- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOOL zamjeni ga ti.
Ja sam AMD-ovac 4ever!
A zašto imaš Nvidiju 
LOOL zamjeni ga ti.
Ja sam AMD-ovac 4ever!
A zašto imaš Nvidiju 
Nisam je ja birao dobio sam je za krizmu...
Nije losa kartica,tak da cu je imat jos pola godine.
Onda na HD5850+Phenom II x4 925.
Jihaa!!!
Sorry jurluk,sad sam na laptopu i nemam nemogu installat MSN jer nisam admin na laptopu.
Kad god hocu installat nesto pise mi da moram password napisat.
Laptop je zasticen UAC-om.
Na komp upravo nemogu.
Reci ovdje ako mozes.
Evo i mene ovdje, sad sam bio u bircu i gledam gdje su svi...
Na komp upravo nemogu.
Reci ovdje ako mozes.
gle, ti si odavno level 5 i odavno možeš ići u bitke. jednostavno moraš! tako se podiže wellness
ja ću ti sad poslat 6 giftova, taman za fajt.
sad odma se logiraj. idi ovdje. jednom lupi fight. pa ajde ovdje i klikni heal pa se možeš odjaviti ako si radio i trenirao danas. ako nisi, onda prvo lupi jedan fajt, liječi se tamo, pa onda na posao pa tek onda trening i možeš logout
Večer!Čiji su ovi batinaši pred ulazom,razbježaše se taj čas,valjda su mislili da sam ja došao po kamate..heh..
Na komp upravo nemogu.
Reci ovdje ako mozes.
gle, ti si odavno level 5 i odavno možeš ići u bitke. jednostavno moraš! tako se podiže wellness
ja ću ti sad poslat 6 giftova, taman za fajt.
sad odma se logiraj. idi ovdje. jednom lupi fight. pa ajde ovdje i klikni heal pa se možeš odjaviti ako si radio i trenirao danas. ako nisi, onda prvo lupi jedan fajt, liječi se tamo, pa onda na posao pa tek onda trening i možeš logout
Evo sve am napravio kako treba.
Puno hvala za ovo!
EDIT:uff hebemti koji sam wellness odmah dobio 
Kolko puta smijem posjecivati tu bolnicu i "healati"se?
Večer dame i gospodo...
Evo mene nakon 1oo godina izostanka. Malo obveze (škola, cura, posao i sl.), malo simo, malo tamo, nikako nać vremena. Ste svi živi? Vidim da su nam HoS opet zaključali pa da vam pokažem nešto.
Primjećujete sličnosti
? Ko će prijavit ovu podvojenu, triplanu (il neznam kako da se izrazim) ličnost?
Puno hvala za ovo!
samo jednom dnevno! zato se boriš da ti wellness pane do 50, pa onda ideš u bolnicu i izlječiš se i za taj dan više nema fajtova!
edit: ispravio sam sto tipfelera :)
Puno hvala za ovo!
samo jednom dnevno! zato se boriš da ti wellness pane do 50, pa onda ideš u bolnicu i izlječiš se i za taj dan više nema fajtova!
edit: ispravio sam sto tipfelera :)
Hvala jos jednom 
Evo bas zurim sada ko zadnji konj i nikako da nadem kako doci do hospitala
Večer nespavalice ,a što je zanimljivo taj mato stalno otvara teme da mu složimo kakvu konfu ,pa nakon toga pita koju grafu pa ponovo otvori temu o grafi onda o procesoru i tako redom 
Večer dame i gospodo...
Evo mene nakon 1oo godina izostanka. Malo obveze (škola, cura, posao i sl.), malo simo, malo tamo, nikako nać vremena. Ste svi živi? Vidim da su nam HoS opet zaključali pa da vam pokažem nešto.
Primjećujete sličnosti
? Ko će prijavit ovu podvojenu, triplanu (il neznam kako da se izrazim) ličnost?
Prijavljen.
Samo nemoj brisati linkove iz posta jer sam dao permalink tvog posta kao dokaz.
Evo bas zurim sada ko zadnji konj i nikako da nadem kako doci do hospitala
nećeš viće naći "heal". to se vidi samo jednom u danu. i to poslije bitaka. ti sutra odradi 3 bitke pa u bolnicu pa heal . bolnica je u regiji u kojoj živiš. odeš na profil, pa kod location klikni na mazovia i tamo klikni na heal
Prijavljen.
Samo nemoj brisati linkove iz posta jer sam dao permalink tvog posta kao dokaz.
Post ostaje 
Nego, nećemo se igrat policajaca
više. Kako ste vi, čim se bavite? Vidim da su neki dost napredovali po "zvjezdanom" ranku....
Neki napreduju,drugi nazaduju,treći su se čvrsto ukopali i drže obrambenu liniju...
Hvala JOS JEDNOM jurluk 
Eh ovdje stvarno nekad nedostaje gumb hvala.
Ako se dobro sjecam,kad sam poceo raditi u tvojoj firmi imao sam placu po 1 PLN a sada 1,5 PLN.
Dao si mi povisicu?
Hvala JOS JEDNOM jurluk 
Ako se dobro sjecam,kad sam poceo raditi u tvojoj firmi imao sam placu po 1 PLN a sada 1,5 PLN.
Dao si mi povisicu?
da, a ako budeš dobar, uskoro ide još jedna povišica :)
svima pomalo povisujem
Hvala JOS JEDNOM jurluk 
Dao si mi povisicu?
da, a ako budeš dobar, uskoro ide još jedna povišica :)
svima pomalo povisujem
Tebe treba za predsjednika!
Ako sam dobro informiran predsjednik eHrvatske je jos uvijek aurelije the family guy?
BTW,stvarno si dobru karijeru u eRepu napravio.
Imas svoju firmu i sada imas marionete u rukama 
Vidi koliko spama, krenuvši od Open pa sve do večer ljudovi. 
Što dobroga radite u hrkalicama. 
Ej, ljudovi, jel znate koje su fore curama kaj pisu po face-u neke boje i drzave... ?
Ej, ljudovi, jel znate koje su fore curama kaj pisu po face-u neke boje i drzave... ?
Molim prijevod. Ovaj kao da priča francuski 

Zavjera epskih razmjera. Žele preuzeti kontrolu nad nama i pretvoriti nas u obične strojeve za reproduciranje.
Što naravno nije loša ideja. Jedeš đabe, piješ đabe, spavaš đabe, j*beš đabe i još ti daju 1oo maraka dnevno 
Zavjera epskih razmjera. Žele preuzeti kontrolu nad nama i pretvoriti nas u obične strojeve za reproduciranje.
Što naravno nije loša ideja. Jedeš đabe, piješ đabe, spavaš đabe, j*beš đabe i još ti daju 1oo maraka dnevno 
Dečki,može na hrvatski?
Dečki,može na hrvatski?
Kaj je tuj nejasno
?