Ja malo zaboravio na ovaj forum.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa šta je ovo?! slabo nešto večeras...
Vecer svima!
Imam jedan brzinski problem. Frend je zaboravio lozinku od nekog programa a mail na koji je registriran vise nije u upotrebi. Sjecam se da sam jednom sa nekim malim programcicem mogao vidjeti sta pise iza zvjezdica ali nikako se nemogu sjetit naziva tog programa. Jel mozda netko od vas zna?
Zahvaljujem. Sad cu mu poslat link pa nek proba.
Zahvaljujem. Sad cu mu poslat link pa nek proba.
nema na čemu...
jao... internet mi je prebrz... nisam navikao ovako brzo surfati. LOL
jao... internet mi je prebrz... nisam navikao ovako brzo surfati. LOL
Kolika ti je trenutno brzina?
Kolika ti je trenutno brzina?
ide do 240 kbps. a kod mene hvata gprs/edge, a edge podržava do 220. jel onda hvala i malo umts-a?
evo speedtest
Bok svima navratih i ja, super samo da opet ne ulovi malo signala preko grane jer onda bude boli glava ili "Guljotina do daske By VIP" šufti jedni fuckaj ga!
Bok svima navratih i ja, super samo da opet ne ulovi malo signala preko grane jer onda bude boli glava ili "Guljotina do daske By VIP" šufti jedni fuckaj ga!
već sam se jednom opekao... sad pazim...
Bratic mi misli uzet net od vipa pa sam mislio ako uzme na ugovor da onda uzmem sebi onog Acera samo moram provjerit koliko dodje.
večer ja ću otvorit...
večer ja ću otvorit...
večer Makiću , evo i mene :D
večer ja ću otvorit...
večer Makiću , evo i mene :D
i mene...
Pozdrav, evo mene ko četvrtog mušketira
dođem ja danas susedu da instaliramo farkraj 2 , i instalacija prođe ko po pekmezu , i dođemo u igru pod grafičke opcije i stavimo sve na ultra high i 5min igramo i komp mu se zgasi od preopterečenja
Pa jos nije vrijeme kreveta uranili ste danas
dođem ja danas susedu da instaliramo farkraj 2 , i instalacija prođe ko po pekmezu , i dođemo u igru pod grafičke opcije i stavimo sve na ultra high i 5min igramo i komp mu se zgasi od preopterečenja
a kakav je to onda komp... bemti..
Večer ekipa. Što ima novog kod vas? Ja evo na pola puta između Facebooka i foruma... A usput mi i Luke Filewalker pokrenut pa ne znam gdje bi "udario"!? 
Nisam odavno bio ovdje. Ima li kakvih novosti?! 
Večer ekipa. Što ima novog kod vas? Ja evo na pola puta između Facebooka i foruma... A usput mi i Luke Filewalker pokrenut pa ne znam gdje bi "udario"!? 
Ima novosti, ja pokrenuo retardiranu temu-Jadaonica
Evo me opet.
Igrah se malo u Paintu posto mi dosadno sad u vecernje sate 
Ima novosti, ja pokrenuo retardiranu temu-Jadaonica
Hehe... Vidio sam! Čak sam i sudjelovao jednim postom! 
Kad ce izac taj hebeni upadate na xfire za pes 2010
Kad ce izac taj hebeni upadate na xfire za pes 2010
vec sam ti odgovorio u temi 
Večer, ja visim na novom torrent invite forumu tak da me nema baš na Bug-u :)
Konačno sam ja došao na svoje
A eto,uzivam u pogodnostima Sedmice 
Hehe... Fino!!! Nek si se i ti osedmičio! 
Hehe... Fino!!! Nek si se i ti osedmičio! 
Tako je!!Vec mi je XP-a pun k***c 

Jbmu majku ovom routeru!
Vec mi se u 10 minuta 2x sam od sebe restartao 

Koji k***c?!