ja u krevetu s lapom... malo muzika, malo net
Isto i kod mene samo mi se neda slušalice vaditi pa sam bez muzike :(
Ja imam laptop ali sam navikao na kožnu direktorsku stolicu :)
Imam i ja ali onu od 370kn haha :)
ja u krevetu s lapom... malo muzika, malo net
Isto i kod mene samo mi se neda slušalice vaditi pa sam bez muzike :(
Ja imam laptop ali sam navikao na kožnu direktorsku stolicu :)
Imam i ja ali onu od 370kn haha :)
da se nabaviti, ali su skupi ko država!
nemoj zaboraviti carinu...
makar nije ni to neki problem
je! ali opet ako je dostava poštom, ko zna u kakvom će stanju doć
gle, sve se da dogovoriti...
zagreb, trešnjevka
ne tako skoro, nažalost
Koliko plaćaš dostavu do zadra
nemoj zaboraviti carinu...
makar nije ni to neki problem
Hmm... Proizvod na ebayu košta 700 kn.
Carina je 15% s tim da se ne carine proizvodi do 300 kn. Dakle, carina za ovaj predmet bi pokrivala samo 400 kn. Na 700 kn dodajemo 15% od 400 i dobivamo cijenu od 760 kn, te još na 700 kn moramo uračunati porez od 23% (161 kn) te dobijemo finalnu cijenu od 921 kn.
Nadam se da je Šef uračunao i troškove dostave jer se i oni carine i oporezuju (how lame is that?).
Što se tiče kvalitete dostave, treba provjeriti ima li seller kakvu policu za povrat proizvoda te njegov feedback. Ako ima dobar feedback, velika je vjerojatnost da će dobiti funkcionalan proizvod.
I na kraju, je li to isplativo? Da, i to točno 2,497 puta isplativije od kupnje u HR!
@ Šef - Što se tiče problema s plaćanjem, zašto ne bi zamolio starce, bake, đedove ili bilo kojeg poznanca s karticom da preko njih kupiš, a njima daš kešovinu?
Ok to stoji! Nije mi se dalo računati sve to.
A da Šef otovri devizni račun? Imao bi direktnu dostavu UK -> Zadar
Ako imaš karticu, reganje najmanji problem... A lijenost je druga stvar

Jbg, nisam znao.. Budeš uskoro 
@ Šef
Pretpostavljam da znaš nekoga ko ima bilo kakvu karticu (mama, tata, deda, baka, ujna, ujak, stric, strina i sl.). Zamoliš ih bi li mogao od njih posuditi karticu da se regaš na PayPal i kupiš monitor te im daš keš nakon što im uzmu lovu s računa. Mnogo jednostavnije nego od stranaca tražiti da kupe nešto pa da im ti šalješ keš...
BTW, je li ta cijena za buy it now ili za bidanje? Nekako mi je malo čudno što je tako velika razlika u cijenama u HR i UK. Još je i dostava uključena u tih 700 kn... 
E, da, definitivno pazi dal je Buy it now ili Bid. To su dva različita pojma!!!
vecer ljudovi, ja se vratio sa bana, ulija se orahovice i gina kojeg san za ne falit ukra u kafiću dok je konobarica pricala na mob u wc-u, zenska koju san mislija ufatit je bolesna :( pa nije dosla, pa se malo bacilo oko okolo, ali ne bas uspjesno, al ajde nije bilo loše...A TI NISI TU..TI NISI TU..TI SI NA NEKOM DRUGOM MJESTU....................
Za acera ili?
Evo, ovaj je najjeftiniji (iz SAD-a) - LINK
Ukupna cijena sa shippingom je 579,74 kn - s carinom i PDV-om 755,04 kn.
Piše da treba navesti model laptopa pri naručivanju tako da će poslati dobar ekran.
EDIT: imaju vrlo dobar feedback i cijena je za buy it now.
EDIT 2: 16" i WXGA rezolucija (1366*768)
EDIT 3: 7 dana za povrat proizvoda i 4 mjeseca garancije...