jel hoćete vidit bradavicu lane jurčević? hahaha. sad sam na msn-u podijelio link...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A sta Ivo tocno radis samo software ili ??
Ma sve! I cistim kucista. U jednom sam nasao par paukova i kukuruznih zrna. Da mi je znat di drze komp.
Opa daj naravno da ocemo
Pa to bar nije tesko...
Pa to bar nije tesko...
O cem ti na cem si ti pa icu od kuce do kuce cistit kucista za 500kn
Opa daj naravno da ocemo
ivo jel smijem?
jel ti to baš imaš neki servis kao firmu, il onak "na crno", il za dušu, tek tolko da malo zaradiš
Mora da se salis.
Da imam servis propao bi dok napojim drzavu. To ti ja iz hobija radim i ponekad se da dobro zaradit. Imam vec odredjen krug musterija i zasad se ne zalim. Naravno trazim neki stalni posao ali jbg zasad nista.
To planiram i ja počet raditi
Money,Money,Money,money - Must be funny
ivo jel smijem?
A stavi. Ma vidio sam sliku i neznam cemu tolika pompa oko jedne bradavice. Ima i boljih a bome i vidljivijih.
Pa to bar nije tesko...
500 kn? Di si to procitao?
A da uploadas sliku na fb?
E da se nadje netko ko bi dao toliko para za to!
Ma ja sam bolestan na cistocu. Nema mi goreg kad otvorim kuciste a od prasine ne vidim nista.
E da se nadje netko ko bi dao toliko para za to!
Ma ja sam bolestan na cistocu. Nema mi goreg kad otvorim kuciste a od prasine ne vidim nista.
Ma to i mene ubija kamo sreće da imam kompresor, ispuhivao bi ventove svaki dan ;)
Ma de više pokažite tu sliku
Ah nista se tu ne vidi hebes to nego onaj mali je umako a ona je tako dobra joj
ufff nemoj ništ pričat... alaaa...aaaaaaaaa
ajd na msn
Ma to dobiju gratis kad im nesto vece radim na kompu. Nitko ga ne donese samo radi ciscenja.
Meni se cini da je onaj mali umocio samo u hladnu vodu posto su se nesto brzo strasti ugasile.
Neki ljudi su ludi,naprimjer crkne im WIN i odma bace komp na smeće , a nekima ode Monitor i oće bacit cijeli komp
Čuda se dogadjaju...
Na msnu sam nisi me dodao?
Neki ljudi su ludi,naprimjer crkne im WIN i odma bace komp na smeće , a nekima ode Monitor i oće bacit cijeli komp
Čuda se dogadjaju...
Volim cuda kad mogu zaradit na njima.
Zato mi mozemo:-)
Zelim vam ugodan ostatak veceri (a i spamanja). Pazite sta radite da ne bih ujutro imao posla.
Laku noc.....
Zelim vam ugodan ostatak veceri (a i spamanja). Pazite sta radite da ne bih ujutro imao posla.
Laku noc.....
Heh Laku noc
Na operi mobile se može, samo kad se stisne thumb up/down, onda referesha stranicu pa to traje previše, inaće poslao mi je
Tmobile ponudu za Web'N'walk, 100mb = 20 kn, nije skupo samo sad neznam koliko bi to trajalo kad bi aktivirao, predpostavljam
samo mjesec dana, što je premalo ;)