točno to, ja triba na večeru kod prijatelja i onda vani
al hebiga nemam lipe, a tako neću ić,
da drugi okremnu turu, a ja ko budala stojim
točno to, ja triba na večeru kod prijatelja i onda vani
al hebiga nemam lipe, a tako neću ić,
da drugi okremnu turu, a ja ko budala stojim
napokon rješia da mogu skidat stvari priko fesba mis na msdnaa...
sad bi moga win7 profesional.. malo za probu, samo me
ovi stari maxtor malo hebe...
tribalo bi kupit koji od tere...
Dobro veče
Ode gledat Klička
Pozdrav društvo! Imam jedan problemčić s jednim računalom. Naime, pri podizanju Windowsa XP mi prijavi da mi nedostaje svchost.exe datoteka. Jel netko ima ideju kako i gdje pronaći tu datoteku na netu pa da se riješim sra***?!
Pozdrav društvo! Imam jedan problemčić s jednim računalom. Naime, pri podizanju Windowsa XP mi prijavi da mi nedostaje svchost.exe datoteka. Jel netko ima ideju kako i gdje pronaći tu datoteku na netu pa da se riješim sra***?!
Vecer svima!
Probaj sa naredbom sfc /scannow. Ubaci cd od winsa i pokreni tu naredbu kroz cmd. Nisam siguran za to ali probaj.
Jel ovo klicko pobjedio
Ma onaj tip mi je izgledao ko vreca za napucavanje.
Vecer svima!
Probaj sa naredbom sfc /scannow. Ubaci cd od winsa i pokreni tu naredbu kroz cmd. Nisam siguran za to ali probaj.
Probavam...
Šta ima kod tebe?! Jesi profeštao Šumijev (eventualni) povratak?!
Ma kaj taj klicko nasem ranku i zlatku nemre nis ni da pomisli
Šta ima kod tebe?! Jesi profeštao Šumijev (eventualni) povratak?!
Ma vec mi na onu stvar idu sve te vijesti. Navodno pa navodno! Eto u navodnom duhu situacije slusam
.Ma onaj tip mi je izgledao ko vreca za napucavanje.
@F1-IVO planiraš li i ti promjeniti avatar ko @naxeem
Ni slucajno:)
Jucer sam kupio Corsairov flash voyager stick od 8gb i danas na njega stavio Ubuntu 9.10 tj. Pokrenuo live cd i preko njega sa opcijom Make startup disc stavio Ubuntu na stick i prezadovoljan sam. Igram se sa tim ko malo dijete. Prilicno je brz s obzirom da se dize sa sticka. Sto je najbolje fino zapamti sve postavke i kad slijedeci put dignem Ubuntu sa sticka sve mi ostane. 6-ica za Ubuntu.
evo ga ekipa dolazi, ja malo gleda
ove dvb-t prijemnike, i ovaj nytrobox
nije los samo ga nigdi za kupit, a nije skup
osim online
Ni slucajno:)
Tako treba da te barem mogu prepoznati u postvima
Imam i ja Ubuntu (upravo pišem s njega) ali sam mu ja posvetio malo više prostora.
Za njega sam rezervirao čitavih 120 GB na starom WDC-u!
Imam i ja Ubuntu (upravo pišem s njega) ali sam mu ja posvetio malo više prostora.
Za njega sam rezervirao čitavih 120 GB na starom WDC-u!
Uuu...velikodusno, nema sta.
Ma ja zasad ovako dok se ne snadjem.
Pogledaj ovu. Neznam zasto ali ja oduvijek uzimam samo Gigabyteove maticne.
Hehe... Nego šta!? Ionako više vremena provodim na njemu nego na Windowsu tako da nije loše imati "malo" postora!
Sad vam želim laku noć i ugodno druženje. Vidimo se sutra!
Gigabyte MA74GM-S2H, AMD 740G+SB700, S. AM2, 6xSerial ATA II Raid
Cijena 390 kn u ADM-u.
Jel ovako dobro?
Bok svima kaj se dela, uzmi si Asrock A770DE+ imenom i prezimenom to ti je odlicna maticna a kosta do 450 kuna kako gdje u ADM je najeftinija normalno ja sam je uzel nedavno i zadovoljan sam itekak.
ta od ive je ko moja, radi posa odlicno male
pare i nesto san i uspia i clockat na njoj
Bok svima kaj se dela, uzmi si Asrock A770DE+ imenom i prezimenom to ti je odlicna maticna a kosta do 450 kuna kako gdje u ADM je najeftinija normalno ja sam je uzel nedavno i zadovoljan sam itekak.
Hehe... Ako je ti imaš ne mora značiti da ju i mi ostali moramo kupiti!
Pozz Dambek!