- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma kao što sam rekao - nije strašno, samo mušičavo. jedino me živcira svjetlina ekrana
J*bi ga ,laptop je ,nema ručnog namještanja displeja!! Jedino probat mijenjat profile u Color Managementu ,iako sumnjam da će pomoć!!
Nije problem u svjetlini, nego u pamćenju postavki. U visti je sve normalno radilo, a u 7-mici (s vistinim driverima taj upgrade) mi se svjetlina uvijek vraća na default vrijednost nakon svakog gašenja laptopa i ne mogu natjerati da konstantno svijetli isto (isključim prigušenje i sve opcije za postupno smanjivanje svjetline nakon xx minuta a on mi je par puta znao svjedno prigušiti svjetlo).
Laku noć ljudi - odoh ja jer sutra je naporan dan.
da, erep
na fejsu...
Mislim da ti je NFS 3 dx7
Nije problem u svjetlini, nego u pamćenju postavki. U visti je sve normalno radilo, a u 7-mici (s vistinim driverima taj upgrade) mi se svjetlina uvijek vraća na default vrijednost nakon svakog gašenja laptopa i ne mogu natjerati da konstantno svijetli isto (isključim prigušenje i sve opcije za postupno smanjivanje svjetline nakon xx minuta a on mi je par puta znao svjedno prigušiti svjetlo).
Laku noć ljudi - odoh ja jer sutra je naporan dan.
E ,pa zato je najbolje - format C i sve iznova!! Drugačije su malo postavke u Visti i Sedmici i vjerojatno zato ti se to i događa!
odoh i ja... laku noć!
Evo zasda foruma radi kako spada. :)
Laku noc i od mene.
Evo ja ću otvoriti nespavalice kad nitko drugi nije. 
A sada laku noć. Idem gledati malo TV pa na hrkanje. 
još nema nikog... zagrijavate se sa jednom rakijicom, jelda? morat ću i ja onda, fućkaj ga
Evo ja ću otvoriti nespavalice kad nitko drugi nije. 
A sada laku noć. Idem gledati malo TV pa na hrkanje. 
Pazi da susjede ne probudis hrkanjem
Ja mislio da cu moc jos veceras izdrzat, al sam mrtav umoran.. Tako da laku noc svima..
Laku noc a ja odo hakl sa frendom nabacit na LOTR zz
Vecer ljudi. Sta ima?
Koja je razlika izmedju W7 Ultimate i Professional? Stavio sam Pro jer je originalna; pa me zanima jesam sta izgubio spram Ultimate koja je bila jucer instalirana?
vecer! sta ima? jel ima negdje dobar film da uskoro pocinje???
Vecer ljudi. Sta ima?
Koja je razlika izmedju W7 Ultimate i Professional? Stavio sam Pro jer je originalna; pa me zanima jesam sta izgubio spram Ultimate koja je bila jucer instalirana?
Ima razlika - ali ne vjerujem da ćeš išta primijetiti i da će ti te stvari zatrebati...
Super. Ultimate ima neke opcije koje vjerojatno ne bih ni koristio.
Za sad sam zadovoljan sa 7-icom. Sve radi kak' spada.
odoh gledat iako sam zakasnio:) a bas sam prsli vikend hledao povratak u buducnost 2 
Kratko ću svratiti da vidim što se radi,pa odoh nazad na gledanje Povratka u budućnost 3!
Gledao sam ga prije,sva 3 dijela.Kultna trilogija!
Check out the "Smijesne slike" ROFL
stavio novih slika ^^ enjoy (samo za odrasle :PPP)
Još 1 sat pa smo bez foruma!
Još 1 sat pa smo bez foruma!
ŠTO????