e nije,kratki espresso ima manje kofeina,što kraće ide voda kroz dozu to je manje kof..
odnosno kratki je aromatičan,a duži vodenast pa se stvara krivi dojam,al nek te ne brine ne znaju ni konobari.
svako ko je pio espresso u italiji zna kakav ono piju(ultra kratki) ,jedna kava plus jedna cigareta i ide se dalje..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam 100 dilema u glavi i neznam sta pocet prije rjesavat!
Jeste li kada pili kavu u 1:05 ujutro? Ja upravo to radim! 
Morao sam jedan espresso napravit!!
Ima li prisutnih?
As ti gospe kakva te sad kava spopala odbij tri metra od nje fuckaj ga!
hahah
već je gotova.. evo... sad je kasno...al neće ona smetat.. opet ja zaspem normalno.. 
e nije,kratki espresso ima manje kofeina,što kraće ide voda kroz dozu to je manje kof..
odnosno kratki je aromatičan,a duži vodenast pa se stvara krivi dojam,al nek te ne brine ne znaju ni konobari.
svako ko je pio espresso u italiji zna kakav ono piju(ultra kratki) ,jedna kava plus jedna cigareta i ide se dalje..
Ma nisam na to puno ni obraćao pažnju! A meni jednom netko govorio obratno, pa zato sad i ja drugačije mislio 
Ma konobari nemaju pojma, njma samo da ih što više bude popijeno! hehe 
i ja sam pio dugi,pa su mi se tresle ruke,a onda je jedan tip (ugostitelj) razotkrio tu vječnu zabludu oko espressa..
ajd ln svima..
Jel bi mogao dobit za psu, cpu, mbo,hdd (320gb), ram jedno 2000-2500kn?
Eto malo Opera Unite u akciji stari Fico godiste 1972, nazalost vise nije u komadu nekoliko godina odvozio je dug i vesel cestovni zivot inace prvi auto mog starog!
http://admin.home.dambek.operaunite.com/photo_sharing/content/
Dalo bi se nešto sklopit, a na kakav CPU ciljaš??
Dalo bi se nešto sklopit, a na kakav CPU ciljaš??
Ne kupujem nego cu najvjerojatnije prodavat svoje.
Koliko je staro?
Godinu i 2 mjeseca.
Moje mišljenje je da bi se moglo navuć na nekih 2000 kn-a ne preko...
ja odoh... laku noć!
ja odoh... laku noć!
Laku noc!
Odoh i ja lagano ništa neću naučit ako ostanem ovdje...
Ljudi laku noć, odoh se odmoriti i probati odspavati par sati.
OPEN!
Nešto me habe corsair dominator hladnjak... Neki vent ruži 
od kad to tebe brine buka u kompu, do nedavno ti je bio pun tih malih zujalica, covjece, skoro da je poletio!
oj Tio,hocemo nastaviti sa pjesmama ili...?
od kad to tebe brine buka u kompu, do nedavno ti je bio pun tih malih zujalica, covjece, skoro da je poletio!
Da, ne brine mene buka (evo samo mu još montiram krila i imam avion), ali ovaj me brine, jer ruži k'o motorka (ah dobro svaki avion mora imati motor
)
Da, ne brine mene buka (evo samo mu još montiram krila i imam avion), ali ovaj me brine, jer ruži k'o motorka (ah dobro svaki avion mora imati motor
)
mozda ti ptica upala u masinu 
Ne znam... On je sada u hangaru, stoga sutra krećem u popravak 
(samo iznenadio me Dominator kako puše... On bi mogao i CPU hladiti
)
Dobro veče svima
Šta se radi?
Ja ode spavat 
Sutra škola ujutro,ALI NAVEČER ODE NA ŽELJKA SAMARDŽIĆA