- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A pa čuj, za vid sad nisam siguran
to bi ti trebao znat, a za grafičku, hmmm možda je nema sad trenutno, al bude ona došla 
Baš me zanimala kolika je cijena 4870X2 grafe sada, jer je 3870X2 bio oko 1450 dok je 4870 bio 1900 kuna
... Dalje ne moram objašnjavati 
Večer ljudi, evo mene malo pod gasom :)
Idem ja!Popio sam si pivicu poslije večere,pa mi se malo spava!Laku noć!
vece..sta se veceras radi...
Samo mrzla piva... pnekad se presječe s kojom ljutom :)
Meni trenutno sjeda kava.
A ovaj W7 mi sjeda na zivce. Sami problemi.
zajebi ti to, sutra roštiljanje kod frenda u konobi 5 kila vratine i 10 litara vina... jooooj ne sluti na dobro
Meni trenutno sjeda kava.
A ovaj W7 mi sjeda na zivce. Sami problemi.
Ja danas mislio napraviti reinstal W7 na laptopu jer mi vadi mast. Prokleti upgrade s viste pa vistini driveri je.bu (a da ne govorim da su driveri HP-ov bloatware). Sada napokon došli pošteni w7 driveri pa mislio clean instal - ali zaglibio u birtiji ;)
Sada se radi backup - vjerovatno će sutra sjesti čisti w7
Odavno sam u jednoj drugoj temi reko - je*o upgrade-e ,samo si spremaš teren za probleme ,nekompatibilnosti ,itd. Nema da clean install-a.
Kizo,de pogle ovo: http://img44.imageshack.us/img44/5144/50636384.png
Pogledaj desno dolje-quick launch. Kad zakljucam Task Bar imam taj bug. Kad je otkljucan sve je ok.
Druga stvar; kad je task bar spusten skroz dolje nemam tih problema.
Znas li u cemu je problem mozda?
Bok nehrkaci i ak ima koja nehrkacica, ovi na 24sata novinari stvarno nisu bas pri sebi nikak pa pisu ovakve gluposti ili sam ja pijan ko letva.Tu se ne zna ko je ozljeđen i kak je ozljeđen i je li ozljeđen i kolko njih je kako ozljeđeno ko na lutriji samo lupaju budlastine tj ovo podebljano u dvije boje na fotki nema veze jedno s drugim ili s cim zapravo pitanje je sad koji mulci.

http://www.24sata.hr/news/mladic-bjezao-od-kobra-pa-se-autom-prevrnuo-na-krov/150001/
Pogledaj desno dolje-quick launch. Kad zakljucam Task Bar imam taj bug. Kad je otkljucan sve je ok.
Otkljucaj taskbar i mrvicu pomakni quick launch ulijevo pa opet zakljucaj.
Odavno sam u jednoj drugoj temi reko - je*o upgrade-e ,samo si spremaš teren za probleme ,nekompatibilnosti ,itd. Nema da clean install-a.
Za PC je ok, ali za laptop s 5000 drivera za čitač otiska, bluetooth, wireless, touchpad, webcam je katastrofa ... inače jedino su mušaičavi. Jedino što me stvarno živcira nikako podesiti svjetlinu monitora (što je na visti normalno išlo).
Točno! Evo ti odgovor ,prestigo me Ivo!!
@Paolo : Koji je to laptop ,neka Toshiba ili Dell?
Otkljucaj taskbar i mrvicu pomakni quick launch ulijevo pa opet zakljucaj.
Ista stvar:(. Hocu da su mi sve ikonice sakrivene i da ih tek vidim kad kliknem na padajuci izbornik kako je i prikazano na slici.
Otkljucaj taskbar i desni klik na one crtice sto se pojave pa ukloni kvacicu sa jedne od opcija show text ili show title. Nisam siguran. Mislim da je show text.
Otkljucaj taskbar i desni klik na one crtice sto se pojave pa ukloni kvacicu sa jedne od opcija show text ili show title. Nisam siguran. Mislim da je show text.
Odlicno. Radi! Hvala.
Da mi se dokopat originala. Kak je krenulo sa novim OS-om bude me svako malo zafrkavao.
Točno! Evo ti odgovor ,prestigo me Ivo!!
@Paolo : Koji je to laptop ,neka Toshiba ili Dell?
HP - pogledaj pod moj pc
Čuj ,ja imam 4710s ,svaki put kad sam stavljal novi OS radil sam backup i clean install i stvarno do sad nisam imal nikakvih problema!!
Čuj ,ja imam 4710s ,svaki put kad sam stavljal novi OS radil sam backup i clean install i stvarno do sad nisam imal nikakvih problema!!
Ma kao što sam rekao - nije strašno, samo mušičavo. jedino me živcira svjetlina ekrana
Za cas ce vam forum krepat :PP da ne spamate bar kratko vrijeme ....
dajt ljudi pomagajte..
neznam šta da radim od dosade
Ma kao što sam rekao - nije strašno, samo mušičavo. jedino me živcira svjetlina ekrana
J*bi ga ,laptop je ,nema ručnog namještanja displeja!! Jedino probat mijenjat profile u Color Managementu ,iako sumnjam da će pomoć!!
evo me... ahhah. sad sam pravo grupu na fejsu. pogodite o čemu. hahaha
Pozdrav,evo sad će rušit servere
MSN!