Evo vratio se sa Zvezda granda i bilo odlično!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobro vece nespavalice...šta veceras radite zanimljivo...
večer evo i ja se moram javit...
spremam stvari za u split...
Vecer svima!
Ja se ne spremam nikamo...It´a a spam time!!!
Danas malo isprobao ubuntu 9.10 live cd i mogu reci da je nelose.
Vec ti citam misli "idi primi se knjige a ne tu na forumu do kasno" Odo ucit ljudi biologiju,sutra pita..BOK
Ti non stop negdje putujes..tamo vamo
Vecer svima!
Ja se ne spremam nikamo...It´a a spam time!!!
Danas malo isprobao ubuntu 9.10 live cd i mogu reci da je nelose.
Ubuntu 9 je odlična stvar - spasila mi masu vremena jer podržava čitanje i pisanje na NTFS particije. Nema više Paolo dolazi do mene, windowsi mi se srušili i treba spasiti podatke i sve postavke pa se ja 3 sata zaj.bavam s tim. Sada dođem s Ubuntu - ubacim ga u DVD - loadam softver za prženje i kažem prži, a ja odoh na pivu. Zovi me kada sve spržiš da ti s novim windowsima sve sravnim s zemljom
Ubuntu 9 je odlična stvar - spasila mi masu vremena jer podržava čitanje i pisanje na NTFS particije. Nema više Paolo dolazi do mene, windowsi mi se srušili i treba spasiti podatke i sve postavke pa se ja 3 sata zaj.bavam s tim. Sada dođem s Ubuntu - ubacim ga u DVD - loadam softver za prženje i kažem prži, a ja odoh na pivu. Zovi me kada sve spržiš da ti s novim windowsima sve sravnim s zemljom
Za to cu ga i koristit jer nema mi gore stvari kad jaran ima disk od 500gb i jednu particiju te sje.. winse pa kuka kako ce ostat bez slika svoje trebe u minjaku. Ovako ubacim live cd, mountam disk i fino zaprzim slicice (jedan backup trebe naravno meni za daljnju distribuciju)
Vec ti citam misli "idi primi se knjige a ne tu na forumu do kasno" Odo ucit ljudi biologiju,sutra pita..BOK
Ti non stop negdje putujes..tamo vamo
taman od splita do marine u onaj prokleti DOM...
ka će praznici..
večer! šta se radi?
Svi spavaju a ja umirem od dosade jer nemogu zaspat
večer! šta se radi?
Vecer!
Eh da samo znas sta radimo...
Za to cu ga i koristit jer nema mi gore stvari kad jaran ima disk od 500gb i jednu particiju te sje.. winse pa kuka kako ce ostat bez slika svoje trebe u minjaku. Ovako ubacim live cd, mountam disk i fino zaprzim slicice (jedan backup trebe naravno meni za daljnju distribuciju)
Bok svima kaj se dela, da Ubuntu je odlican ko LIve CD no za istu namjenu je i SLAX tj brze se pokrene jer je manji pa treba i to obicno imat uvjek na CD-u ak zatreba sigurno!
U zivotu se nisam tako naradio u nedjelju... stoga drustvance pozdrav. Ne spamajte previse - Bog vam oprostio.
Dobra vecer,je*aci rumene kadulje:)
chao i laku noć
ovakav pozdrav imamoj jedan prijatelj, pa odakle ste došli
do tog, baš me zanima...
ovakav pozdrav imamoj jedan prijatelj, pa odakle ste došli
do tog, baš me zanima...
Ja cuo od brata. Mislim da se radi o filmu jahaci rumene kadulje pa je on to preformuliro ak se ne varam.
Ja vas pozdravljam,laku noć!
ha,sad je sezona lignji,valjda to
Ti mislis da mi piratiziramo???...ccccc
zavisi di živi, al nebi sad na moe u ovo doba...
smrznit se ko pičk...
Koliko si danas zaradio?
zavisi di živi, al nebi sad na moe u ovo doba...
smrznit se ko pičk...
živi u splitu,tako stoji u profilu,a kad ćeš ih lovit ako ne sad..ja sam bio prije 10-ak dana..nijedna,samo sipe i muzgavci..
al čini mi se da on misli na druge "ribe"