- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala obojici. Morat cu probat sa nekim drugim browserom ili provjerit sto se desava sa mojom vatrenom lisicom.
prestigli ste me, taman sam htjeo link postat a nisam refreshao na manje od minute i evo vec postova :D
Btw dobro veče :)
jesan to sam osta, odlučia san ne ić leć... pa da lockam
dostojanstveno u 6
jesan to sam osta, odlučia san ne ić leć... pa da lockam
dostojanstveno u 6
Nisi sam - mi spamamo po MSN-u
Jutro..
Vecer ljudovi, prvi put otvaram temu :DD, sta ima jel ste zivi i zdravi ?
Niko nije lockao birc.Eno ga otvoren nose gajbe iz njega i svu ostalu cugu.Večer,evo malo filozofiramo...
Evo na VPC-u radi bez beda. Moram iskopat di je problem!
Ivo,i ja sam danas imao nekih problema sa FF,uopće mi nije htio otvarat stranice,ali sa IE-om je.Napravio sam reinstalaciju FF i sve radi kao podmazano.
Večer,ljudi,što ima?
Niko nije lockao birc.Eno ga otvoren nose gajbe iz njega i svu ostalu cugu.Večer,evo malo filozofiramo...
neko djubre je upalo u birc, neko pijano djubre pogledajte pola sata nakon zatvaranja
Večer, moram čitat i proučit sažetke od lektire a neda mi se.
Večer,ljudi,što ima?
Stargate SG-1
Pozdrav svima.
Ja se jos cudim kako nisam dobio karton radi onoga u Bircu.
neko djubre je upalo u birc, neko pijano djubre pogledajte pola sata nakon zatvaranja
Jel to se meni laje,aaa??
I dalje tražim link do GTA4 na trackerima
, pijancino klase A1, stid i sramota doc u birc gdje nema nikog... kolko si flasa ispraznio dok te niko nije vidio, mora da si gutao ko krava
A gajbe?Sa gajbama tražiš GTA4?GTA4-gajba!?!
A gajbe?Sa gajbama tražiš GTA4?GTA4-gajba!?!
znam ja sta njemu znaci GTA4 - Ginger Turbo Austria 4-litreno pivo, jos k tome gajba piva u pakovanju pojedinacne boce od 4l, majke ti mile popio je pive da moze kakat djumbir (od njega je to pivo - djumbir)
znam ja sta njemu znaci GTA4 - Ginger Turbo Austria 4-litreno pivo, jos k tome gajba piva u pakovanju pojedinacne boce od 4l, majke ti mile popio je pive da moze kakat djumbir (od njega je to pivo - djumbir)
Đumbirovo pivo je hereza.
Khm..khm...dobra vecer!
Dobro večer Ivo.Može mal pomoć u temi...
Khm..khm...dobra vecer!
Vecer, ja ode printat šalabahter iz lektire :D
Khm..khm...dobra vecer!
dobra večer i laku noć
večer
Ubaci cd od Windowsa i napravi reinstal i to ti je to. Probaj i odabrat opciju repair pri podizanju Windowsa.
Khm..khm...dobra vecer!
dobra večer!
i laku noć... treba se ujutro probudit...
Ubaci cd od Windowsa i napravi reinstal i to ti je to. Probaj i odabrat opciju repair pri podizanju Windowsa.
Ubacio sam cd ali nće ništa čitati.U donjem lijevom kutu piše:NTLDR is mising a ispod njega Ctrl+Alt+Del pres to restart.I ništa drugo neće.Da li možda u BIOSU treba nešto namjestiti ili možda Cmos resetirati?Čisto logički razmišljam,mada nemam pojma.Mislim ako resetiraš postavke bi se trebale vratiti na default ili sam u krivom razmišljanju?
Ubacio sam cd ali nće ništa čitati.U donjem lijevom kutu piše:NTLDR is mising a ispod njega Ctrl+Alt+Del pres to restart.I ništa drugo neće.Da li možda u BIOSU treba nešto namjestiti ili možda Cmos resetirati?Čisto logički razmišljam,mada nemam pojma.Mislim ako resetiraš postavke bi se trebale vratiti na default ili sam u krivom razmišljanju?
U biosu stavi da ti prvo boota sa cd-a. Boot from cd.
Laku noć svima,vrijeme je da se bacim pod jorgan planinu!
A da to napravim odmah ili da pričekam do sutra kad budem zamjenio proc pa da onda to napravim?Jer tek se sutra navečer nalazim sa tipom za proc...