ima biti da sam ja zalutao???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja stvarno zelim naucit raditi na njemu, cini mi se fora.
A vizualni efekti su isto predobri
evo i ja sam jucer instaliro ubuntu netbook remix,dual boot...ali vec imam fkru s wirelessom :/
meni nepodrzava ocito moj scaner za mreze ili tako nes...noc
Ma samo osnove, ništa određeno. Malo raditi u terminalu, znati sve te kratice, prečace, mogućnosti, napisati koji program... I malo se odmoriti od Windowsa, jer mi počinju ići na živce. Svaki put pokupim neko smeće (maliciozni kod) a ne znam od kud i kako :D
Edit :
A jel probo ko staviti mac osx na pc? Meni neda na da na virtualku instaliram.
@psytrance...iz slicnih razloga prelazim na linux...ja sam mislio probat s hackintoshom,ali je malo zeznuto...pogledaj na youtubeu imas cijeli postupak...samo kaj koliko se ja sjecam OS zauzima puuno prostora,pa treba neki poseban dvd ,blueray,nesjecam se sad,davno to gledah...
Skinio ga jučer.
.iso je velik 4,31GB
Htio sam malo isprobati na VMware-u, ali mi ne da instalirati. Kaže da ima neki problem sa procesorom. Probao svašta ali ne ide. Možda je samo problem u virtualnoj mašinu, vjerujem da bi obična instalacija dobro prošla.
Ili prelazim na Hackintosh ili Linux, nešto od tog dvoje je
laku noć odoh ja
Vidite temu Ati driveri 9.12!
...predlazem linux,ili bas machintosh (ne hackintosh)xD...znaci ako nemijenjas komp,samo stavi linux, i uzivaj,a ako bi mijenjao odmah uzmi apple i rijesena stvar,jer su im OSovi prilagodjeni hardwareu,pa je rad ugodan a ima i igara...kod hackintosha,jasno nije tako,jer nemoze bas normalno raditi na obicnom racunalu,kad postoje razlike izmedju PCa i Machintosha (doslovno je takva podjela racunala)
Mislim da ću ipak Linux, barem za početak. A kasnije Hackintosh, a možda i Mackintosh
Ode ja spavat, bilo mi je drago.
Laku noć.
Laku noć ljudovi odo ja krmit
odoh i ja... laku noć!
ako uopće ima koga...
vratija se ja nr mogu zaspat
sad stvarno ode. fućkaj ga. laku noc!
moga bi i ja...uskoro
...dobro jutro pospanci...mislil sam vam odsvirat uspavanku, ali uvjek kad ja navratim nigd'e nikog...
Evo ja prvi večeras.
Šta se radi?
Ja gledam operaciju swordfish po neki 15-i put
Večer svima .. otvoreno .. Šta se radi? Mene nekako hvata zima, bojim se da se ne razbolim
Pitaj
večer, evo ja s večere, uh šta san se nadimia na kominu, hladno bilo
pa zatvorili vrata...
Optimizirnost drivera, optimiranost pojedinog enginea igre za pojedinu grafu...
Ajme sto sam sretan, moze se sad MW2 igrat i sa neoriginal u MP-u.
Ljudi moji, kud ces bolji poklon za Bozic od ovoga. :)
Inace, vecer svima. :)
hehe, dobro kad te to veseli, i mene bi da znam
da neću ovih 10 dana provest u krevetu...
Nista ugodno druzenje, ja odoh spavati;) Laku noć svima