Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.021.077
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
jurluk kaže...
Paolo2612 kaže...
jurluk kaže...
ma Domba Cod... neki klinjo...

O čemu se priča da te naživcirao?

ova i ova tema...

Pusti, izgleda mi kao neki troll Smijeh

žnj
16 godina
neaktivan
Dobra vece! Jel moze neko preporucit nest za igranje preko praznika, a da nije prezahtjevno sa hardware-om i da ima puno misija. Npr. neki rts il nest, samo da nije (uz duzno postovanje) Heroes i tak te gluposti. Hvala umaprijed.
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Dobra vece! Jel moze neko preporucit nest za igranje preko praznika, a da nije prezahtjevno sa hardware-om i da ima puno misija. Npr. neki rts il nest, samo da nije (uz duzno postovanje) Heroes i tak te gluposti. Hvala umaprijed.

Pusti igre i hvataj se cura Namigiva

žnj
16 godina
neaktivan
Za nespavalice
Dobra vecer, jurluce kako je na erepu?
EVERYBODY LIES
17 godina
Za nespavalice

Pozdrav nespavalicama. Ja upravo iz grada. Jedva sam pregazio sav taj neočišćeni snijeg na ulicama. Komunalna služba nam je katastrofalna!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Pozdrav nespavalicama. Ja upravo iz grada. Jedva sam pregazio sav taj neočišćeni snijeg na ulicama. Komunalna služba nam je katastrofalna!

Budi sretan što uopće ima snijega Osmijeh

žnj
16 godina
neaktivan
Eh da je bar meni tako sa snijegom. Btw jurluce dobar ti je avatar. Je li to 'Nick' sto cita BUG ili?
EVERYBODY LIES
17 godina
RazerDinoMan kaže...

Budi sretan što uopće ima snijega  Osmijeh

Da... Sva mi je sreća u tome! Da je tebi palo 50-60 cm i da ti nije očišćen vidio bi veselja! Neodlučan

17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

večer...pazi da netko ne slijedi tvoje tragove do kuće, pa da te opljačka... http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-wink.gif

Šef kaže...
Eh da je bar meni tako sa snijegom. Btw jurluce dobar ti je avatar. Je li to 'Nick' sto cita BUG ili?

da. to sam noćas oko 2 h radio u photoshopu

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
RazerDinoMan kaže...

Da... Sva mi je sreća u tome! Da je tebi palo 50-60 cm i da ti nije očišćen vidio bi veselja! Neodlučan

Haha 50-60 cm pa kako vi sa malom djecom,ona se samo izgube u snjeguIzlanuo se

RIDER
16 godina
neaktivan
rider15 kaže...
cro_blue kaže...
RazerDinoMan kaže...

Vide se tragovi kuda su prolazili pa ih se lako nađe Namigiva

žnj
17 godina
rider15 kaže...

Nikako... Ne vodimo ih van!  Belji se

EDIT: Što se tiče tragova, toliko pada da se nakon pola sata i najdublji tragovi izgube. Nastavi li do jutra ovako, ne gine nam metar!

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 22:59 (cro_blue).
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
rider15 kaže...

Nikako... Ne vodimo ih van!  Belji se

Hehe onda oni ostaju u kući,pa imal itko u tvom gradu da održava te putove i to ,malo se i ti prihvati posla pa počisti to Izlanuo se

RIDER
17 godina
rider15 kaže...

Hehe onda oni ostaju u kući,pa imal itko u tvom gradu da održava te putove i to ,malo se i ti prihvati posla pa počisti to Izlanuo se

Haha... Pa trebalo bi biti nekoga ali... Bitno je samo ljudima obećavati brda i doline, a kad padne obični snijeg onda ga nema tko čistiti. To je nama naša borba dala kad se svaki put na izborima glasuje za jednu stranku (neću reći koju).

16 godina
neaktivan
Pa vidio bih veselja. Prosle godine kad je pao na jedan dan je bio kao praznik, nema snijega kod nas u Dalmaciji toliko da bismo se zivcirali kad bi palo 10cm
EVERYBODY LIES
16 godina
neaktivan
EDIT gornjeg posta (nema edita na mobitelu): Fali jedna nula :)
EVERYBODY LIES
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vecer svima!

Jbt nema me koji sat i odmah kakica po forumu. Uzas!

Otpali mi prsi dok sam pocistio spam.

Eto frenu je krepala maticna ma sam kemijao nesto. Sutra ide po drugu a ja sam fino sve pripremio, ocistio ventove, coolere, proc.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
neaktivan

bok! ja sam kriv za nered http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-embarassed.gif

16 godina
neaktivan
IVO bravo za onu temu sa petardama. :D
EVERYBODY LIES
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Vecer svima!

Eto frenu je krepala maticna ma sam kemijao nesto. Sutra ide po drugu a ja sam fino sve pripremio, ocistio ventove, coolere, proc.Cool

Hehe pa gdje su ostali moderatoriIzlanuo se

RIDER
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

bok! ja sam kriv za nered http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-embarassed.gif

Evo onda crnjak za tebeBelji se

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
F1-IVO kaže...

Vecer svima!

Bok svima kaj se dela, a koju pastu si koristil za ulastit proc da se sjaji ak smijem pitat.Nevinašce

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Bok svima kaj se dela, a koju pastu si koristil za ulastit proc da se sjaji ak smijem pitat.Nevinašce

Pa nije je bas bilo puno. Koristio sam vodom razblazeni alkohol.

16 godina
neaktivan
Za nespavalice
Gledam medju aktivne teme i vidim Hal of shame pa pomislim da je netko otvorio nanovo te da ce biti kartona ali se to IVO smilovao. Sto je, hvata te bozicni ugodjaj? :)
EVERYBODY LIES
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

bravo ivo!!!

idem sad u krpe... laku noć!

16 godina
neaktivan
Bome idem i ja sutra imam 2-3 ispita i ispitivanja, ovaj zadnji tjedan je najgori
EVERYBODY LIES
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo gledan zakon brojeva i nemogu vjerovat on će pomoću matematičkih formula nać hakera

17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Gledam medju aktivne teme i vidim Hal of shame pa pomislim da je netko otvorio nanovo te da ce biti kartona ali se to IVO smilovao. Sto je, hvata te bozicni ugodjaj? :)

Danas sam dobre volje pa sam velikodusno pobrisao neke postove umjesto da podijelim limune.Cool

16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Evo gledan zakon brojeva i nemogu vjerovat on će pomoću matematičkih formula nać hakera

Ma taj za sve ima jednadžbu!Laku noć,ljudi!

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan
Ma zakon brojeva je bezvezna serija da on sa matematickim formulama nadje nekog. Po tome bi onda mogao naci i aliene na drugim planetima ROFLMAO. Nemogu zaspat -_-' A btw koja je to serija V?
EVERYBODY LIES
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice