- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakvo je ono pisanje po birtiji. Ajde pijandure dosta je bilo. Sad malo odmorite u nespavalicama.
VELIKA SLOVA!!!
Edit: eh, automatski je izbacio kôd.
Sretan Badnji Dan svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kako kome...
Žao mi je što ti ovo moram poručiti, ali upao si u procjep u prostorno-vremenskom kontinuumu. Sada je 06.01.2010.
Žao mi je što ti ovo moram poručiti, ali upao si u procjep u prostorno-vremenskom kontinuumu. Sada je 06.01.2010.
Možda nismo svi iste vjere..
..sretan tebi,odakle si mentalist?
Iako bih volio da jesam, nisam, danas jeste Badnji Dan.
..sretan tebi,odakle si mentalist?
Hvala, sredisnja Bosna 1 sat od centra Sarajeva (malo manje).
Jesi li ikad pio mineralnu vodu Sarajevski Kiseljak?
(Oprostite na duplom).
ROFL
njemu jest badnjak
edit: pa da, mentalist, sve najbolje!
ROFL
njemu jest badnjak
Iskreno, bio mi je i prije 2 sedmice...
(Oprostite na duplom).
jesam kako ne..to je kao kod nas jamnička
njemu jest badnjak
Ups.
Primljeno na znanje.
Sretan ti onda!
BTW jel možete otvoriti abandonia.com?
Andy kak ti znas tolko tog o programiranju i tom sve?
Hvala, ali ne znam baš puno.
(Oprostite na duplom).
jesam kako ne..to je kao kod nas jamnička
Ja do fabrike gdje se pakuje (i sve ostalo) proizvodi ta voda stignem za 10-15 minuta, zivim u gradu Kiseljaku.
U nas ima par izvora, od kojih je jedan u centru (uredjen i sve), gdje ide cista mineralna voda (samo najjednostavnije filtrirana)... Ali ima ljudi koji cijeli dan toce (ponesu zilion flasa i hajmo).
njemu jest badnjak
Ups.
Primljeno na znanje.
Sretan ti onda!
BTW jel možete otvoriti abandonia.com?
Hvala.
učio je od pravog majstora - mene!
I da znaš, ne bi ti sad koristio stare smajliće da nije bilo mene!
Ja do fabrike gdje se pakuje (i sve ostalo) proizvodi ta voda stignem za 10-15 minuta, zivim u gradu KiseljakuU nas ima par izvora, od kojih je jedan u centru (uredjen i sve), gdje ide cista mineralna voda (samo najjednostavnije filtrirana)... Ali ima ljudi koji cijeli dan toce (ponesu zilion flasa i hajmo).
interesantno,nisam to znao
fino s anndyjem,on će bit jednog dana mod,a možda i fake
Hvala, ali ne znam baš puno.
Pa ono,uvijek kad ti nes trea nades neki post za kaj je vezano(primjer neznam koji da ti dam ) onda nas jedan dan iznendadis tako da si stavio one stare potpise iz 2008 na forum a svi pocnu govorit kako sta gdje i onda nam nakraju kazes di si to nasao..Onda danas sad ta mala slova nisam ni vidio kaj je pisalo pa se pitam kak znas sve to pa i mene zanima mozda to ko zna
fino s anndyjem,on će bit jednog dana mod,a možda i fake
Hehe, možda i hoću, osim ako se ne izliječim od ovisnosti.
Mentalist, zašto si dao TD otvaraču teme?
Vecer! Sta ima u nespavalicama?
andy, kaki je ono kompozer? šta možeš s njim?
teandy.
Skontaosam
Mozda i nisam....
Ejj ljudi jesam vam rekao da sam prosao 80kn na kladionici,dvije utakmice mi odgodilli,na jednu zakasnio i dobitak spao na 80kn,ali bolje ista nego nista
Pa ono,uvijek kad ti nes trea nades neki post za kaj je vezano(primjer neznam koji da ti dam ) onda nas jedan dan iznendadis tako da si stavio one stare potpise iz 2008 na forum a svi pocnu govorit kako sta gdje i onda nam nakraju kazes di si to nasao..Onda danas sad ta mala slova nisam ni vidio kaj je pisalo pa se pitam kak znas sve to pa i mene zanima mozda to ko zna
Nađem jer sam stalno na forumu pa imam cijelu bazu podataka sa servera u glavi. Smajliće sam probao kopirati - i uspjelo je! Potpise sam skužio tako što sam vidio da su na početku foruma potpisi ostajali u citatima, pa sam skužio da editor podržava potpise. Onda sam kopirao - i eto ga!
A ova sitna slova sam stvarno sasvim slučajno otkrio.
Uglavnom, radi se o tome da je u HTML kodu indeks <sub>blabla</sub>. Ako staviš više tih oznaka, npr. ovako: <sub><sub><sub>blabla</sub></sub></sub>, onda će tekst biti još manji nego što je kad ga staviš u indeks. Isto vrijedi i za eksponent.
Napravim to tako da u KompoZeru napišem <sub><sub><sub>Tekst koji želim da bude mali</sub></sub></sub> i onda u Preview načinu rada samo kopiram i zalijepim u editor na forumu.
Tekst koji želim da bude mali.
Večer, stevan.
@Mentalist: naravno da nisi
@jurluk: to je program za izradu web-stranica.
Nađem jer sam stalno na forumu pa imam cijelu bazu podataka sa servera u glavi. Smajliće sam probao kopirati - i uspjelo je! Potpise sam skužio tako što sam vidio da su na početku foruma potpisi ostajali u citatima, pa sam skužio da editor podržava potpise. Onda sam kopirao - i eto ga!
A ova sitna slova sam stvarno sasvim slučajno otkrio.
Uglavnom, radi se o tome da je u HTML kodu indeks <sub>blabla</sub>. Ako staviš više tih oznaka, npr. ovako: <sub><sub><sub>blabla</sub></sub></sub>, onda će tekst biti još manji nego što je kad ga staviš u indeks. Isto vrijedi i za eksponent.
Napravim to tako da u KompoZeru napišem <sub><sub><sub>Tekst koji želim da bude mali</sub></sub></sub> i onda u Preview načinu rada samo kopiram i zalijepim u editor na forumu.
Tekst koji želim da bude mali.
Večer, stevan.
@Mentalist: naravno da nisi
@jurluk: to je program za izradu web-stranica.
Hvala kak dobro <sub><sub><sub>Ovako?</sub></sub></sub>
to je u redu andy,al fake je stručnjak za hardware
Lakse mi je sa hardwerom nego softwerom (mislim na dio di se programira) a ovo za Antiviruse i programe mi je lagano.
EDIT: Nesto sam se zbunil lol
EDIT 2:Odustajem,nejde mi