Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.880.886
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
rambox kaže...

Ma rjesit cu ja njega tj kuciste ovak ili onak islo bude polako, ali hebes to da i Verbatim ko velika i poznata firma dopusta to da ugrađuje losu i svakakvu elektorniku u kucista za diskove pa onda imas samo problema. Samsung disk sigurno nije krivac za te probleme koje ljudi imaju s tim Verbatim diskovima koje su dobili od T-Šrot to se zna odavno ali ovo ostalo je poluproizvod sigurno.Nevinašce

Taj disk sam uvalio u kuciste od 5 dolara kupljen preko ebaya i redio je ko urica.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
neaktivan

Točno je ,uopće nije kriv disk. Kriva je elektronika kontrolera. Ja sam isto nedavno dobil na poklon 250 gb ,radil je ko ku*ac ,izvadil sam ga ,nabavil kavez za njega i sad u pc kućištu radi dobro ,brz je i nema nikakvih problema!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 1:02 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Veče, ev me prvi put ovdje
hmda
18 godina
F1-IVO kaže...
rambox kaže...

Ma rjesit cu ja njega tj kuciste ovak ili onak islo bude polako, ali hebes to da i Verbatim ko velika i poznata firma dopusta to da ugrađuje losu i svakakvu elektorniku u kucista za diskove pa onda imas samo problema. Samsung disk sigurno nije krivac za te probleme koje ljudi imaju s tim Verbatim diskovima koje su dobili od T-Šrot to se zna odavno ali ovo ostalo je poluproizvod sigurno.Nevinašce

Taj disk sam uvalio u kuciste od 5 dolara kupljen preko ebaya i redio je ko urica.

Pet dolara svasta onda si mos mislit kakvo je kuciste na Verbatim da ne radi kak spada krama uglavnom kaj i je. Jedno od ova dva dole kucista bum uzel  pa bu onda mir sigurno kazu da ima vrhunsku elektroniku a i cjena nije bas mala 200 kn jedno a ovo drugo 150kn  kod nas no ima i eSATA i kos opreme pa bu onda kak spada sigurno.Cool

http://aphnetworks.com/reviews/icy_box_ib_266stus_b

http://www.rbmods.com/Articles/Icydock/Ib_250/1.php

17 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
Veče, ev me prvi put ovdje

dobro došao-predstavi se

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Hey ho nespavalice..uf posilje treninga sam bio na pivi a sad se jos i najeo..uhvatila me ljenost pa sjeo za racunalo

18 godina
neaktivan
rambox kaže...
F1-IVO kaže...
rambox kaže...

Pet dolara svasta onda si mos mislit kakvo je kuciste na Verbatim da ne radi kak spada krama uglavnom kaj i je. Jedno od ova dva dole kucista bum uzel  pa bu onda mir sigurno kazu da ima vrhunsku elektroniku a i cjena nije bas mala 200 kn jedno a ovo drugo 150kn  kod nas no ima i eSATA i kos opreme pa bu onda kak spada sigurno.Cool

http://aphnetworks.com/reviews/icy_box_ib_266stus_b

http://www.rbmods.com/Articles/Icydock/Ib_250/1.php

Pogledaj links - ima odlična icybox kućišta i to neka po smiješnim cijenama s obzirom na kavlitetu

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=051603&id_artikl=051.603.097

http://www.links.hr/index.php?option=katList&deftab=yes&page=sviartikli&id_kategorija=0516&sort_cat=cijena_s_pdv&sort_ord=

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 1:13 (Paolo2612).
18 godina
Za nespavalice

Da u Linksu sam i prvo gledal pa sam onda isel trazit po netu kaj  kazu za koje kuciste, meni se cini da bum uzel oovo dole za 150 kn jer s obzirom kaj sve ide uz njega te ima i neke dodatne mogucnost to uopce nije puno.Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 1:32 (rambox).
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Da u Linksu sam i prvo gledal pa sam onda isel trazit po netu kaj  kazu za koje kuciste, meni se cini da bum uzel oovo dole za 150 kn jer s obzirom kaj sve ide uz njega te ima i neke dodatne mogucnost to uopce nije puno.Cool

ma to je puno..Iznenađen

18 godina
seneka kaže...
rambox kaže...

ma to je puno..Iznenađen

Ma jok nije samo da mi disk radi kak spada i bez problema nije mi tesko dat tih 150 kn nit malo.Smijeh

17 godina
neaktivan
rambox kaže..

Ma jok nije samo da mi disk radi kak spada i bez problema nije mi tesko dat tih 150 kn nit malo.Smijeh

rasipničeBelji se,ajd laku noć

18 godina
seneka kaže...
rambox kaže..

rasipničeBelji se,ajd laku noć

Nemoj prehrkat krevet usput dok hrces pazi malo na to, rasipavanje da a kaj bi bilo da nisam prestal pusit sa 20 godina a pusil sam od 15-20 godine. Koje bi to onda bilo rasipavanje love do danas da sam pusil sve te godine kad to sve zbrojim  onda vidim da sam bogatas zapravo nema kaj.Nevinašce

17 godina
Za nespavalice

bolje da ne pricam koji sam ja cevap primia,

kad san isa kupit eksterni priko ebaya,

ped...er mi posla kuciste a ne njega, pop..

san mamicu mu i evo mi ga na ormaru, da je bar

sata nego sugavi ide, i jos san mu platia

lipe pare

Najbolji osjećaj je upala mišića........
18 godina
neaktivan
Makić kaže...

lipe pare

Pa šta nisi gledao rejting prodavača?

18 godina
neaktivan
Makić kaže...

lipe pare

Zato postoje feedback i povrat proizvoda. Moje pravilo je da nikad ne kupujem od trgovca s feedbackom <98% i da uvijek gledam da ima polica za povrat proizvoda...

Pa ti sad uljeći nekome sa 70% feedbacka koji prodaje rabljeni proizvod. Treba se dobro informirati o proizvodu i trgovcu prije kupnje...

Koga svrbi, taj se češe... ~~~ Pička, šolja, kurac
17 godina
Za nespavalice

ma sve je bilo ok, samo je on cigan

napisa da je eksterni, a bilo je kuciste....

al nece on mene zaj...

bad feedback i oare se vracaju

17 godina
Za nespavalice

iden za ranijega veceras

18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Laku noć ruljo - ja odoh.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo probudija se, dosa vidit sta ima, laku noc...

17 godina
Za nespavalice

UNLOCK

Jutro ljudi!

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
17 godina
neaktivan

Eto ti TD kad si me preteko! Smijeh

17 godina
andy0101 kaže...

Eto ti TD kad si me preteko! Smijeh

Šuti, ja sam unlock nespavalice i lock birc, a sad odoh, moram odmoriti misli, naprezal sam ih zbog sporog interneta da obavim obje radnje istovremeno Nevinašce

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

večer

jeste skužili kolko nas puno ima 15 g tu?

ja, banned, stevan, andy, fake, cerina..... ( ako su točni podaci u profilu :D)

My mom thinks I'm special!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 22:10 (SPAWNK4MPER ti mama).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Večer!Baš sam prešao CoD 2.Klasika.

oko za oko,pasta za zube
17 godina
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

večer

ja, banned, stevan, andy i fake ( ako su točni podaci u profilu :D)

heh jesmo, šta ćeš, mladost ludost, no više visim ovdje i neki mi gušt, evo pucam na 3000 postova (nemam još 6 mjeseci na ovom accountu pa imam tačan broj poruka)

17 godina
neaktivan

Večer, kako je?

I ja imam 15 :D

ceRina:)
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 22:13 (Cerina15).
18 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

večer

heh jesmo, šta ćeš, mladost ludost, no više visim ovdje i neki mi gušt, evo pucam na 3000 postova (nemam još 6 mjeseci na ovom accountu pa imam tačan broj poruka)

Iznenađenja tu već cijelu vječnost nemam ni 1k postova ni blizuŠutim

My mom thinks I'm special!
17 godina
Za nespavalice

vecer, sad se poslje ovog posta osijecam staro...Mršti se

edit: vidim da se djeca igraju s pozivnicama

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 22:16 (Makić).
17 godina
neaktivan

večer

duplo više od mene, a niti jedna zvijezdica? Belji se

očito da si se kartona nakupio naveliko..

klikni HVALA, nije toliko teško!
17 godina
neaktivan

večer

Iznenađenja tu već cijelu vječnost nemam ni 1k postova ni blizuŠutim

Kak da si za 18 mjeseci napisao samo 16 stranica :) 

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 22:27 (rider15).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice