- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pusti igre i hvataj se cura 
Pozdrav nespavalicama. Ja upravo iz grada. Jedva sam pregazio sav taj neočišćeni snijeg na ulicama. Komunalna služba nam je katastrofalna!
Pozdrav nespavalicama. Ja upravo iz grada. Jedva sam pregazio sav taj neočišćeni snijeg na ulicama. Komunalna služba nam je katastrofalna!
Budi sretan što uopće ima snijega 
Da... Sva mi je sreća u tome! Da je tebi palo 50-60 cm i da ti nije očišćen vidio bi veselja! 
večer...pazi da netko ne slijedi tvoje tragove do kuće, pa da te opljačka... 
da. to sam noćas oko 2 h radio u photoshopu
Da... Sva mi je sreća u tome! Da je tebi palo 50-60 cm i da ti nije očišćen vidio bi veselja! 
Haha 50-60 cm pa kako vi sa malom djecom,ona se samo izgube u snjegu
Vide se tragovi kuda su prolazili pa ih se lako nađe 
Nikako... Ne vodimo ih van! 
EDIT: Što se tiče tragova, toliko pada da se nakon pola sata i najdublji tragovi izgube. Nastavi li do jutra ovako, ne gine nam metar!
Nikako... Ne vodimo ih van! 
Hehe onda oni ostaju u kući,pa imal itko u tvom gradu da održava te putove i to ,malo se i ti prihvati posla pa počisti to 
Hehe onda oni ostaju u kući,pa imal itko u tvom gradu da održava te putove i to ,malo se i ti prihvati posla pa počisti to 
Haha... Pa trebalo bi biti nekoga ali... Bitno je samo ljudima obećavati brda i doline, a kad padne obični snijeg onda ga nema tko čistiti. To je nama naša borba dala kad se svaki put na izborima glasuje za jednu stranku (neću reći koju).
Vecer svima!
Jbt nema me koji sat i odmah kakica po forumu. Uzas!
Otpali mi prsi dok sam pocistio spam.
Eto frenu je krepala maticna ma sam kemijao nesto. Sutra ide po drugu a ja sam fino sve pripremio, ocistio ventove, coolere, proc.
bok! ja sam kriv za nered 
Vecer svima!
Eto frenu je krepala maticna ma sam kemijao nesto. Sutra ide po drugu a ja sam fino sve pripremio, ocistio ventove, coolere, proc.
Hehe pa gdje su ostali moderatori
Vecer svima!
Bok svima kaj se dela, a koju pastu si koristil za ulastit proc da se sjaji ak smijem pitat.
Bok svima kaj se dela, a koju pastu si koristil za ulastit proc da se sjaji ak smijem pitat.
Pa nije je bas bilo puno. Koristio sam vodom razblazeni alkohol.
bravo ivo!!!
idem sad u krpe... laku noć!
Evo gledan zakon brojeva i nemogu vjerovat on će pomoću matematičkih formula nać hakera
Danas sam dobre volje pa sam velikodusno pobrisao neke postove umjesto da podijelim limune.
Evo gledan zakon brojeva i nemogu vjerovat on će pomoću matematičkih formula nać hakera
Ma taj za sve ima jednadžbu!Laku noć,ljudi!