimam nove zvucnike tako da ako moze preporuka 5.1 ili nekih boljih 2.1
ljudi idem malo na call of juarez. uživajte. laku noć!
Shery je ok
. A ono smeće ne zaslužuje ni kategoriju, a kamo neš drugo... (da, BTW, di je onaj smajlić kaj bljuje? Jedino to fali na forumu.)
Sad ti dođe kome plaćaš kad kupiš 1 DVD... Prokleti ZAMP....
pa mislia san do 500-600 kn, a sta ima 5.1, ili 2.1 zvucnika da je ok do 600kn nije da bas pratin
Evo imene. Što se radi?
Od jučer koristim Radiotracker i dosta je dobar 
moze pomoc, uzimam nove zvucnike tako da ako moze preporuka 5.1 ili nekih boljih 2.1
Ja sam na par dana imao 0.1 sustav.
Krepalo pojacalo pa sam samo
(2 komada u jednoj kutiji) tjerao. Kakva debilana. Dobro da me susjedi nisu izbacili.Evo vam
... Ja idem spat.
Ln svima
"I am a man who walks alone
And when I'm walking a dark road
At night or strolling through the park
When the light begins to change
I sometimes feel a little strange
A little anxious when it's dark..."
UP THE IRONS!
pa mislia san do 500-600 kn, a sta ima 5.1, ili 2.1 zvucnika da je ok do 600kn nije da bas pratin
onda ia li ko vamo ideju??? neki genius mozda jer iman jedne njihove 2.1 7-7.5 god i jos su mi spojeni na komp :D
Ovi od Genius su ti 2.0 drveni i ne treba mu Bas zvucnik uopce ionak Bas tuce ko bedast. Kaj se tice 5.1 najbolje ti je za taj iznos a kod nas kostaju 700 kn opet Genius i nemaju konkurenciju zapravo uopce s obzirom na konstrukciju i dobar zvuk bolje ne mozes kupit nikak. Ono kaj Logitec nudi za ovu ili cak dosta vecu cjenu je smjesno uglavnom hrpa plastike u odnosu na drvene zvucnike kod Genius tj MDF tak se zove materijal.
Pozdrav ljudi. Sta se radi?
kad će se neko sjetit napravit irc kanal za ovaj forum?
kad će se neko sjetit napravit irc kanal za ovaj forum?
Napravili smo ga - ali nitko nije dolazio na njega. Prvih par dana nas je bilo - kasnije trulež i pustopoljina
evo chat na kojem nema nikog već dugo................. http://tinychat.com/bug
nisam stalan forumaš ,pa sam to propustio.
baš me čudi da je podbacio irc s obzirom koliko su inače aktivni kod drugih zajednica...recimo torrent irc kanali.
edit:
možda pompozna podrška uprave bug-a i par riječi u novom broju, te nagradni bodovi za ircanje ili nešto slično,
urodilo bi plodom.
nisam stalan forumaš ,pa sam to propustio.
baš me čudi da je podbacio irc s obzirom koliko su inače aktivni kod drugih zajednica...recimo torrent irc kanali.
edit:
možda pompozna podrška uprave bug-a i par riječi u novom broju, te nagradni bodovi za ircanje ili nešto slično,
urodilo bi plodom.
čisto sumnjam...
Dobra večer.Kako ste?
Dobra večer.Kako ste?
Ja dobro.
Dobra vecer svima.
Pozdrav! Šta se radi?
učenici mučili kolegu iz razreda
j*bo im ja pas mater seljačku idiotsku.
sry, nemogu se suzdržat ovo je prestrašno.
nikad nebi curu udario, ali ovoj osnivačici grupe bi sa užitkom šamarčinu opalio.
za plakat.
Evo i mene. Dobio sam jedan iz povijesti (ne pitajte) i 3 iz talijanskog. Umalo i 1 iz Biologije.
učenici mučili kolegu iz razreda
j*bo im ja pas mater seljačku idiotsku.
sry, nemogu se suzdržat ovo je prestrašno.
nikad nebi curu udario, ali ovoj osnivačici grupe bi sa užitkom šamarčinu opalio.
za plakat.
To je svakodnevica. Ali neki ljudi stvarno takve stvari i zaslužuju (ne asociram na ovoga iz grupe, nego na jednog iz mog razreda, lik je doslovno majmun)
nitko to ne zaslužuje