Sretno Makicu. Ne znam sta je al' nadam se da ce sve biti ok.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mogu i ja rec al eto... rijec je o fimozi
mogu i ja rec al eto... rijec je o fimozi
Uff,damn.
uglavnom onda po reakciji znas sta je...
jel stvarno u zg -18 il se to fake zeza...
Nije, -17 je
Sad trenutno je tu kod mene samo -15 sitnica nije to nist kaj sad.
Ja ode,sutra 3 predmeta za odgovarat
Ja ode,sutra 3 predmeta za odgovarat
hajd i ja idem doso malo da vidim jel ceg ima i ja u krpe sutra skola :(
al nece jos dugo
;)
LAKU noc sviMA....xD
laku noc...
Sta se radi?
Sta se radi?
Koja brzina. Pozdrav.
Evo ništa se ne radi. Na Tv-u ničega zanimljivog, kao i obično, ne.
ROFL, uskoro je božić a nigdje na TV-u onih najboljih božićnih filmova????
Sta se radi?
Koja brzina. Pozdrav.
Evo ništa se ne radi. Na Tv-u ničega zanimljivog, kao i obično, ne.
Počeo je Dr. House na HRT2.
Neće pijandure iz birtije
Počeo je Dr. House na HRT2.
Ja ne gledam tog doktora A kaj sad
EDIT: A gdje je Jurrin post između ova moja dva
Evo mene po prvi put u nespavalicama.......sutra skola..moram krenut u pola 7 na vlak...omg...a neda mi se spavat...
Evo mene po prvi put u nespavalicama.......sutra skola..moram krenut u pola 7 na vlak...omg...a neda mi se spavat...
E pa dobrodošao u Nespavalice! Škola? Šta je reć? Zar to kod vas još nije završilo?
Eh, ljudi, škola nam završava u iduću srijedu, i od tada šutim za zaključne do 10. siječnja, da imam fore za WoW, pa onda da mi ukinu...
Večer pospanci!Eto me na prijavak,vidim da se Seneka izgubio u Francuskoj ili je dobra ponuda vina pa se nezna vratiti doma...
Ljudi, ja vas pozdravljam. Ujutro se ustaje u 5:40h na zornicu tako da je polako red da se ode u krpe. Laka vam i ugodna noć.
Vidimo se sutra!
Večer pospanci!Eto me na prijavak,vidim da se Seneka izgubio u Francuskoj ili je dobra ponuda vina pa se nezna vratiti doma...
Ma kakvi,il je njega ko jurru ralica zatrpala il ga je neka francuskinja odvukla
Bok nehrkaci i nehrkacice ak ima di koja, vrnul se je doma seneka da pa se sad odmara valjda ili slicno nekaj.
Eto i ja lagano odoh sutra još malo obaveza ,a i prekosutra i ovaj tjedan je ko godišnji...
Wish me luck
Ja ću još malo visiti jer ionako mi je praktički gotova škola.Što se radi?
Ja ću još malo visiti jer ionako mi je praktički gotova škola.Što se radi?
Evo spremam se mentalno za sutrašnji školski dan, molim Boga da mi ne bude zaključno 1 iz fizike i bosanskog jezika i književnosti
Bok nehrkaci i nehrkacice ak ima di koja, vrnul se je doma seneka da pa se sad odmara valjda ili slicno nekaj.
O Rambo kako je? Nisam te vidio u birtiji već dugo
Kaj više ne piješ
Dobra večer ljudi. Evo i mene - što ima novog?
Dobra večer ljudi. Evo i mene - što ima novog?
Bok. Evo,napokon mi Torrent radi kako spada. Sad sam non-stop 'connectable'. W7 rijesio probleme.