Dobio sam inspiraciju da probam srušiti vlastiti rekord od 4500MHz na Q9650 (malo više od 5GHz je svjetski rekord) 
Oly koliko si platio svoj cooler?
imam golden orba II, ali mi ne stane dobro kad stavim i hladnjak za rame...
260 kuna
Dobio sam inspiraciju da probam srušiti vlastiti rekord od 4500MHz na Q9650 (malo više od 5GHz je svjetski rekord) 
Oly koliko si platio svoj cooler?
imam golden orba II, ali mi ne stane dobro kad stavim i hladnjak za rame...
260 kuna
260 kuna
di si ga uzeo, imaš link?
Koliko zapravo dobijes na perf. nakon OC-a? Cemu OC-ati procesor od preko 2000kn.... 
Vidiš da mi radi cijelo vrijeme na 3GHz (stocku). A OC-am ga iz fore čisto da malo pokažem zube i7 9XX procesorima 
pozz svima! evo sad sam smazo cijelu čokoladu. bio gladan, a to mi prvo došlo pod ruku 
260 kuna
di si ga uzeo, imaš link?
Netcom u Rijeci (nema ga više jer se ne proizvodi)
Ja gledam ovaj Samsung Spinpoint F3. 600kn za 1TB. 
pozz svima! evo sad sam smazo cijelu čokoladu. bio gladan, a to mi prvo došlo pod ruku 
Bok svima kaj se dela, i jos to ovak javno priznas bez imalo srama no krasno a nama nek cure sline jel svasta fuckaj ga.
Ja gledam ovaj Samsung Spinpoint F3. 600kn za 1TB. 
Dobar izbor
Jel ima tko ideju kakvu glupost da napravim pa da me se bana sa foruma? 
@IBMRoadrunner: Da.. baš me čudi, svi se tiskaju iza njega, jedino on vodi sa skoro 3x većim udjelom glasova od Milana Bandića 
uf gledam izbore Ivo Josipović u prednosti
A zasto bi zelio toliko pozornosti? Ak' ti je dosadno nemoj ici na forum i svrsen posao.
A zasto bi zelio toliko pozornosti? Ak' ti je dosadno nemoj ici na forum i svrsen posao.
Nisam ja pako i tako ta kompanija.. Nego gledam ove teme tipa "Kako izbrisati account" itd. pa me nešto puklo u glavu...
Odoh gledat film. Uzivajte.
Pozdrav!

Vecer! Sto ima u nespavalicama? Meni ev sada otisli gosti sa rodjendana,bilo je super;) ali covjece koliko imam nereda za pocistiti,cim se sjetim,glava me zaboli....hehe
a jos mi valja sutra u skolu,e hebem ti...

kad čovik ima izričitu želju al ajde izbrisat ću pa i ti izbriši
sretan rođendan!
Sretan rodjendan stevan94!
Hvala momci,cestitali ste mi u zadnji cas,jos samo 4 min ostalo;)
Vecer! Sto ima u nespavalicama? Meni ev sada otisli gosti sa rodjendana,bilo je super;) ali covjece koliko imam nereda za pocistiti,cim se sjetim,glava me zaboli....hehe
a jos mi valja sutra u skolu,e hebem ti...
Kaj ti je rođendan vidis nisam primjetil prije pa onda sve najbolje kaj drugo, a za ovaj nered bi trebalo unajmit neku cistacicu i to po mogucnosti polugolu.
Hvala momci,cestitali ste mi u zadnji cas,jos samo 4 min ostalo;)
Sretan rođendan! 
ja sam na kompu od 8 do 24 a nekad i kasnije tako da bih bio savršen
imamo novi banner
sta imas da sumnjas,kada znas da te niko nece predloziti!
Zato naši admini nas stalno prate i vječaju i jednog dana će izabrati par novih modova