Ja u zivotu nikad nisam jeo mandarine sve dok se nisam probudio u sok sobi. Jbt onda sam poceo ko lud. Valjda mi je falilo vitamina i svega. Sam sebi sam se cudio otkad ih ja to volim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ulažem kako ne,sponzori su mi TDR i iločki podrumi..
Mandarine su zakon,Rafo ih jede
Večer ekipa! Evo mene opet natrag. Isprobao sam COD: MW2 i ide jako fino na mojoj konfi. Samo sam isključio AA i na max rezoluciji ne trza nimalo. Znači, bit će igranja! 
Čime se vi zabavljate u ove kasne sate?
Mandarinama
Ja u zivotu nikad nisam jeo mandarine sve dok se nisam probudio u sok sobi. Jbt onda sam poceo ko lud. Valjda mi je falilo vitamina i svega. Sam sebi sam se cudio otkad ih ja to volim.
mandarine su ok,volim povrće,pogotovo zelenu salatu..
Večer ekipa! Evo mene opet natrag. Isprobao sam COD: MW2 i ide jako fino na mojoj konfi. Samo sam isključio AA i na max rezoluciji ne trza nimalo. Znači, bit će igranja! 
raspravljamo o zdravoj hrani
Mandarinama
Super! Volim mandarine! Što se tiče zdrave hrane, ako je teorija evolucije točna, onda nema ništa zdravije od mesa! 
Mandarinama
I ostalim vocem normalno uglavnom vocem i povrcem protiv vecine bolesti a o crvenom luku da ne pricam ljek od formata!
Ma ovo je hrana
to ide,al burek od sira i jogurt nikako
rambox po tebi bi propala farmaceutska industrija,ljudi bi ostali bes posla
Ma ovo je hrana
Ja nikad jogurt uz burek ili pite sirnice itd. Gotovo uvijek kefir, ako nema onda kiselo mlijeko ili obično mlijeko
U doba zescih opijanja (prije jedno 4-5 god) izlazak je obavezno zavrsavao burekom bez obzira na postotak alkohola u organizmu.
Ja nikad jogurt uz burek ili pite sirnice itd. Gotovo uvijek kefir, ako nema onda kiselo mlijeko ili obično mlijeko
burek od sira/pita sirnica + čokoladno mlijeko
ivo a ćevapi?
Ma ja uz burek moram maznut jogurt inace mi zivot nema smisla
ali moram pazit sta jedem. Slano bi trebao izbjegavat a cevape nisam jeo sigurno 4 god:(
U doba zescih opijanja (prije jedno 4-5 god) izlazak je obavezno zavrsavao burekom bez obzira na postotak alkohola u organizmu.
Ja još uvijek to prakticiram ako je pouzdana pekara u blizini. Još najbolje da uletim u neku rupetinu gdje ti u burek stavljaju mljevene mačke koje su sastrugali s ceste
Inače vidim da više se ne jede burek toliko - svi hodočaste u food city i onaj vrag što ima pomfri
Ma ja uz burek moram maznut jogurt inace mi zivot nema smisla
ali moram pazit sta jedem. Slano bi trebao izbjegavat a cevape nisam jeo sigurno 4 god:(
al uz mesni,bosanci ionako ne priznaju ovu našu pitu od sira
sol je katastrofa,em što taj višak diže tlak,em ubija okus hrane
Pa daj nemoj tako pricat zgaditi ces mi pekare nezelim pomisljati da rade takve gadosti,uvjek se nadam dobrim stvarima,premda bila je emisija na tvu tj one skrivene kamere sta ljudi na poslu s hranom rade,najace mi bilo kad sef reko da mu neko donese kavu a ovaj mu se popiso u kavu i odnio mu. OMFG
Joj sad mi dodje da pojedem burek ili cevape...sline mi cure
Ma ovo je hrana
rambox po tebi bi propala farmaceutska industrija,ljudi bi ostali bes posla
Pa i trebaju propast jer ionako rade pola ljekova samo onak za izgled i statistiku da se prodaje a korist malo ili polovicno, veliki biznis puno muljaze vecina sjajnih ljekova je u hrani samoj samo to treba iskoristit!
Joj a ja bi frigane lignje,pomfrit, tartar, limun i zelenu salatu
Ljudi, ja vas pozdravljam! Idem na spavanje! Laka vam noć svima. Vidimo se sutra!
Uživajte! 
I ja vas napustam. Sutra u nove neradne pobjede!
Laku noc svima!
Joj a ja bi frigane lignje,pomfrit, tartar, limun i zelenu salatu
Koje frigane lignje - one iz sarajeva
Inače danas sam imao frigane lignje za ručak,pofrit i limun preko toga
Pa i trebaju propast jer ionako rade pola ljekova samo onak za izgled i statistiku da se prodaje a korist malo ili polovicno, veliki biznis puno muljaze vecina sjajnih ljekova je u hrani samoj samo to treba iskoristit!
prema nekoj teoriji za svaku bolest postoji lijek u prirodi,dio tih resursa koristi i farmac industrija,al evidentno premalo..
zaboravio si češnjak
Mandarinama
Čuj trik pitanja? Vitamin C zatim kofein, pa mi smo nespavalice! 
Još sam malo tu pa idem u krpe!! Zijevam naveliko!
prema nekoj teoriji za svaku bolest postoji lijek u prirodi,dio tih resursa koristi i farmac industrija,al evidentno premalo..
zaboravio si češnjak
Da normalno cešnjak je još bolji od crvenog luka ali je miris njegov fatalan skroz, no od crvenog luka se lako sakrit ali ovog prvog vrlo tesko!
Čuj trik pitanja? Vitamin C zatim kofein, pa mi smo nespavalice! 
Još sam malo tu pa idem u krpe!! Zijevam naveliko!
i kratki espresso
..ln svima
vece..sta se radi???