dobra večer!
vecer, pogledajte u bircu - opet provalila dvojica pijanaca - prvome se jos oprasta, ali ovom drugom, necuveno...
kaki pijanci?
IVO je izbrisao postove
dobra večer!
vecer, pogledajte u bircu - opet provalila dvojica pijanaca - prvome se jos oprasta, ali ovom drugom, necuveno...
kaki pijanci?
IVO je izbrisao postove
D. vecer. Kako smo ?
D. vecer. Kako smo ?
pospano
D. vecer. Kako smo ?
pospano
Takoder.
D. vecer. Kako smo ?
pospano
Takoder.
ja bi već davno spavo, kronično sam neispavan, a moram čekat glupu bitku na erep-u
D. vecer. Kako smo ?
pospano
Takoder.
ja bi već davno spavo, kronično sam neispavan, a moram šekat glupu bitku na erep-u
Ja sam totalno poremetio raspored spavanja. Bas se osjecam sugavno nekako.
Napuštam vas,laku noć.Čudno da nema BORG-a..ili mi se čini.
Laku noć, ma protestiram jer su me ''pokrali''
Idem i ja, zazvonilo je - idem nekog pojest, noc
i mene su, a šta ćeš.... laku noć!
Idem i ja, zazvonilo je - idem nekog pojest, noc
noć!
Napuštam vas,laku noć.Čudno da nema BORG-a..ili mi se čini.
Zar i ti sine Brute
Ma bolje da kradu zvjezdice nego pare iz novcanika. :)
mislim da je krajnje vrijeme da odem spavat. laku noć!
mislim da je krajnje vrijeme da odem spavat. laku noć!
Ode i ja - sutra još nemam prva 2 sata pa ću se konačno malo bolje naspavat
Laka vam noć
Večer pospanci.Evo da se nabrzaka ušlagiram,složio sam komp,instalirao win i sad instaliram programe.Fala bogu ima ih milion,pa nikako da završim,asvako malo moram restartat.Kad sve instaliram idem konačno isprobat Gothic 3 nadam se da će ovdje raditi.Ipak je ovaj 3,0GHz i 1MB a onaj je bio 128KB.IVO imao si pravo samo je u BIOSU trebalo prebaciti da čita sa CDa.HVALA!Možda se ne budem stigao javiti više večeras pa ću vam zaželjeti laku noč.Bogami meni je veoma uzbudljiva,jer sam složio samostalno prvi komp.Sutra ću da častim.Pardonček,danas ...
Dobra večer forumaši. Imam jedno pitanje, koliko vas trenira košarku, ili je treniralo ili je trener...??
EDIT:Zapravo, ima li vas takvih?
Večer pospanci.Evo da se nabrzaka ušlagiram,složio sam komp,instalirao win i sad instaliram programe.Fala bogu ima ih milion,pa nikako da završim,asvako malo moram restartat.Kad sve instaliram idem konačno isprobat Gothic 3 nadam se da će ovdje raditi.Ipak je ovaj 3,0GHz i 1MB a onaj je bio 128KB.IVO imao si pravo samo je u BIOSU trebalo prebaciti da čita sa CDa.HVALA!Možda se ne budem stigao javiti više večeras pa ću vam zaželjeti laku noč.Bogami meni je veoma uzbudljiva,jer sam složio samostalno prvi komp.Sutra ću da častim.Pardonček,danas ...
Super! Ja sam se citav dan natezao sa ruterom.
Decki,imam jedno pitanjce. Vec duze vrijeme se zezam sa programima za odrzavanje sistema.
TuneUp Utilities, Defraggler(za defragmentaciju), Glary registry repair(za skeniranje i ciscenje registry-a. ) i Avira kao AV.
Je li ovo dobro kombinirati? TuneUp koristim samo radi 1Click Maintenace-a. Avira non stop radi i za sada nemam nikakvih problema.
Defraggler koristim kad trebam defragmentaciju i pokazao se ok. Osjeti se razlika nakon dovrsenog posla sto je najbitnije.
Da li je ovo dobro upareno ili imate neku bolju ideju?
Za defragmentaciju koristim PerfectDisk i to verziju 8, TuneUp 2008 za ciscenje registryja povremeno inace registry cistim sa Registry clean expert. NOD32 v4 antivirus i Zonealarm pro kao firewall. Ne pamtim kad mi je zadnji put komp bio u banani.
dobro jutro, evo samo da se javim i odo gledat HOUSE M.D.
Decki,imam jedno pitanjce. Vec duze vrijeme se zezam sa programima za odrzavanje sistema.
TuneUp Utilities, Defraggler(za defragmentaciju), Glary registry repair(za skeniranje i ciscenje registry-a. ) i Avira kao AV.
Je li ovo dobro kombinirati? TuneUp koristim samo radi 1Click Maintenace-a. Avira non stop radi i za sada nemam nikakvih problema.
Defraggler koristim kad trebam defragmentaciju i pokazao se ok. Osjeti se razlika nakon dovrsenog posla sto je najbitnije.
Ja imam ovu kombinaciju Avira - TuneUp - OO Defrag (komercijalni) i odlična je, ali razmišljam o MSE umijesto avire i namjeravam isprobati defraggler jer sam čuo da je ok
Trenutno tako sporo radi da je to nevjerovatno. FireFox pogotovo
Ma budem ja W7 instalirao ubrzo. Vista se gusi u zadnje vrijeme.
Cak mislim da bi sustav radio brze kad bih HDD promjenio. Previse krci i bas se osjeti da mu je lose.
EDIT: Dupli post,isprike.
Bok nespavaci bez hrkanja molim, ti to malo previse programa imas za odrzavanje to ne ide tak izaberi ovak Glary Utilites za pospremanje i Defragger za defragmentaciju i to je to pa nisi valjda zaboravil na CCleaner!
Pa diste ljudi?E u ova doba u nespavalicama nisam bio ima tisuću godina...ali evo i to je opet vrijeme doslo... neda mi se zaspati...
Što se radi kod vas?
Pa diste ljudi?E u ova doba u nespavalicama nisam bio ima tisuću godina...ali evo i to je opet vrijeme doslo... neda mi se zaspati...
Što se radi kod vas?
Kaj se radi a nist evo ode hrkat bas sad pa onda laku noc svima!
E u ovoj temi nisam bio gotovo 7. mjeseci. Svako po nesto a ja listam dnevne novosti. A sad se pitam gdje mi nestade jedna zvjezdica? Svi dobiju jednu vise a ja je izgleda gubim. Neka nova pravila, hm?
OPEN ! Sta je netko umro, dan zalosti ? Di ste spameri, dodjite da se otreznite od pijancevanja u bircu.
Meni je danas dan za slavlje i ne mogu da mi prestanu curiti sline.
Dobra večer ljudi
sta ti se tak prekrasnog dogodilo ? jel je to samo za tvoju dusu ili mozes s nama podijelit ?