Ma sve 5 nije to uvreda, vec mi jednostavno smjesno ici na zornice.
Meni je smiješno ići uopće u crkvu, ali šta ćeš. Poštujem tuđu volju i žrtvu (makar je donekle i ne razumijem).
Ma sve 5 nije to uvreda, vec mi jednostavno smjesno ici na zornice.
Meni je smiješno ići uopće u crkvu, ali šta ćeš. Poštujem tuđu volju i žrtvu (makar je donekle i ne razumijem).
Đezzz baaa Paolo nisi reko da ides kunjat maloprije?
Ma ko jos "normalan" ide u crkvu
Fido koristis neke totalno retardirane fore u zadnje vrijeme:S
Da, nismo svi isti...
Nego tek sam sad skuzio da si ti onaj Paolo :)
Vidim promijenio si avatar, znam da sam te pamtio po onom liku iz Star Treka, jos gledam, dugo nisam vidio tvoje postove, a sad gledam i vidim da si promijenio avatar... Ah, bas sam se navikao na onaj :)
Pa totalno sam retardiran zadnje vrijeme sta ces
Pa totalno sam retardiran zadnje vrijeme sta ces
Znam.
Ma imam sutra rano ujutro kolokvij, ali pošto ništa neznam - ko ga je.be Doći ću na njega, ali ću spavati na klupi
Ma imam sutra rano ujutro kolokvij, ali pošto ništa neznam - ko ga je.be Doći ću na njega, ali ću spavati na klupi
Hehehe....
O nisam sam too
Ja se probudio Nocna mora me shebala nisam mogo vise kunjati
Zas ti nisi mogao kunjat sta tebe pati u zivotu?
A ti si na mobu mrsko ti iz kreveta ustat ljencino jedna
Dobro veče
Pa šta je ovo?? U 10.33 nespavalice otvorene?!
Loše spameri,loše
Ma šta ćeš, raja pjana iz birca
kamo vidiš koliko si napisao poruka?
dobro veče.evo javljam se nakratko.stara bila na infomacijama u školi
pa vas pozdravljam.
eeeeeeeeeeeee. tajna... xD
šalim se. još dok se bio vidljiv brojač poruka sam zapamtio koliko sam imao, pa sam onda u bookmark stavio jedan post i onda od tog posta brojim nadalje...
eeeeeeeeeeeee. tajna... xD
šalim se. još dok se bio vidljiv brojač poruka sam zapamtio koliko sam imao, pa sam onda u bookmark stavio jedan post i onda od tog posta brojim nadalje...
ovo su zeznuli s tim porukama, mogli su bar stavit da ti znas koliko poruka si napisao...
6000 poruka koji je to rang...
Pozdrav društvo. Evo i mene na kratko. Taman se vratio iz grada. Frend mi dobio prvu plaću pa se planirana jedna pivica pretvorila u desetak!
Što se radi kod vas?! Mene opet puklo slušanje Adastre. Taman slušam njihov novi single (Zašto se skrivaš)... Nije loše!
I sta dobijete s brojem poruka,mislim to mi bezvezo pratiti koliko poruka je netko postao nije bitna kvantiteta vec kvaliteta
I sta dobijete s brojem poruka,mislim to mi bezvezo pratiti koliko poruka je netko postao nije bitna kvantiteta vec kvaliteta
Dobro... Donekle si u pravu. Svejedno, volio bih da znam koliko imam postova pošto je to sastavni dio svakog drugog foruma.
Koliko ja vodim evidenciju za sebe, sad sam negdje oko 2000.
Kako lazes!
Dobro... Donekle si u pravu. Svejedno, volio bih da znam koliko imam postova pošto je to sastavni dio svakog drugog foruma.
Donekle,a sta tocno ti broj postova znaci da ih imas 50 ili 50 000 sta ce se promjeniti,osim sto mozes saznat koliko vremena si protratio na forumu uglavnom na bzv temama
6000 poruka koji je to rang...
atomska bubamara: 5K-10K
Muhahahah,kakava bubamara LOL,koi si ti car joj
E jurluk jutros smo nekakvo zujanje spominjali,sta ti zuji to u kompu i meni neku krac zuji uzasno a ne mogu ga se rjesiti
Mislim da je napajanje.
Dobra večer svima, red je da i ja navratim malo ;)
Dobra večer svima, red je i da ja navratim malo ;)
Malo??
E jurluk jutros smo nekakvo zujanje spominjali,sta ti zuji to u kompu i meni neku krac zuji uzasno a ne mogu ga se rjesiti
Mislim da je napajanje.
meni ventilator koji ispuhuje zrak iz kućišta. sad je na vrhu kućišta pa se dost čuje. sutra ću ga skinut i stavit unutra da puše po northbridgeu i southbridgeu na matičnoj, da se čuje manje a i da ujedno hladi matičnu...